• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
3 produkter
Sorter efter:
Du har set 3 ud af 3 produkter

Hyggelige hjemmesko fra Shepherd

Shepherd har siden 1982 produceret hjemmesko i lammeskind af den højeste kvalitet, der er baseret på det skandinaviske klima og de lange, kolde vintre. Hos Skoringen kan du finde et fristende sortiment af lækre hjemmesko fra Shepherd til herrer, damer og børn. Når du først har prøvet har prøvet disse hyggelige sager, så bliver du nok solgt.

Shepherd er din garanti for, at dine nye hjemmesko er fremstillet med respekt for både natur, miljø - og selvfølgelig dyrevelfærd. Det er godt at tænke på, når du stikker dine fødder i hjemmeskoene.

Produkter fra Shepherd, der fremstilles af lammeskind bliver nøje udvalgt under strenge kvalitetskontrol. Lammeskind er blevet brugt til beklædning i årtusinder for deres unikke egenskaber. De små luftlommer i ulden holder godt på varmen, og derfor er lammeskind meget isolerende. Men samtidig er det også åndbart, så overskydende varme og fugt bliver ledt bort. Resultatet er ren forkælelse for dine fødder.

Når vi rigtig skal hygge os og slappe af derhjemme, så er et par gode hjemmesko lige sagen og selvforkælelse, der vil noget. Så stik fødderne i nogle bløde hjemmesko fra Shepherd, og nyd hyggen foran brændeovnen med din yndlingsbog eller en stille sommeraften på terrassen. Foretrækker du at se Skoringens samlede udvalg af hjemmesko, så tag et kig her.

Køb hjemmesko fra Shepherd hos Skoringen

Er nogle hjemmesko fra Shepherd lige noget for dig, så kan du let og hurtigt bestille et par direkte hjem til dig. I Skoringen har vi sørget for, at du har et stort udvalg at vælge imellem. Du kan forvente en hurtig levering, så du hurtigt kan nyde det bløde lammeskind i hjemmeskoene.

Uanset om du allerede har et par sko i tankerne eller vil lade dig friste af vores udvalg, så kan du nemt klikke rundt på siden og finde inspiration. Om det så bliver til ét enkelt par hjemmesko til dig selv, eller om du vil købe til hele familien er helt op til dig.

Du kan også altid komme forbi en af vores mange fysiske butikker og se nærmere på udvalget af hjemmesko fra Shepherd. Så har du også mulighed for at prøve skoene, før du køber dem. Du kan finde en oversigt over vores fysiske butikker her. Du kan være sikker på, at vi er klar til at vejlede dig i den lokale Skoringen-butik i nærheden af dig.

Vi ser frem til at tage imod din bestilling, og vi er sikre på, at du bliver glad for dine nye hjemmesko fra Shepherd.