• Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis levering ved køb over 499,-
  • Gratis retur og ombytning i alle butikker
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
136 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 136 produkter

Gummistøvler til børn

Når regnen regner oppe på taget, så behøver man ikke partout at regne tilbage. Man kan godt nøjes med at iføre sig et par lækre gummistøvler og hoppe i de skønne pytter, som regnen efterlader. Findes der noget mere tillokkende?

Hvis man bor under de danske himmelstrøg, skal man være forberedt på lidt af hvert. Ikke mindst når det kommer til at holde fødderne tørre. Og både som barn og voksen kan det synes næsten umuligt at skulle undvære et par gummistøvler, når vi begiver os ud i byen eller i naturen. For vandpytter er ikke noget, der kun hører skovbunde til. De finder lige så let vej til en parkeringsplads eller en indkørsel. Og så er det altså mere tillokkende at hoppe i vandpytter, hvis man har gummistøvler på.

Aktive børn har brug for gode gummistøvler

Du husker måske følelsen, fra da du selv var barn. Det lys i øjnene man fik ved synet af en vandpyt. En vandpyt, der på det nærmeste skreg på at blive hoppet i, så sommerfuglene i maven fik frit løb, og det var umuligt ikke at hvine af fryd. Det er det særlige, vandpytter kan. De er den ultimative form for frihed, fryd og så er de en lille smule forbudt. I hvert fald hvis mor og far står lige ved siden af og ser på. Og man kun har sandaler på.

Har du et barn i den hoppedygtige alder, vil det utvivlsomt også have brug for et par gode gummistøvler. For udeleg, vandpytter og dårligt vejr er en fast bestanddel af de fleste børns hverdag i vuggestuer, dagpleje eller børnehave. Det er indgroet i vores kultur, at børnene er ude hver dag. Derfor er det også vigtigt, at børnene er klædt godt på i et par gode gummistøvler, så der ikke sker uheld, eller de bliver våde og kolde om fødderne.
Her er det også værd at overveje et par gummistøvler med foer til børn, for at sikre at dit barn holde fødderne varme under koldere vejrforhold.

Hvordan finder du de rigtige gummistøvler til dit barn?

For ikke at begrænse børnenes leg, når de opholder sig udenfor, bør de altid være klædt på, således at de har fuld bevægelighed og ikke bliver hverken kolde eller våde. Komfort er derfor utrolig vigtig, når det rigtige fodtøj skal vælges.

Dette gælder ikke mindst gummistøvlerne. De må ikke stramme omkring hverken fod, ankel eller skinneben. Faktisk må der gerne være lidt ekstra plads i barnets gummistøvler, så der også er mulighed for at give barnet en tyk sok på, der kan hjælpe med at holde fødderne ekstra varme, når temperaturen tager et dyk ned.

Alt efter hvor meget dit barn skal opholde sig udendørs og de omgivelser, det i så fald befinder sig i, skal du overveje, om det kunne være en god løsning med et par gummistøvler med ekstra længde. Vi fører mange forskellige modeller hos skoringen.dk, så du finder let de gummistøvler, der lever op til dine krav.

God komfort fra inderst til yderst

Det er vigtigt, at dit barn kan bevæge sig frit. Men god komfort handler i høj grad også om, at gummistøvlerne er rare at have på. For når barnet skal have gummistøvlerne på i mange timer ad gangen, skal de være gode og støttende. Derfor skal du også ofre ekstra opmærksomhed på gummistøvlernes indersål. For med en god sål kan barnet sagtens have gummistøvlerne på i mange timer. Helt uden at få ondt i fødderne.

Hvis du går efter gummistøvler, der er komfortable at have på, opstår der også flere muligheder for brugen af gummistøvlerne. De behøver så ikke blot at høre regnvejret til, men kan også bruges i hverdagen. For når barnet får øjnene op for de mange smarte gummistøvler fra skoringen.dk, er det ikke sikkert, at de lige har lyst til at smide støvlerne igen lige med det første.

Hvilke materialer skal du gå efter til dit barns gummistøvler?

Når du skal finde de helt rigtige gummistøvler til dit barn, bør du vælge en gummistøvle i et smidigt materiale, der kan følge barnets bevægelser. På den måde er barnet sikret optimal bevægelsesfrihed, når det leger eller bevæger sig rundt. Er gummistøvlerne til brug i vinterhalvåret, kan du med fordel gå efter en model, der har et ekstra isolerende lag af eksempelvis fleece eller andet for. Det er med til at holde ekstra på varmen.

Skal dit barn bruge gummistøvlerne ude i naturen – eksempelvis på ture i skoven – kan det anbefales, at du går efter en gummistøvle med en ekstra grov ydersål i skridhæmmende gummi. Den kan nemlig virke som et ekstra beskyttende lag, ligesom de hjælper med at etablere et bedre fodfæste for barnet. Dette kan være en stor hjælp i det danske efterår, der ofte er præget af meget regn og slud, hvilket medfører mudrede skovbunde. Så med en gummistøvle med en ekstra grov ydersål, der kan hjælpe med at støtte dets bevægelser, får barnet de allerbedste betingelser for at gå på opdagelse i naturen eller lege med de andre børn i skoven.

Dyk ned i vores store udvalg af gummistøvler til børn

Vi fører et kæmpe udvalg af gummistøvler til børn, der spænder over forskellige farver, mønstre og modeller, ligesom vi også fører mange kendte mærker inden for design af gummistøvler. Så det burde være ingen sag at finde de rigtige gummistøvler til dit barn hos skoringen.dk.

Vi fører blandt andet børnegummistøvler fra anerkendte mærker som Viking, Bisgaard, Skofus og KOOL. Du vil derfor med stor sandsynlighed kunne finde lige netop den type, du ønsker, i vores store udvalg.

Klassisk, farverig eller fuld af kapow? Vi har mange spændende modeller hos Skoringen.dk

Er du mest til klassiske gummistøvler i ensfarvet gummi, kan du med fordel gå på jagt i Viking og Skofus’ sortiment. De har nemlig især fokus på den klassiske model, der minder meget om en voksenmodel. Dog finder du hos både Viking og Skofus farvede gummistøvler, der ville gøre farvehungrende voksne grønne af misundelse. Derfor er det ingen sag at finde dit barns yndlingsfarve i deres kollektioner. Der er nemlig masser af farver, der kan tiltale ethvert barn.

Har du og dit barn derimod mod på masser af kapow og attitude, så er Bisgaards sortiment værd at gå på opdagelse i. Her har man specialiseret sig i at lave gummistøvler, der er helt deres egne. Med unikke mønstre, farver og fantasi har de skabt en kollektion af børnegummistøvler, der vil tale til legebarnet i alle. Så uanset om man er til blomstermotiver i sarte nuancer, tjekkede militærmønstre eller sjove og farverige figurer, så er gummistøvlerne fra Bisgaard uden tvivl det helt rette match.