• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
351 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 351 produkter

Tamaris – ægte tysk håndværk

Hvis dine sko skal være moderigtige og slidstærke, bør du overveje mærket Tamaris fra Tyskland. Det er et kendt og populært skomærke med en lang tradition for høj kvalitet og stilfulde design. Find dit nye par sko hos Skoringen, og gør en god handel allerede nu!

De rigtige sko gør en stor forskel for dit outfit og din selvtillid. Med et par Tamaris stiletter i rød og en sort kjole kan du føle dig topklar til fest. Parrer du derimod din sorte kjole med et par flotte Tamaris sandaler, kan du føle dig fin og feminin. Det er derfor også godt at have et varieret udvalg af sko i sin garderobe.

Hos Skoringen har vi et stort udvalg af sko til alle lejligheder. Vælg f.eks. et par Tamaris støvler, Tamaris snøresko til hverdagen, eller find nogle flotte sandaler til sommerferien. Uanset hvad du vælger, vil du altid få sko i høj kvalitet og til en god pris.

Et populært skomærke i hele verden

Mærket Tamaris blev etableret i Tyskland i 1967, og deres fodtøj sælges i dag i mere end 70 forskellige lande. Succesen skyldes blandingen af flotte, moderigtige design og ægte håndværk med gode materialer. Når du køber et par sko fra Tamaris i Danmark eller andre steder, er du altså sikker på at få værdi for pengene.

Derudover er det et innovativt brand, både når det kommer til skoenes udseende og opbygning. De introducerer løbende nye teknologier, der optimerer komforten og gangoplevelsen. De har et væld af forskellige modeller til alle slags fødder.

Find nemt et par, der passer til din stil, og som er behagelige at gå i hele dagen.

Hvorfor vælge sko fra Tamaris?

Der er mange forskellige mærker på markedet, og det kan være svært at overskue. Køb Tamaris sko, hvis du:

  • Gerne vil have sko lavet af gode materialer, der kan holde til at blive brugt.
  • Sætter pris på sko, der både er superflotte at se på og komfortable at gå i.
  • Godt kan lide at kunne vælge mellem flere forskellige modeller og design.

Lyder det som et mærke for dig? Så tjek det store udvalg hos Skoringen, og find dit par med det samme.

Find sko til alle lejligheder

Sko gør som nævnt en stor forskel for dit outfit og også for dit look. Et par flotte hæle kan gøre et par jeans og en skjorte til et fint festoutfit. Samtidigt kan et par behagelige sneakers få din kjole til at se street og sporty ud. Det kan give et ekstra skud selvtillid i enhver situation.

Det er derfor en god idé at have flere par sko at vælge imellem i din garderobe. Også fordi forskellige sæsoner kræver forskelligt fodtøj. Hav f.eks. et par lækre tykke støvler til vintermånederne, et par flotte sandaler til sommerferien og nogle med hæl til særlige lejligheder. Kun fantasien sætter grænser!

Når du handler hos Skoringen, er du sikker på at få dine sko til en god pris. Vi har altid et stort udvalg og er med på alle de nyeste trends. Handl trygt og sikkert, og find de sko, du mangler, helt uden problemer!

Få mest muligt ud af dine sko

Når du har fundet de rigtige sko, vil du gerne have, at de holder så længe som muligt. Tamaris sko er lavet af gode materialer af høj kvalitet, så de er meget slidstærke. Der er dog stadig nogle ting du kan gøre, for at de holder endnu længere:

  • Imprægnér dem med en god imprægnering. Den beskytter dine sko mod regn, snavs og smuds. Vælg en imprægnering, der passer til det materiale, dine sko er lavet af.
  • Brug en skolæst, når du ikke selv har skoene på. En skolæst er lavet til at beskytte formen på dine sko. Den kan forlænge dine skos levetid meget.
  • Opbevar dem rigtigt et tørt og luftigt sted. Stil f.eks. ikke dine nye Tamaris sko under din våde regnjakke eller vinterfrakke, der kan dryppe på dem.
  • Brug skoplejemidler, der passer til det materiale, dine sko er lavet af. Hvis du f.eks. har et par Tamaris laksko, bør du jævnligt bruge en god lakolie. Du kan finde mange forskellige plejemidler i vores udvalg af tilbehør til sko.

Handl både i butik og webshop

Hos Skoringen kan du finde mange forskellige sko fra Tamaris i butikkerne og i webshoppen. Det er helt op til dig. Hvis der er noget, du er i tvivl om, kan du med fordel besøge en af vores 120 Skoringen-butikker. Her står vores søde og professionelle personale altid klar med gode råd og vejledning.

Har du derimod en travl hverdag, kan du også nemt handle i vores webbutik. Her får du et stort udvalg og til gode priser. Derudover slipper du helt for at skulle tænke på parkeringspladser eller åbningstider. Webshoppen har nemlig åbent både dag og nat, og vi leverer direkte til din dør eller nærmeste Skoringen-butik.

Uanset hvad du vælger, har du altid mulig for gratis returnering eller ombytning i en af vores butikker. Så er du sikker på at få et par sko, der passer!

Find dine nye sko til en god pris

Hos Skoringen lægger vi en ære i altid at have et stort og varieret udvalg af sko. Uanset hvad dit behov er, har vi helt sikkert et lækkert par, der kan opfylde det. Når du har fundet de rigtige sko for dig, kan du nemt og hurtigt bestille dem i din størrelse.

Tjek også gerne vores restsalg, og få mulighed for at lave en endnu bedre handel! Vi har nemlig jævnligt udsalg og kampagner på sko fra alle mærker. Gør en god handel hos Skoringen allerede i dag!