• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
5 produkter
Sorter efter:
Du har set 5 ud af 5 produkter

Bundgaard gummistøvler er godt dansk håndværk

Skal dine børn ud i regnen og lege, er det vigtigt med ordentlige gummistøvler. Hos Skoringen kan du vælge blandt komfortable Bundgaard gummistøvler i inspirerende designs og farver til både drenge og piger.

Find en model med den rette højde til dine børns behov og med tilpassede egenskaber, der holder fødderne varme og tørre. Bliv inspireret af vores skønne udvalg af Bundgaard gummistøvler til børn her på siden.

Bundgaard gummistøvler er moderne og bløde

I over 100 år har Bundgaard leveret fodtøj til eventyrlystne børn og babyer. Du kan derfor forvente kulminationen er mange års design og innovation med nye Bundgaard gummistøvler fra Skoringen. Her får du gummistøvler med:

  • Ideel pasform og komfort
  • Naturlige materialer
  • Anvendelse til flere årstider

Gummiet i en Bundgaard gummistøvle er af naturgummi. Dette skaber en yderst fleksibel og blød gummistøvle, der kan give dit børn ret så behageligt fodtøj til naturlig leg. Tex-membranen i støvlerne sørger for at holde vand, mudder og sne væk fra fødderne. Du får dermed en funktionel gummistøvle, som der er gode chancer for, at dine børne vil have dejlig glæde af.

Du kan finde flere smarte gummistøvler, som dine børn vil synes godt om. Uanset om de vil have en sort, rød, blå eller anden farve, har Bundgaard noget for enhver smag. Du kan få fingrene i Bundgaard gummistøvler både med og uden foer, alt efter om dine børn for eksempel kan have gavn af gummistøvler i vintersæsonen.

Det er bare at udforske vores dejlige udvalg og finde frem til det perfekte par.

Køb pleje til dine gummistøvler

Vil du få mest muligt glæde af de nye Bundgaard gummistøvler, kan du med fordel prøve vores pleje til gummistøvler. Her kan du give støvlerne en ekstra kærlig hånd, der hjælper med at genskabe den originale glans og indeholder farvefordybende egenskaber.

Sådan finder du de rigtige gummistøvler

Med et par gode gummistøvler er intet underlag uoverkommeligt. Det er dog vigtigt at finde et par gummistøvler, som også har den optimale størrelse til dine børns fødder. Det værste der kan ske, når I for eksempel bevæger jer ud i mudder, er at gummistøvlerne ryger af fødderne og sætter sig fast i mudderet. Dette er selvfølgelig et klart tegn på, at støvlerne er for store.

Det handler derfor om at vælge et par Bundgaard gummistøvler i den rette størrelse og pasform, for en sikker og komfortabel gang hos dine børn. I vores størrelsesguide til børne- og babysko kan du blive hjulpet godt på vej til at finde frem til den rette størrelse.

Generelt ved børnesko og støvler, anbefaler vi desuden, at du vælger en størrelse, hvor du har taget højde for voksetillæg. Hvad er det så helt præcist? Du kan læse mere om voksetillæg i børnesko her og blive endnu klogere på at vælge den rette størrelse.

Hvad betyder god pasform egentlig? I vores guide til sådan får du den rigtige pasform, kan du læse meget mere om, hvordan du og dine børn finder sko og støvler, der føles så komfortable som muligt. Med den rette pasform kan du dermed sikre sunde fødder til dine børn.

Fang Bundgaard gummistøvler på tilbud

Hos Skoringen finder du et stort tilbudshjørne af diverse børnesko. Du kan se alle vores tilbud på børnesko her og holde øje med om der muligvis er Bundgaard gummistøvler på tilbud eller andre Bundgaard børnesko, som du kan gøre et godt køb på.

Køb Bisgaard gummistøvler online eller i en af vores mange Skoringen butikker i Danmark. Lige meget hvilken metode, der virker bedst for dig, sørger vi for at gøre det så nemt og godt som muligt for dig. Bestiller du for eksempel dine Bundgaard gummistøvler online hos Skoringen, kan du glæde dig til gode fordele som:

  • Fri fragt
  • Hurtig levering
  • Gratis ombytning

Vi tilbyder fri fragt uanset din ordrestørrelse, og du kan forvente en hurtig forsendelse på blot 1-3 hverdage. Lyder det ikke skønt? Du kan se alt om levering her.

Køber du gummistøvler i Skoringens butikker, tilbyder vi også tryghedsgaranti, hvis gummistøvlerne nu alligevel ikke passer. Det betyder, at du kan komme tilbage med varen inden for højst 14 dage og frit ombytte den eller få pengene tilbage - også selvom dine børn har brugt dem flittigt.

Find trygt dine nye Bundgaard gummistøvler til en skarp pris hos Skoringen.