• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
112 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 112 produkter

Tommy Hilfiger dame sko – en tidløs klassiker

Tommy Hilfiger rejse startede tilbage i 1969, da Thomas Jacob Hilfiger dengang åbnede sin første butik i hjembyen New York. I 1985 stiftede han Tommy Hilfiger, og i 1992 lancerede han sin første herretøjsserie. Vi har altså her at gøre med et brand med en stor portion erfaring med i bagagen – og det kan både mærkes og ses. I dag kan du shoppe varer fra det kendte mærke i mere end 1800 butikker fordelt på over 100 lande verden over.

Tommy Hilfiger er et alsidigt modebrand, hvis udvalg indeholder alt fra modetøj og sportstøj til sko og jakker. Her hos Skoringen har vi sørget for et bredt udvalg af Tommy Hilfiger dame sko, så du kan købe dit næste par hjem med bare få klik.

Hos Skoringen har vi sko til både mænd, kvinder, børn og voksne, så du kan med fordel samle dine køb og shoppe sko med til hele familien, næste gang du går på jagt efter et par nye Tommy Hilfiger dame sko online eller i en af vores mange butikker rundt om i landet.

Kvalitet møder design og minimalisme

Tommy Hilfiger dame sko omfavner det enkle og det klassiske. Brandet er især blevet kendt for det diskrete logo i rød, blå og hvid; klassiske farver, der også i høj grad dominerer kollektionerne. Tommy Hilfiger har skabt et univers af simplicitet og elegance, der på en og samme tid forener det moderne og det helt traditionelle. De simple design giver Tommy Hilfiger dame sko en evig stilmæssig levetid og en alsidighed, du ikke finder hos mange andre brands.

Enhver garderobe kan nyde godt af et par sko fra Tommy Hilfiger dame sko, der aldrig går af mode.

Find alt i Hilfiger dame sko hos Skoringen

Dame sko fra Tommy Hilfiger er et vidt begreb, der dækker over en lang række skotyper. Det er alt fra klassiske Tommy Hilfiger sneakers, Tommy hilfiger sandaler, hvide tennissko, badesandaler og klipklapper, støvler og støvletter, Chelsea boots, ballerinasko og sandaler med hæl.

Farverne er som nævnt klassiske og består ofte af hvid, blå, rød, sort, brun og beige, som er farver, der passer ind i enhver garderobe. Derudover indeholder kollektionerne klassiske mønstre som striber, prikker og tern, der kan være et diskret, men betydningsfuldt, supplement til et ensfarvet outfit som f.eks. et jakkesæt eller t-shirt og jeans.

Pift din kjole eller nederdel op med et par fede sneakers eller et par flotte Chelsea boots, eller smid et par elegante pumps med blokhæl og slingback på fødderne for et mere classy, men komfortabelt, look. Pointen er, at du har fri leg og kan gøre hvad som helst med et par Tommy Hilfiger sko til damer. Kun fantasien sætter grænser.

Bæredygtige Tomme Hilfiger-sko

Udover, at dame sko fra Tommy Hilfiger er et stensikkert stilvalg og en livslang ledsager, er der faktisk også miljømæssige fordele ved at vælge Tomme Hilfiger damesko frem for sko fra andre brands. Hos Tommy Hilfiger går man nemlig meget op i bæredygtighed og forstår vigtigheden af at skabe en socialt ansvarlig og bæredygtig forretning, der hele tiden arbejder for et lavere klimaaftryk.

Tommy Hilfiger har lavet en målsætning, der blandt andet indebærer:

  • Produktion på mere bæredygtige fabrikker; dvs. mere bæredygtig håndtering af vand, energi og kemikalier
  • Mindre emballage
  • Flere bæredygtige materialer i produktionen
  • Reduceret CO2-udslip
  • Mere bæredygtig genvinding af bomuld

Når du køber dine Tommy Hilfiger dame sko - uanset om du vælger et par Tommy Hilfiger klipklapper, et par Tommy Hilfiger sandaler, et par Tommy Hilfiger støvler eller et par Tommy Hilfiger sneakers - støtter du samtidig en vision om en mere bæredygtig og ansvarlig verden.