• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
111 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 111 produkter

Mest populære

Sko med Tex-membran til børn

Du finder altid et stort udvalg af sko med Tex-membran til børn hos Skoringen. Vandtætte sko kan spare dig for en masse besvær i hverdagen. Den innovative gore-tex-membran kan let holde fødderne tørre, og det er den ideelle løsning til mange timers leg i det danske vejr.

Gore-Tex-membranen sørger for tørre fødder til alle børn

Vi kender det alle sammen. Børnene har hoppet i vandpytter, og nu skal skoene tørre på radiatoren, før de kan bruges igen. Heldigvis behøver du aldrig have den bekymring mere takket være Gore-Tex-membranen.

Det bedste Gore-Tex-materialet er, at det yder høj komfort for dit barns fødder og samtidig holder små børnefødder tørre og varme. Den avancerede Gore-Tex-teknologi gør desuden, at dit barns fødder har mulighed for at ånde. Det er specielt smart til aktive og legende børn.

Find vandtætte sko med Gore-Tex-membran til børn

Hos Skoringen har vi et bredt udvalg af vandtætte sko og sneakers til børn i alle aldre. Vi samarbejder med mange af de bedste brands, så du kan få materialer i god kvalitet, der sikrer behagelige gåture og legetimer

Fra disse mærker kan du blandt andet finde kvalitetssko med Tex-membran til børn:

Vi har også et udvalg til dig, der er på jagt efter et par nye støvler. Vi har støvler af materialer i høj kvalitet, hvori du også finder Gore-Tex-materialet. I støvlerne kan børnene frit bevæge sig udenfor i både regn, sne og blæst.

Find vandtætte sko i flere forskellige farver hos Skoringen

Selvom børnesko skal være praktiske, fortjener små børnefødder også et fedt design med masser af farve. Når du shopper Gore-Tex-sko til børn hos Skoringen, kan dit barn frit vælge mellem en masse flotte farver og mønstre.

Du kan blandt andet finde sko i disse farver hos Skoringen:

  • Navy
  • Lilla
  • Rosa
  • Brun

De farverige sko kan bruges til alt lige fra vandring til sport, og dit barn vil helt sikkert blive glad for et par nye smarte sko, der også kan bruges i regnen. Hvis du ikke har meget erfaring med at købe børnesko, kan du læse mere om størrelser til børn i alle aldre her.