• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
3 produkter
Sorter efter:
Du har set 3 ud af 3 produkter

Gel-såler

Gel-såler giver naturlig støddæmpning i dit fodtøj. Den helt rigtige indlægssål kan lette et enormt pres fra dine fødder og mindske smerte. Den avancerede teknologi fra Gel sørger for, at du skåner dine fødder så meget som muligt, når du går ture eller bevæger dig aktivt.

En gel-sål er til dig, der let får ømme fødder

I modsætning til en normal skosål vil den blødere gel-sål yde ekstra støddæmpning. De smarte indlægssåler fungerer som udgangspunkt til alle sko, og det er uanset, om du er mest glad for et par høje hæle eller et par flade sko.

Gel-indlægssåler kan også hjælpe dig med at forebygge skavanker som eksempelvis nedsunken forfod. Det kan også hjælpe dig med at forbedre blodcirkulationen i dine fødder og forebygge vabler.

Brug indlægssåler i dit daglige arbejde

Hvis du går på arbejde eller går meget i løbet af din arbejdsdag, har du brug for gode såler. Den innovative stødabsorbering fra Gel kan i høj grad være med til at forhindre smerter, og de yder en sublim støtte til dine fødder gennem hele dagen.

Hos Skoringen har vi mange komfortsko, der let kan fungere som arbejdssko til let arbejde som eksempelvis kontorarbejde. Et skoindlæg fra Gel kan være med til at beskytte din svang og aflaste dine knæ.

Skån dine fødder, når du dyrker sport

Hvis du dyrker meget sport, er både skoene og indlægssålerne vigtige elementer. Fødderne kan hurtigt blive belastet, når du dyrker intens sport, og især undersiden af foden og din hæl kan få brug for aflastning.

Du finder mange forskellige sportssko hos Skoringen, der alle sammen passer med indlægssåler fra Gel. Teknologien i sålerne forhindrer, at undersiden glider, når du eksempelvis løber. Da sålerne hjælper med at øge blodcirkulationen, mindsker du også risikoen for skader.

Tilpas dine gel-såler til din fod

Forskellige såler opfylder forskellige behov, og behovet vil altid være individuelt. Dine fødder kan have brug for en ekstra stødabsorbering, mens andres fødder eksempelvis kan have brug for en sål, der afhjælper en høj svang.


Hvis du har spørgsmål til eksempelvis indlægssåler eller specifikke sko, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi hjælper dig med alt fra valg af såler til pasform, så du kan finde frem til det helt rette produkt.