• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
15 produkter
Sorter efter:
Du har set 15 ud af 15 produkter

Canadiske Sorel er skabt til ekstreme vinterforhold. Faktisk er Sorel sko og støvler noget nær det ultimative vinterfodtøj i sne, kulde og sjap. For det første holder en unik kombination af læder, gummi og termofor fødderne behageligt tørre. Og for det andet har de en pasform, der altid gør dem super behagelige at gå i.

Sorel sko - praktiske sko til udendørsbrug

Sorel er et canadisk mærke, der laver Sorel støvler, der kan og skal bruges udendørs. Den canadiske natur og udendørslivet har helt sikkert fungeret som inspiration for dette mærke, men du behøver hverken bjerge eller bjørne for at kunne få god brug af Sorel. Selv i den danske natur er Sorel sko ideel, især hvis du elsker livet udendørs og ikke bare vil holde dig indendørs i vintermånederne. Sorel laver sko og støvler, der kan klare at blive brugt i al slags vejr. Der bliver ikke gået på kompromis med materialerne, når Sorel producerer sko - og du vil utvivlsomt kunne mærke forskellen.

Køb Sorel sko online

Hvis du vil shoppe sko når det passer dig, skal du besøge Skoringens online shop. Den har naturligvis åbent på alle tider af døgnet og giver dig altid mulighed for gratis fragt på dine ordrer. Hvad end det er Sorel eller andre sko du har i tankerne, kan du finde et stort udvalg af sko til hele familien online hos Skoringen. Skoringen har samlet alle de bedste sko i én shop, så du aldrig behøver at bekymre dig om at gå andre steder hen. Køb Sorel online hos Skoringen, så er du klar til alverdens udendørs eventyr.

Køb Sorel sko hos Skoringen

Hvis du elsker en god skobutik, hvor du kan komme ind og snakke med personalet og prøve dine nye sko i alle farver inden du beslutter dig, giver Skoringen dig også mulighed for det. Over hele landet kan du finde en Skoringen butik, der er nær dig. De har alle et lækkert udvalg af sko, så du kan både finde Sorel og alle mulige andre sko. Hvis du ikke er sikker på om Sorel sko er rigtig for dig og dine fødder, eller du gerne vil høre mere om hvordan du bedst plejer skoene, så de holder længere, kan personalet hjælpe dig.