• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
2 produkter
Sorter efter:
Du har set 2 ud af 2 produkter

Pas på dine sko og støvler med lakpleje

Hos Skoringen finder du mange forskellige typer af sko og støvler, og uanset hvilket par du forelsker dig i, så er det vigtigt med den rette pasning. Vi fører derfor et udvalg af forskellige plejeprodukter som lakpleje, så du kan forlænge kvaliteten og holdbarheden af dine nye favoritter. Du kan se alle vores produkter til skopleje her på hjemmesiden og bestille, når det passer dig.

Den rette lakpleje forlænger skoenes kvalitet og holdbarhed

Hos Skoringen kan du opleve et stort univers bestående af rigtig mange forskellige typer af sko til både mænd, kvinder og børn. Men ud over selve skoene fører vi også et stort udvalg af tilbehør, som er alle de småting, du skal bruge for at skabe de bedste forhold for dit fodtøj.

Det inkluderer for eksempel lakpleje, som er skabt til følgende typer af sko:

  • Laksko

  • Metallic-sko

Lakplejen består af produkter, der plejer og beskytter materialer som lak og metallic mod udefrakommende faktorer – for eksempel vejrforhold med sol, sne og regn. Lakplejen holder desuden materialet smidigt og spændstigt, så holdbarheden forlænges, og du kan også opleve farveopfriskende egenskaber.

Når du skal lakpleje dine sko eller støvler, skal du huske at ryste flasken eller beholderen godt og derefter påføre et tyndt lag af plejeproduktet. Herefter skal du fordele massen og gnide den godt ind i materialet. Vent til skoene er tørre igen, før du tager dem på udendørs.

Har du spørgsmål til pleje af dine sko, er du velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde de bedste plejeprodukter til netop dit fodtøj.