• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
98 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 98 produkter

Vinterstøvler til herrer

Med vinterens smukke sneklædte landskaber kommer også kulde og sjap, som kan være en stor udfordring for fødderne. Derfor har du brug for er par gode vinterstøvler til herrer, som holder på varmen og giver en sikker gang igennem de snefyldte gader. Og så må de selvfølgelig gerne se lidt godt ud samtidig. Skoringen har sortimentet, så sæt dig godt tilrette og lad dig blive inspireret.

Vinterstøvler til alle herrer

Er du til det lidt ungdommelige look, har vi vinterstøvler til manden, der minder lidt om sneakers med en mere let og afslappet tilgang til stil og udtryk. Materialerne er blødere og mere street, og skoene er perfekte til dig, der lever en aktiv livsstil, men som ikke ønsker at blive påvirket af vinterens kulde og forhold.

Er du mere traditionelt anlagt, kan du få vinterstøvler til herrer i et mere ”voksent” design, der er mere strømlinede og enkle i udtrykket. Materialerne varierer, men vælger du modellerne i skind, vil du få en høj slidstærkhed og en flot finish. Flere af støvlerne ligner traditionelle herresko, og du kan derfor sagtens bære dem på arbejde eller til en mere formel anledning.

Det er tillige muligt at få vinterstøvlerne i det ikoniske Chelsea Boots-design, som du praktisk talt kan bruge til alt. Med deres stramme og simple design uden snører og detaljer men kun med elastik i siden kan du stort set bruge dem til alt – både sommer, vinter, i fritiden og til arbejde og fest.

Endelig er det også muligt at få vintersko til mænd, der er mere i stil med vandresko. Typen her er skabt til de lidt mere krævende discipliner, der især stiller krav til vandtæthed og skridsikkerhed. De er et must, hvis du skal på ferie til et koldt sted med stedvis sne, for de er skabt til, at du kan have dem på hele dagen i de kolde temperaturer.

Stærke materialer og god støtte

Hos Skoringen ved vi godt, at en vinterstøvle ikke bare er en støvle, der skal holde foden varm. Den er så meget mere. Derfor har vi et stort udvalg, der vil passe til alle typer af mænd. Lige fra den unge mand, der er vild med street-stilen til den mere erfarne herre, der gerne vil holde stilen helt stram.

Fælles for alle modellerne er, at de er fremstillet af de stærkeste materialer, der er holdbare og danner et godt klima for fødderne, så temperaturen bliver behagelig. Det vil sige hverken for kold eller for varm samt et miljø, hvor fugtigheden er optimal.

Du kan vælge mellem vinterstøvler til manden med følgende materialer:

  • Nubuck
  • Oil-nubuck
  • Ruskind
  • Skind
  • Syntet
  • Tekstil

Der er fokus på komfort, så fødderne kan folde sig bekvemmeligt ud, for velskabt fodtøj er fodtøj, der gør noget godt for dig og ikke kun fungerer som et værn mod omgivelserne. Flere af støvlerne er skabt i samråd med ortopæder og eksperter, så du kommer til at opleve optimale forhold, og så skal en velskabt støvle også give støtte. Støtten i fødderne danner ringe helt op i resten af kroppen og er derfor en vigtig brik i skelettets puslespil.

Pas godt på dine vinterstøvler til herrer

Mænd har måske et ry for at være lidt skødesløse af og til, men ønsker du at få glæde af din nyerhvervelse, så vil den rigtige pasning og pleje være et godt værktøj. Vinterstøvler har brug for lidt mere omsorg end sko til andre årstider, og du kan finde alt, hvad du har brug for af tilbehør hos Skoringen. Vi tilbyder dig de bedste plejemidler for at forlænge dine skos levetid og for at sikre din tilfredshed.

Har du anskaffet dig fodtøj med texmembran, skal du være ekstra opmærksom på, at de skal have specialpleje. Den pleje finder du også i vores tilbehørs-sektion, og den er til for at bevare vandtætheden, som texmembranen sørger for. Uanset om du vælger en model til at traske gennem meterhøj sne og mudder, eller du ønsker herre vinterstøvler til brug til hverdag eller fest, så er vedligeholdelsen vigtig.

Vinterstøvler til herrer og damer er ikke helt billige, men se dem som en god investering. Med den rette vedligeholdelse kan de holde endnu længere, og du behøver derfor ikke købe nye hvert år – med mindre du selvfølgelig ønsker at forny garderoben. Du kan altid holde øje med gode tilbud i vores outlet, hvor du finder store besparelser.

Meld dig ind i vores kundeklub

Hvis du er glad for fodtøj generelt, kan det være, at du skal overveje at melde dig ind i vores kundeklub Klub Skoringen. Her samler vi alle vores skoglade kunder og giver dem en lang række fordele, som er helt unikke. Det kan for eksempel være tilbud før alle andre, Limited Outlet, konkurrencer, bedre tilbud, VIP-invitationer og unikke medlemspriser. Derfor vil du helt sikkert kunne få glæde af særlige fordele, når du vil købe dine næste vinterstøvler til mænd.

Få hjælp med dine vinterstøvler til herrer

Du kan vælge dine nye vinterstøvler til mænd direkte i vores webshop. Her kan du sidde i ro og mag og udvælge dine favoritter, klikke dem ned i kurven og tilføje det tilbehør, du har brug for – glem ikke indlægssålerne, der også er med til at forlænge skoenes levetid og øge din komfort.

Herefter tilbyder vi selvfølgelig sikker betaling, og derefter kan du læne dig tilbage og vente på postmanden. Vi bestræber os på at give dig en kort leveringstid inden for et par hverdage, og leveringen er gratis. Er du ikke tilfreds med dit køb, kan du naturligvis enten bytte i en butik nær dig eller sende retur.

Har du spørgsmål til vores produkter eller til handelen generelt, kan du kontakte vores kundeservice. Her sidder kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål, så du kan få en tilfredsstillende oplevelse hos os.