• Click & Collect (Afhent efter 1 time)
 • Gratis levering ved køb over 499,-
 • Gratis retur og ombytning i alle butikker
Kvinder
Korte gummistøvler
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
66 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 66 produkter

Praktiske og flotte korte gummistøvler til damer

Det danske vejr er ofte gummistøvle-vejr, og derfor har du brug for et par gode gummistøvler, som sørger for at holde dine fødder tørre i regn, sne eller slud. Der findes forskellige typer af røjsere, og hos Skoringen fører vi et stort sortiment af korte gummistøvler til damer. Du kan se hele udvalget her og bestille, når det passer dig. Så er du klar til at trodse vejrgudernes rasen.

Mange fordele ved korte gummistøvler til damer

Hos Skoringen vil vi gerne hjælpe med at beklæde hele familiens fødder året rundt, og det tæller alt fra sneakers om foråret til sandaler om sommeren, varme støvler om vinteren og gummistøvler til efterårsbrug.

Vi har et stort sortiment af gummistøvler til både kvinder, mænd og børn, og røjserne kommer i forskellige former og typer. En af disse er de korte gummistøvler til damer, som adskiller sig fra den traditionelle model ved at være kortere i skaftet. Det har følgende fordele:

 • Et kortere skaft gør støvlen lettere at få af og på
 • Et langt skaft kan klæbe sig fast omkring læggen – det slipper du for med den korte gummistøvle
 • Korte gummistøvler fylder mindre på skohylden og er lettere at tage med i bagagen
 • Skaftet på de korte gummistøvler varierer i længden – fra helt kort til lidt op ad læggen

Du kan se hele vores sortiment af korte gummistøvler til damer her på hjemmesiden, som løbende bliver opdateret og udvidet. Så er du sikker på altid at få de nyeste og bedste modeller. Er du mere til den lange variant, kan du naturligvis også finde den i vores katalog.

Korte gummistøvler til damer, der både er flotte og funktionelle

Noget af det, der især kendetegner Skoringens korte gummistøvler til damer, er, at de både er funktionelle og flotte. Du behøver derfor ikke gemme dem væk til kun havebrug.

Vores varianter er alle skabt af fremragende materialer, som holder dine fødder tørre. Flere af modellerne har også benyttet sig af teknikker, som forbedrer klimaet for fødderne. Det resulterer i mindre fugt og bedre komfort. De fleste af vores gummistøvler er fremstillet i gummi, men du kan også finde produkter i syntet.

Udseendet er noget andet, der er særligt ved vores gummistøvler, for flere af modellerne er skabt i moderigtige designs. De æstetiske varianter er mere strømlinede eller har fine detaljer, men du kan selvfølgelig også få helt klassiske gummistøvler. Du bestemmer selv.

Nogle af produkterne kommer med flerfarvede designs, der giver et flot spil, mens andre har mønstre, og nogle er helt enkle. Farvemæssigt kan du gå efter de neutrale og klassiske nuancer som mørkegrøn, mørkeblå, brun og sort, eller du kan få lidt mere farve ind i garderoben med nuancer som orange, rød eller gul.

Få korte gummistøvler til damer fra de bedste mærker

Det kan være, at du har et favoritmærke inden for sko generelt, som du sværger til, og i så fald kan du blandt andet møde følgende brands i vores gummistøvle-katalog:

 • B&CO
 • Bisgaard
 • CULT
 • Rieker
 • Tommy Hilfiger
 • Viking

Alle varianterne er klar til dig, når du har tid. Du kan bestille, når det passer dig, og husk, at når du køber dine sko online, kan du altid ombytte dem i din lokale Skoringen-butik, hvis de ikke passer. Så kan du hurtigt komme på benene igen og ud i det danske omskiftelige vejr.