• COVID-19: Alle vores butikker holder lukket til og med 7. februar 2021, men du kan indtil da stadig bestille online. Som altid har vi gratis fragt, og du har mulighed for at vælge levering til pakkeshop. Bestiller du med Click & Collect, kan du afhente din ordre, når vores butikker åbner igen mandag 8. februar 2021. Læs mere her.
  • Hvis du har købt en vare i en af vores butikker eller webshoppen, så er retur- og byttefristen udvidet til at gælde til og med 1. marts 2021. Såfremt restriktionerne forlænges, vil retur- og byttefristen ligeledes blive forlænget.
Gratis ombytning i vores butikker
Gratis levering (1-3 hverdage)
Udvidet returret til og med 1. marts 2021
Gratis ombytning i vores butikker
Gratis levering (1-3 hverdage)
Udvidet returret til og med 1. marts 2021
Gratis ombytning i vores butikker
Gratis levering (1-3 hverdage)
Udvidet returret til og med 1. marts 2021

Levering

Leveringsomkostninger

skoringen.dk leverer gratis til dig, og du kan få leveret i hele Danmark (ekskl. Færøerne og Grønland).

Du kan vælge følgende leveringsmetoder:

GLS Pakke Shop
Du vælger selv, hvilken GLS Pakke Shop vi skal levere til, og du får en SMS, når du kan afhente din pakke. Dette kan gøres i pakkeshoppens åbningstider.

GLS Erhvervsadresse
Få leveret pakken på din arbejdsplads, og tag den med hjem.

GLS Privatadresse
Få leveret pakken derhjemme. Hvis du ikke er hjemme, kan du afhente pakken på nærmeste pakkeshop den efterfølgende dag.

Levering til butik Pakken bliver sendt fra vores centrallager til din lokale Skoringen. Du afhenter din pakke i butikken og kan med det samme prøve, om varerne passer dig. Du har 8 dage til at hente din pakke, fra du modtager SMS om, at pakken er klar til afhentning. Husk at medbringe ID samt ordrenummer eller fakturanummer som dokumentation til butikken.

Leveringstid

Du modtager normalt dine varer 1-3 hverdage efter din bestilling. Vi bestræber os på at ekspedere samme dag, hvis vi modtager din ordre inden kl. 12 på hverdage.

Følg din ordre

Med dit forsendelsesnummer kan du via GLS' Track & Trace følge din pakke.

Du finder forsendelsesnummeret på din faktura.

Pakke ikke modtaget

Hvis du ikke har modtaget din pakke 7 hverdage efter bekræftelsesmailen, bedes du kontakte vores kundeservice. De kan kontrollere, hvor pakken er, og eventuelt efterlyse den. Skriv en e-mail til [email protected].

Pakke ikke afhentet

Hvis din pakke ikke bliver afhentet i pakkeshoppen eller i butik inden for 8 dage, bliver den automatisk returneret til Skoringens lager. Vi tilbagefører din betaling til det betalingskort, du brugte ved købet, når vi har modtaget og undersøgt din returpakke, dog fratrækker vi kr. 19 i returporto. Vi iværksætter din tilbagebetaling senest 14 dage efter, vi har modtaget pakke retur, og du modtager en mail, når beløbet er overført til din konto. Refunderingstiden afhænger af kortudbyderen.