• Gratis levering ved køb over 499,-
 • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
 • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
88 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 88 produkter

Skotilbehør

Kender du til at smide skoene efter en lang dag og straks blive mødt af en sur lugt? Så trænger dine sure sko måske til at blive glade igen. Med den rigtige vedligeholdelse kan dine sko få helt nyt liv, så de igen opfylder dit behov. Hos Skoringen har vi et stort udvalg af skotilbehør, så du kan få det fulde udbytte af dine sko.

Vores varierede udvalg byder på skotilbehør til mange forskellige formål, og der er helt sikkert også et produkt, som matcher dit aktuelle behov. Uanset om du ønsker at fjerne dårlig lugt, trænger til nye skoindlæg, ønsker at opfriske farven eller vedligeholde dine sko med plejemidler, så finder du det helt rigtige skotilbehør hos Skoringen.

Skotilbehør til en aktiv hverdag

Vi har alle forskellige hverdage, som byder på forskellige grader af fysisk bevægelse. En ting er dog sikkert – du bevæger dig gennem hele dagen, og det går ud over holdbarheden af dine sko. Afhængigt af hvor aktiv din hverdag er, skoens levetid samt materialevalget, er det kun et spørgsmål om tid, før de har udtjent deres værnepligt.

Det betyder imidlertid ikke, at du er nødt til at smide dine sko ud, bare fordi de er slidte. Faktisk er der en del muligheder for at fornye selv et par ældgamle sko. Det handler bare om at vælge det rigtige skotilbehør. Hvis de er begyndt at lugte surt, kan du prøve med en deospray, som du sprøjter ned i skoen.

Du kan også opgradere dine tynde, fugtabsorberende indlæg, som holder skoene friske. Med det rigtige skotilbehør kan du opfriske dine sko og fjerne sur lugt, så du kan tage skoene af i forskellige sammenhæng, uden at du skal bekymre dig om en uvelkommen lugt. Det lyder da meget godt, ikke?

Forlæng levetiden på dine sko med det rigtige skotilbehør

Det er ikke kun den indvendige vedligeholdelse, der er vigtig, hvis du vil optimere levetiden på dine sko. Det er også væsentligt, at skoen bliver vedligeholdt udvendigt – og også her kan du få skotilbehør, som matcher forskellige behov. En god imprægnering kan eksempelvis gøre dine sko og støvler modstandsdygtige over for al slags vejr.

Det er især gavnligt i et land som Danmark, hvor vejret som bekendt er omskifteligt. Her kan et vandafvisende overlag gøre underværker, både når det kommer til at beskytte dine fødder mod fugt, men også når du skal rengøre dem. Imprægnering beskytter nemlig også skoen for skidt og snavs.

Herudover er imprægnering også en fordel, hvis du har børn, som kan lide at boltre sig udenfor. Børn tænker sjældent over, at deres fodtøj bliver snavset eller vådt. Med en solid imprægnering af deres fodtøj, behøver du heller ikke at bekymre dig om det. Imprægneringen sikrer, at børnene kan hoppe i vandpytter, uden fødderne bliver våde.

Opfrisk dine yndlingssko med den rigtige skopleje

Skotilbehør begrænser sig ikke udelukkende til imprægnering. Hvis skoens udseende efterhånden er blevet slidt og nusset, kan du prøve ét af vores mange andre plejeprodukter, der kan få dine sko til at se ud som nye – eksempelvis en plejende olie, balsam eller skocreme, som fås i mange forskellige farver.

Med den rigtige behandling kan du opfriske udseendet på dine sko og forlænge levetiden markant. Vi forhandler plejeprodukter i mange forskellige varianter og til bestemte materialer. Du kan nemt sortere i vores skotilbehør, så du udelukkende får vist de produkter, der egner sig til det materiale, som dine sko er lavet af.

Vedligeholdelse er især vigtigt, hvis du har et par sko, som du gerne vil bruge i længere perioder ad gangen. Har du et yndlingspar, som du bare ikke nænner at smide ud, kan du ofte redde dem med den rigtige skopleje. Det bedste er, at det faktisk slet ikke er så besværligt at behandle dine sko, når blot du vælger det rigtige skotilbehør.

Bæredygtigt tilbehør til sko fra populære mærker

Er bæredygtigt vigtigt for dig? Så deler du samme overbevisning som Skoringen. Vi har et stort fokus på netop bæreduygtighed, og vi følger med i den grønne omstilling. Du kan gøre det samme ved at vælge miljøvenligt skotilbehør og -plejeprodukter fra serien Touch Eco, som udelukkende består af bio-nedbrydelige produkter.

Alle produkter fra Touch Eco-serien er produceret ud fra en vandbaseret formel, og de er helt uden fluorforbindelser eller opløsningsmidler. Vi forhandler også bæredygtige sko, som er lavet af genbrugsmaterialer. Du kan se vores udvalg af bæredygtigt fodtøj her, hvor du finder mange forskellige typer af sko fra populære brands.

Vi har et bredt udvalg af tilbehør til sko

Selvom du kan få mange forskellige typer af sko, har du altid mulighed for at vedligeholde og opfriske dem efter dine ønsker – og vi har selvfølgelig alt det skotilbehør, som du har brug for, når du skal give dit fodtøj nyt liv. Det gælder, uanset om du har et par støvler, sandaler eller sneakers, som du vil opfriske.

Vi har blandt andet følgende tilbehør til sko:

 • Skocreme
 • Snørebånd
 • Indlægssåler
 • Svangindlæg
 • Deospray til sko
 • Skosværte
 • Sneaker cleaner
 • Imprægnering
 • Læderbalsam
 • Skobørste

Ud over det brede sortiment af skotilbehør, forhandler vi også mere nicheprægede produkter hos Skoringen. Det gælder eksempelvis termosåler i 100% uld, plejende spray til gummistøvler, smertelindrende vabelplastre samt påsættelige greb til aktiviteter på is og i sne. Disse produkter egner sig perfekt til forskellige sportsgrene og fritidsaktiviteter.

Bestil skotilbehør online eller besøg vores fysiske butikker

Vil du have tilsendt dit skotilbehør direkte til døren, eller vil du hellere afhente det i en af vores mange fysiske butikker? Så er der heldigvis mulighed for begge dele. Når du har fundet en vare på vores hjemmeside, kan du frit vælge, om du vil have sendt den hjem til dig selv, en pakkeshop eller afhente den i en af vores butikker.

Hos Skoringen får du altid gratis fragt, og leveringen sker inden for 1-3 hverdage. Du kan bytte både sko og skotilbehør i vores fysiske butikker – og det gælder også, hvis du har købt det på nettet. Find din nærmeste butik og læs mere om vores åbningstider samt yderligere informationer omkring den pågældende butik.