0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
254 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 254 produkter

Selv de allermindste fødder har brug for sko. Derfor har vi lavet denne kategori specielt til babysko. De små vidundere har brug for at blive holdt varme, hvad enten de er indenfor eller er på opdagelse et sted udenfor. Efter de første skridt er taget, er det ekstra vigtigt at du vælger de rigtige babysko.

Selvfølgelig skal babysko ikke kun være praktiske, men også nuttede. Vi har samlet dem alle her.

Mere om babysko

På udkig efter babysko? Dit barns første sko, som vi kalder babysko, fås hos SKORINGEN. En af vores store kompetencer er babysko ogbørnesko. Du kan læse mere om babysko her på SKORINGENs hjemmeside, kig ind hos sundhedsplejersken i menuen BØRN - eller søg råd og vejledning i en af vore mange butikker over hele landet.

Mere information om babysko

Helt små spædbørn, har ikke brug for sko. De bruger deres fødder til at sanse og gribe i lige så stor udstrækning som deres hænder. Hvis det er koldt, bør de blot have en varm strømpe på. Fra omkring 6 måneder er babysko relevante. Kravlestøvler er det oplagte valg, når baby begynder at bevæge sig rundt på gulvet, og har brug for noget lunt og skridsikkert til fødderne. Først når barnet begynder at rejse sig, er rigtige babysko nødvendige. Du kan læse meget mere om babysko og barnets behov for rigtigt fodtøj her på SKORINGENs hjemmeside.

Babysko til drenge og piger

Barnets første babysko skal være bløde og give de små fødder optimal bevægelighed og plads. Hos SKORINGEN finder du et bredt udvalg af søde, seje og funktionelle babysko til både drenge og piger. Hvis du besøger din lokale SKORINGEN, kan du få råd og vejledning, så du vælger den helt rigtige babysko til dit barn.