Click & Collect (Afhent inden for 1 time)
Gratis levering (1-3 hverdage)
Gratis retur og ombytning i alle butikker
Click & Collect (Afhent inden for 1 time)
Gratis levering (1-3 hverdage)
Gratis retur og ombytning i alle butikker
Click & Collect (Afhent inden for 1 time)
Gratis levering (1-3 hverdage)
Gratis retur og ombytning i alle butikker
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
172 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 172 produkter

Adidas er en af verdens mest kendte - og mest elskede mærker. De tre striber signalerer stadig sport og motion, men er nu ligeså meget et cool streetwear-brand, der selvbevidst skubber til grænserne for originalitet og fashion. Vi har Adidas sko til både mænd, kvinder og børn. Adidas sko fås her til lave online priser. Skoene fungere både til sport og til dagligdags brug. De mange modeller fra Adidas kan leveres direkte hjem til dig. Har du spørgsmål - kontakt os på e-mail eller i en af vores mange butikker.

adidas

Adidas er for mange synonym med sportssko, og det er nok et af de bedst kendte mærker i verdenen. Selvom det startede med sportssko, er adidas i dag så meget mere, og kollektionerne dækker nu over alt fra sko, tøj, accessories og meget mere. Det tyske firma har leveret kvalitetssko siden 1949 og startede som et partnerskab mellem to brødre. De to brødre kunne dog ikke enes og i sidste ende gik de hver til sit. Den ene bror drev adidas, mens den anden startede Puma op. I dag har begge disse virksomheder stor international succes og skoene er elsket jorden over. Fælles for både Puma og adidas er selvfølgelig også at de begge er så meget mere end et sportssko firma idag.

Historien bag adidas

Selvom adidas historie går mere end 100 år tilbage, så er det på ingen måde ensbetydende med, at mærket hænger sig i de gamle dyder. Det er tværtimod et af de mest innovative mærker gennem tiden, og de har lige siden de første år i Adi Dasslers mors vaskekøkken, arbejdet mod at skabe de helt perfekte sko, til sportsudøverne der kun vil have det bedste. Det har igennem årene resulteret i et hav af vidt forskellige kollektioner og stilarter, og man har bl.a. gennem tiden skabt nogle af de letteste sko, som har revoulutioneret måden hvorpå man tlnker fodtøj.

Køb adidas hos Skoringen

Hos Skoringen kan du købe lækre adidas sko. Du kan finde sportssko til drenge, piger, mænd og kvinder, men der er også masser at vælge imellem, selv hvis du ikke har sport i tankerne. De fede designs, som adidas gang på gang levere i deres kollektioner, gør nemlig at der er et stort udvalg af adidas sko, som kan bruges til hverdag.

Køb adidas sko online på lige præcis det tidspunkt der passer dig bedst, i Skoringens online shop. Når du har surfet rundt og fundet de bedste par til lige netop dig, får du dem selvfølgelig leveret helt gratis. Gør det nemt for dig selv, og vælg dine adidas sko online nu og så er de snart klar til brug hjemme ved dig.

adidas i vores butikker

Hvis du har brug for vejledning, eller bare gerne vil høre lidt mere fra en specialist inden du beslutter hvilke sko, du skal købe, kan du komme ind i Skoringens butikker. Her står et kyndigt personale klar til at vejlede og hjælpe. Sammen kan vi nemt finde find til de helt rigtige adidas sko. hvor du helt sikkert vil kunne finde adidas sko eller andre par sko, som du vil elske.