• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
18 produkter
Sorter efter:
Du har set 18 ud af 18 produkter

Vil du gerne lægge et par centimeter til din højde? Eller har du bare en forkærlighed for plateau sko? Så er du havnet det rette sted. Her på siden finder du de seneste skud på stammen, når det kommer til plateau sko og plateau støvler. Her finder du en række kendte mærker, som hver især har givet deres bud på hvordan plateau sko skal se ud i dag. I mange år har plateau sko været forbundet med disco og givet anledning til at trække på smilebåndet, men sandheden er, at plateau sko og støvler er tilbage og på højeste mode.

Plateau sko

Som tidligere nævnt, tænker du måske, at plateau sko er sko, som alle gik med i 70'erne - både damer og herrer - men plateau sko er blevet meget populære igen. Disse sko kan bruges til festlige lejligheder som f.eks. bryllup, en julefrokost, firmafrokost eller andet. Plateau sko er fest og farver, så der er ikke noget at sige til, at det stadig er en sko, der er meget populær. Der er flere forskellige stilarter, så der er flere forskellige typer at gå efter

Køb dine plateau sko hos Skoringen

Hvis du vælger at købe dine plateau støvler eller sko hos os, har du flere fordele. For det første har vi et af landets største udvalg. For det andet så får du glæde at vores landsdækkende bytteservice, så du altid vil kunne få byttet skoene, hvis du fortryder købet.

Dernæst har et vi altid smilende og kompetent personale, som kan guide dig i valget af de rigtige par sko, skopleje og meget andet. Dermed er du sikret, at du kommer hjem med de helt rigtige plateau sko, og at du efterfølgende ved, hvordan du skal behandle dem, for at give dem et så langt liv som muligt. SKORINGEN tilbyder sko og støvler til hele familien, så du kan altid tage resten af familien med ned i butikken. Husk på at vi har mere end 200 butikker samlet set i Danmark og Norge, så der vil altid være en butik tæt på dig.