• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
53 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 53 produkter

WODEN sko er høj skandinavisk kvalitet

WODEN sko leverer en flot kombination af trendy design, høj funktionalitet og optimal komfort - desuden med et mindre klimaaftryk. Se præcist hvordan længere nede her på siden. Udforsk vores store udvalg af smarte WODEN sneakers i bedste skandinavisk stil herunder. Bestil online og få hurtig levering på populære sneakers fra WODEN.

WODEN sko - Moderne sneakers til kvinder og børn

WODEN er det smarte alternativ til når det skal det se godt ud og yde optimal støtte til dine fødder. Det danske skomærke WODEN har specialiseret sig i at skabe trendige og komfortable sneakers til den aktive og moderne kvinde, samt funktionelle sko til børn med WODEN KIDS. Vi har både WODEN sko med almindelig ydersål samt sko med plateau-såler for ekstra højde og skøn luksus på dine fødder.

Med WODEN sko fra Skoringen kan du se frem til:

  • Lette sneakers i åndbare materialer
  • God pasform og fleksibel ydersål
  • Sko til den aktive urbane livsstil
  • Top sneakers i bæredygtigt design

Vi har et bredt udvalg i smarte sneakers fra WODEN i moderne skandinavisk design. Her kan du for eksempel vælge blandt elegante sneakers i klassiske nordiske naturfarver. Du kan også opdage mere livlige sko i multi-farver, der skaber et flot sammenspil med forskellige farver og mønstre. Der er med andre ord sikkert den rette sko for dig.

Sæt et grønnere fodaftryk med WODEN

Selvom du vælger et frisk nyt par fra WODEN, betyder det ikke at alt i skoen er 100 % nyt. Dette er både til gavn for dig og miljøet. De har taget flere bæredygtige initiativer i deres udvikling af skoene, og har formået at skabe komfortable sneakers i høj kvalitet. Her kan du se hvordan dine WODEN sko er grønnere end du måske tror:

  • Delvist genbrugt gummi
  • Bløde såler af naturlig kork
  • Fiskelæder fra spildmateriale

Gummi spiller en central rolle i WODENs sneakers, da det giver dig en blød og behagelig ydersål. Det er dog ikke alt af gummiet i skoene, der er helt og aldeles nyt. Rent faktisk er mindst 10 % genbrugt gummi, der er mixet med naturgummi og mere almindelig gummi.

Det stopper heller ikke der. Indvendigt i skoene, kan du finde bløde såler af kork. Ikke bare får du en behagelig og stødabsorberende sål, men også et mere bæredygtigt og naturligt materiale. Korken bliver forsigtigt skrabet af træet uden at beskadige det. På den måde kan det også producere ny bark.

Har du hørt om fiskelæder? Fiskeskind er ikke bare noget, som du piller fra din mad. Du kan nemlig bruge det til at lave sko, og det er netop hvad WODEN har gjort med deres sneakers. De har taget overskydende fiskeskind, primært fra laks, og anvendt spildmaterialet til at producere et holdbart og slidstærkt lædermateriale.

Det endelige resultat er en solid og let sneaker, der kan holde i lang tid og yder behagelig komfort. Med WODEN sneakers kan du selv tage små skridt til at mindske vores belastning på miljøet og sætte et grønnere aftryk på din hverdag. Med WODEN går du hverken på kompromis med kvalitet, design eller bæredygtighed.

Er du blevet inspireret af flere klimavenlige sneakers og sko? Du kan se vores udvalg af bæredygtige sko her.

Sådan plejer du dine WODEN sko

Har du fundet et par her på siden, som du er blevet specielt varm på? For at du kan få mest muligt glæde af dine nye sneakers fra WODEN, bør du sikre den rigtige pleje til dine sko. Ellers kan rengøring af dine sko hurtigt komme til at virke som en umulig opgave Læs med videre og se hvordan du kan give dine WODEN sko en lang levetid.

WODEN sneakers er delvist lavet af fiskelæder, og det kræver sine pleje. Hos WODEN kan du blandt andet finde sko med læder og ruskind, også kaldet suede. Til suede sneakers bør du påføre jævnt fordelt spray, der giver farven et frisk pust plus imprægnering. Herefter bør du børste nænsomt med en ruskindsbørste. Du kan finde pleje til ruskind/suede her.

Husk naturligvis imprægnering og beskyt dine sko mod det utilregnelige danske vejr. Hos Skoringen finder du et bredt sortiment af pleje og tilbehør, så du kan holde dine sko friske og flotte. Se alt vores pleje og tilbehør her.

Køb WODEN sneakers hos Skoringen

Er du faldet for et bestemt par her på siden? Køb nemt online på vores webshop og træk i et par smarte og bæredygtige sko fra WODEN. Vi tilbyder hurtig og gratis levering direkte til din dør. Hos os får du også gratis retur og ombytning af dine varer. Læs mere om levering her.

Passer det dig bedre at prøve skoene på inden køb, er du altid velkommen i en af vores mange Skoringen butikker landet over. Find din nærmeste Skoringen butik her. Vi står klar med god og venlig servicering til både dig og dine børn.

Uanset om du vælger dine WODEN sneakers online eller i butik, kan du se frem til velsiddende fodtøj, der følger med tidens tendenser - Ikke kun i design, men også når det kommer til at beskytte vores planet og natur. Køb dit nye par fra WODEN hos Skoringen i dag og bevæg dig komfortabelt gennem gaderne.