• COVID-19: Alle vores butikker holder lukket til og med 7. februar 2021, men du kan indtil da stadig bestille online. Som altid har vi gratis fragt, og du har mulighed for at vælge levering til pakkeshop. Bestiller du med Click & Collect, kan du afhente din ordre, når vores butikker åbner igen mandag 8. februar 2021. Læs mere her.
  • Hvis du har købt en vare i en af vores butikker eller webshoppen, så er retur- og byttefristen udvidet til at gælde til og med 1. marts 2021. Såfremt restriktionerne forlænges, vil retur- og byttefristen ligeledes blive forlænget.
Gratis ombytning i vores butikker
Gratis levering (1-3 hverdage)
Udvidet returret til og med 1. marts 2021
Gratis ombytning i vores butikker
Gratis levering (1-3 hverdage)
Udvidet returret til og med 1. marts 2021
Gratis ombytning i vores butikker
Gratis levering (1-3 hverdage)
Udvidet returret til og med 1. marts 2021
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
281 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 281 produkter

Velkommen til vores side med sandaler til børn. Her finder du et bredt sortiment af praktiske sandaler til børn. Du kan læse mere om hver børnesandal, når du klikker på den. Skulle du have spørgsmål eller er du i tvivl om størrelsen, er du og dit barn naturligvis meget velkomne til at kigge forbi en af vores mange butikker. Her kan du få råd og vejledning af vores personale, så I får den rigtige sandal.

Mere om sandaler til børn her

Du har formentlig søgt på 'sandaler børn' flere gange, når du skulle lede efter sandaler til dit barn. På denne side kan du blive inspireret af SKORINGENs store udvalg af sandaler til børn. Se udvalget her på siden eller i vores lokale butikker. Vi giver dig gerne råd og vejledning om de helt rigtige børnesandaler.

Sandaler til børn fra Skofus

Du kan få inspiration til dit næste sandalkøb ved at se vores store udvalg her på hjemmesiden - f.eks. vores egne mærker i børnesandaler fra MiaMaja (til de lidt større piger) og fra vores eget mærke Skofus til mindre børn. Skofus har sandaler til børn i topkvalitet. Der er fokus på ergonomisk støtte og optimal pasform kombineret med åndbare materialer.

Sandaler til børn skal passe perfekt

Derfor er det altid en god idé at søge råd og vejledning hos kompetent personale med ekspertise i børnesko. Hos SKORINGEN hjælper og rådgiver vi gerne, så du får de helt rigtige sandaler med hjem til dit barn.

Besøg din lokale SKORINGEN og se vores sandaler til børn

SKORINGEN er en af landets førende skokæder. Med mere end 180 butikker i Danmark og Norge finder du også en SKORINGEN nær dig. Hvis du besøger os i din lokale butik, kan du se vores store udvalg af børnesandaler fra gode kvalitetsmærker.

Få viden og vejledning omkring børnesandaler

Det er vigtigt, at du vælger de helt rigtige børnesandaler til dit barn. Alle fødder er forskellige, og det gælder selvfølgelig også børnefødder. Derfor kan du i SKORINGEN få mange forskellige typer børnesandaler med pasform til både smalle og brede fødder, høje vriste osv. Med børnefødder, der stadig vokser, er det særligt vigtigt, at fodtøjet er blødt, velsiddende og ergonomisk korrekt. Det er også helt essentielt, at de børnesandaler, du vælger, er i den helt rigtige størrelse. I din lokale SKORINGEN kan du altid få råd og vejledning, så du får valgt de rigtige børnesandaler i den rigtige størrelse til dit barn.