• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
63 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 63 produkter

Adidas sneakers

Adidas er et brand, der er kendt verden over, og i dag er de ikke blot kendt for at være et kvalitetsbrand, der leverer sportsudstyr af høj kvalitet og med et stilrent design. For i dag leverer de også stilsikre sneakers til enhver anledning, og hvem vil ikke gerne kombinere gode sko med et moderne look?

Her på siden finder du et stort udvalg af sneakers fra Adidas, der passer perfekt hjem til din garderobe. Du finder blandt andet populære modeller som Adidas Ultra Boost, Adidas Flux og Adidas Originals. På samme tid har vi et væld af farver. Måske du er på udkig efter et par smarte hvide Adidas sneakers til dame?
Gå på jagt i vores store sortiment, og find dine favoritter. Vi leverer dine nye sneakers hjem til dig, og har du brug for en hjælpende hånd eller svar på dine spørgsmål, kan du altid kontakte os på e-mail eller henvende dig i en af vores mange butikker landet over.

Et stærkt brand helt for sig selv

Det tyske firma startede tilbage i 1949, hvor to tyske brødre fik en idé om at skabe et varemærke, der kunne kombinere kvalitet, design og komfort i et par sko. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at de to brødre vandt indpas på markedet med en vis hastighed. Allerede det første år skabte de et par ikoniske sneakers, nemlig Adidas Samba.

I dag finder vi Adidas Stan Smith som en af de mest populære skomodeller hos Adidas, og faktisk kommer denne sko også med en historie. Tilbage i 1971 designede de to brødre netop denne sko til tennisspilleren under samme navn, og skoen har siden da været en sand klassiker verden over. Vi kommer heller ikke udenom Adidas Superstar, der for mange er essensen af Adidas. Den klassiske fodboldsko, der i dag hører hjemme i mange danskeres garderobe.

00’ernes fremdrift

Adidas har altid været et af de foretrukne sportsbrands verden over, men århundredeskiftet bød på forandring og udvikling. Adidas’ fokus har hele vejen igennem været at profilere sine klassikere i kombination med relanceringer sammen med et væld af verdens største navne. Dette har været med til at styrke deres position på markedet, og det forstår vi godt. For heriblandt finder vi samarbejder med Stella McCartney, Alexander Wang og andre store navne fra modebranchen.

Netop de ny samarbejder åbnede nye døre for det kendte sportsbrand. Med blandt andre Stella McCartney og Alexander Wang med på sidelinjen kunne de kombinere sportsmode med modetendenser. Siden 2002 har Adidas nyfortolket gamle klassikere og gjort dem til ikoniske sko på catwalken, hvilket har resulteret i et sportsbrand, der leverer andet end bare sportssko. De leverer nemlig moderne sneakers, der er stilrene, klassiske og moderne på én og samme tid.

De perfekte sko til arbejde og fritid

Vi kan næsten ikke få armene ned over de mange modeller, du finder hos Adidas. Den unikke kombination af sko, der både klæder fødderne og tager hånd på dem, er noget, vi kun kan anbefale. Med et par sneakers fra Adidas kan du være helt sikker på, at du er godt gående hver eneste dag. Og så har Adidas sørget for, at du ikke står i et enten-eller dilemma, når du skal vælge dine nye arbejdssko. Den gode komfort sikrer nemlig, at du kan være stående eller gående i mange timer og samtidig have dine yndlings sneakers på.

Sneakers kan vist godt siges at være en opgradering af den klassiske kondisko, og vi elsker sneakers hos Skoringen. De er med til at pifte dit hverdagsoutfit op uden at skulle gå rundt med ømme fødder. Er du modig med farverne, bør du altid vælge et par farverige sneakers til det klassiske outfit. Vi har selvfølgelig sørget for et stort udvalg til dig, når du står og mangler et nyt par sneakers. For dig gælder det bare om at finde dine favoritter, men vi advarer dig på forhånd om, at det nok bliver svært at vælge ét par.

Nøje udvalgt til dig

Alle vores modeller fra Adidas er nogle, vi helt specielt har udvalgt til dig. Vi kigger nøje efter i sømmene og finder de modeller, som, vi synes, passer perfekt til nutidens modebillede. Samtidig kan du være sikker på, at alle sko er fantastiske at have på, for hos Skoringen er kun det bedste godt nok til dig.

Når det kommer til sneakers, har vi ikke kun modeller fra Adidas til dig. Vi har samlet en perlerække af brands, der forstår at designe en stilren sko, som du kan få glæde af hver eneste dag. Du finder mange af modellerne i vores butikker, så du nemt kan få dem prøvet på foden, inden du tager på tur i dine nye sneakers. Kig forbi Skoringen, og lad os hjælpe dig med at finde det helt rigtige par.

Slip for ømme fødder på din bytur

Det er ikke kun til arbejdsdagen, at Adidas rækker langt. Du kan faktisk helt slippe for ømme fødder, for Adidas er også en trofast følgesvend, når du skal ud på dansegulvet. Med klassiske modeller som Adidas Superstar eller Adidas Stan Smith kan du nemt springe i festkjolen eller de fine bukser og samtidig kombinere dem med dine yndlingssko. Stan Smith har et klassisk look, og med sin hvide, enkle overflade går du aldrig galt i byen med disse.

Har du brug for vores hjælp?

Selvom vi har samlet mange fantastiske muligheder til dig fra Adidas, har du måske ikke fundet det rette par endnu. Har du brug for vores hjælp eller vejledning til at finde den rette størrelse, så er det med at springe ned i din nærmeste Skoringen. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige par.

Vi har butikker over hele landet, hvor vores dygtige personale altid står klar med en hjælpende hånd. Har du brug for dit nye par sneakers fra Adidas i en vis fart? Bare rolig, for vi leverer dine nye sneakers inden for tre hverdage, og du kan altid sende dem retur igen kvit og frit. Så bliver det ikke nemmere at finde dine nye sneakers fra Adidas lige her på siden.