• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
5 produkter
Sorter efter:
Du har set 5 ud af 5 produkter

Klassiske og håndlavede sko fra Sebago

Inden for sejlerverden er Sebago et yderst velkendt brand, der giver dig det nødvendige og solide underlag af slidstærkt gummi under skoene, og hvor materialerne er lette og luftige. I dag bliver sko fra Sebago ikke kun brugt i sejlerverden, men i ligeså høj grad som moderigtige sko, der giver din stil et afslappet look.

Sebago sko er til dig, som gerne vil have et pænt og casual look på samme tid, men som også efterspørger sko, der er klassiske, og som har et tidløst design. Med et par sko fra Sebago udstråler du derfor til omverden, at du både er kvalitetsbevidst og stilbevidst.

Du kan være sikker på, at du med Sebago får flotte, stilrene sko, som du kan bruge til mange forskellige anledninger. Måske har du allerede hørt om de klassiske og berømte Docksides, der er blevet et ikon i skoverden. Du kan vælge dine favoritsko fra Sebago lige her.

Historien bag Sebago

Sebago blev etableret i 1946 i New England i USA af de tre venner Daniel J. Wellehan Sr., William Beaudoin og Joseph Cordeau. Det var nemlig efterspørgslen på afslappet fodtøj i høj kvalitet, der gjorde at Sebago blev til.

Efterhånden som Sebago var etableret i USA, begyndte brandet at fokusere på Europa, og i 1964 indledte Sebago et partnerskab, så virksomheden kunne sælge deres sko i Europa. Det var især håndværket og de lækre materialer, der gjorde Sebago udbredt og til et populært brand.

Den mest kendte model fra Sebago er Docksides, som blev lanceret i 1970 og er siden blevet et af brandets bedst sælgende sko. Modellen bliver stadig håndsyet som dengang, og i dag kan du få skoen i flere materialer og farver. Docksides blev derfor helt afgørende for Sebagos udvikling, og du kan derfor i dag finde Sebago sko i 120 lande på verdensplan.

Find dine favoritsko fra Sebago hos Skoringen

Hos Skoringen vil vi give dig den mest effektive shoppingoplevelse ved at gøre det nemt for dig at finde de sko, som du bedst kan lide. Her på siden bruger du bare vores søge- og filtreringsfunktioner, og du har mulighed for at filtrere søgningen efter følgende variabler:

  • Størrelser
  • Farver
  • Materialer
  • Pris

Således er det let for dig at finde de Sebago sko, der opfylder dine specifikke krav og ønsker. Uanset, hvilke sko du vælger fra dette brand, så kan du altid være sikker på at få et håndlavet produkt i den lækreste kvalitet - og du kan sagtens både se og mærke forskellen, når du har et par sko fra Sebago i hænderne.

Sådan vedligeholder du dine nye Sebago sko

Hvis du vælger sko fra Sebago, så vil du nok også gerne sørge for, at skoene hele tiden er godt beskyttet og præsentable. Det behøver ikke at være en svær proces at holde dine sko rene. Med de rigtige produkter er det nemlig enkelt og ligetil.

For den optimale beskyttelse mod det ustadige, danske vejr kan du overveje at give dine Sebago sko en omgang imprægnering. Dermed er dine sko godt rustet mod alt slags vejr. Du finder vores produkter til imprægnering her.

Hos Skoringen finder du også et udvalg af forskellige produkter til rengøring og hygiejne af dine sko. På den måde kan du sørge for, at dine sko fra Sebago er flotte og velholdte. Her kan du se vores udvalg af produkter til rengøring og hygiejne.

Køb Sebago sko hos Skoringen

Hvis du synes, at et par sko fra Sebago lige er noget for dig, så kan du nemt bestille dine favoritsko direkte hjem til dig fra vores webshop. Når du bestiller hos Skoringen, kan du altid forvente, at vi leverer hurtigt og effektivt hjem til dig i løbet af 1-3 hverdage. Dermed kan du hurtigt tage dine nye Sebago sko i brug.

Alternativt har du også altid mulighed for at komme og besøge os i en af vores mange fysiske butikker. Du kan se en oversigt over vores butikker her. Så kan du nemlig se og prøve skoene, før du vælger at købe dem. Vi er parate til at vejlede dig i din lokale Skoringen-butik. Vi ser frem til at modtage din ordre, og vi håber, at du bliver glad for dine nye sko fra Sebago.