• Udvalgte af vores butikker har åbent, mens andre fortsat er lukkede. Få overblik over hvilke butikker du kan besøge og bytteregler. Læs mere her.
Click & Collect (Afhent inden for 1 time)
Gratis levering (1-3 hverdage)
Gratis retur og ombytning i alle butikker
Click & Collect (Afhent inden for 1 time)
Gratis levering (1-3 hverdage)
Gratis retur og ombytning i alle butikker
Click & Collect (Afhent inden for 1 time)
Gratis levering (1-3 hverdage)
Gratis retur og ombytning i alle butikker
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
82 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 82 produkter

Leder du efter herre vinterstøvler? Velkommen til vores side med massevis af moderigtige herre vinterstøvler fra kendte brands. Uanset om du er til korte vinterstøvler eller lange vinterstøvler til mænd, så finder du dem her. Du kan via venstremenuen sortere på størrelse, materiale, mærke, farve m.m. På den måde finder du hurtigt og nemt netop de herre vinterstøvler, du leder efter. Du er naturligvis også velkommen til at besøge en af vores mange butikker for at få råd og vejledning ved køb af dit nye par vinterstøvler til mænd. Nederst på siden har du også mulighed for at læse meget mere om vores vinterstøvler til herre.

Vinterstøvler til mænd

Vinterstøvler er oftest ikke det billigste fodtøj du køber i løbet af året - og her er vinterstøvler til mænd ingen undtagelse. Dog har vinterstøvler til mænd, ligesomvinterstøvler til kvinder, den fordel, at det ikke er noget man vokser ud af, som det er tilfældet medvinterstøvler til børn. Derfor kan det godt betale sig at investere i et par rigtig gode herre vinterstøvler, som er skabt i en god kvalitet, og som du løbende kan imprægnere eller give læderfedt, så støvlerne holder sig flotte og smidige år efter år. Frem for at købe nye vinterstøvler til mænd hvert år, kan det bedre betale sig at investere i nogle rigtig gode vinterstøvler og så behandle dem ordentligt, så de holder i mange år. Det er der god økonomi i.

Find de rette vinterstøvler til mand

Det er ingen nem sag, at finde de rette herre vinterstøvler. Derfor har vi her samlet nogle gode råd til at udvælge de rette vinterstøvler til herre.

Hvad skal du bruge dine herre vinterstøvler til?

Som håndværker handler det om, at have det rette værktøj til den specifikke opgave. Det samme gælder, når du skal finde dine herre vinterstøvler. Du skal gøre dig selv klart, hvad du skal bruge vinterstøvlerne til.

Vinterstøvler til mænd og al slags vejr

Er du på jagt efter en herre vinterstøvle, som skal kunne klare alt slags vejr og underlag - fra frosne stier til mudrede skovbunde? Så skal du nok vælge en vinterstøvle, som har en kraftig bund, som kan give dig en god føling med underlaget. Ligeledes er det her godt at vælge en vinterstøvle, som kan imprægneres, således at der ikke trækker vand mv. ind i støvlen. Ligeledes tager imprægnerede støvler ikke så let imod fugt, så du undgår at få skjolder på ydersiden af støvlen.

Vinterstøvler til herre og formel brug

Leder du efter en vinterstøvle til mere formel brug? Så kan du med fordel se nærmere på vores udvalg af lædervinterstøvler til herre. Her finder du et spændende udvalg af vinterstøvler til mænd i lækker kvalitet udført i stilrent læder. Disse støvler kræver dog lidt omhu, og skal holdes med eksempelvis fedt eller sværte for at forblive pæne. Men også her kan du finde en vinterstøvle, som du kan have i mange år, hvis du holder den ordentligt. Hvis du er på jagt eftervinterstøvlertil resten af husstanden kan du se dem på linket her.