Click & Collect (Afhent efter 1 time)
Gratis levering ved køb over 499,-
Gratis retur og ombytning i alle butikker
Click & Collect (Afhent efter 1 time)
Gratis levering ved køb over 499,-
Gratis retur og ombytning i alle butikker
Click & Collect (Afhent efter 1 time)
Gratis levering ved køb over 499,-
Gratis retur og ombytning i alle butikker

Gør dine sure sko glade igen

Kender du til at smide skoene efter en lang dag og straks blive mødt af en sur lugt? Så trænger dine sure sko måske til at blive glade igen. Med den rigtige vedligeholdelse kan dine sko få helt nyt liv, og igen opfylde dine behov.

Hos Skoringen forhandler vi en lang række forskellige produkter til vedligeholdelse, der sikrer dig fuldt udbytte af dine sko. Disse produkter gælder bl.a. skopleje til ethvert formål, hvad end du ønsker fjernelse af lugt, fornyelse af skoindlæg, opfriskning af farven eller vedligeholdelse af materialer ved brug af plejemidler til eksempelvis pleje af Tex mebran .

Aktiv hverdag

Vi har alle forskellige hverdage, med forskellige grader af fysisk bevægelse. En ting er dog sikkert. Vores fødder vil, i et vis omfang, altid være aktive. Vi vil komme til at svede, og der vil derfor altid være mulighed for, at vores sko begynder at lugte. Alt afhængig af vores fysisk aktivitet, skoenes levetid og hvilke materialer de er lavet af, er det altså bare et spørgsmål om tid - og hvad gør du så?

Der er faktisk en hel del muligheder for fornyelse af selv et ældgammelt par sko. Er skoene begyndt at lugte surt, kan du prøve en deospray til at sprøjte direkte i skoene. Du kan også prøve med et par tynde og fugtabsorberende såler, der holder dine sko friske. Med disse produkter til at afhjælpe sur lugt, vil du opleve et par opfriskede sko, der er så gode som nye. Så kan du igen tage skoene af i forskellige sammenhænge uden at bekymre dig om en uvelkommen lugt.

Forlæng dine skos levetid

Ligesåvel som den indvendige vedligeholdelse, er også den udvendige vedligeholdelse vigtig. Med en god omgang imprægnering, kan du gøre dine sko og støvler modstandsdygtige i al slags vejr. I et land som Danmark, hvor vejret er så omskifteligt, kan det være rart med godt beskyttede sko, der er både vandafvisende og nemme at rengøre for snavs og smuds.

Imprægnering er især en fordel, hvis du har børn, som af og til leger i naturen. Børn tænker ikke altid lige over, hvor det ville være smart at placere deres leg. Med en solid imprægnering af deres fodtøj behøver du heller ikke tænke over det. Lad børn være børn og lad dem hoppe i vandpytter og klatre i træer, så sørger imprægneringen for, at deres sko er vandafvisende og nemme at rengøre efter brug.

Er skoenes udseende ved at være slidt og nusset, kan du prøve Skoringens anbefalelsesværdige produkter til skopleje. Måske er en plejende olie lige noget for dine sko. Eller hvad med en skocreme, som fås i flere farver? Dine sko kan blive så gode som nye!

Hos Skoringen finder du også produkter, som er særligt egnet til en bestemt type materiale. Dette gælder eksempelvis produkter som læderbalsam og imprægnering til ruskind. Vi forhandler plejemidler til alle typer materialer.

Vedligeholdelse af fodtøjet er en vigtig del af, at kunne bruge dem i længere perioder. Hvis man ønsker at få det maksimale ud af et par sko eller har et yndlingspar, som man bare ikke vil sige farvel til, er skopleje en nødvendighed. Så er det godt, at det ikke behøver at være særlig besværligt.

Med vores produkter får du de helt rigtige midler til pleje af dine sko, som endda er hverken tidskrævende eller besværlige at anvende i hverdagen. Du kan læse mere om det enkelte produkt i produktinformationen under billedet af det valgte produkt.

Go Green

Er bæredygtighed vigtigt for dig?

Hos Skoringen har vi et stort fokus på bæredygtighed og følger med den grønne omstilling. Nu kan du gøre det samme, ved at vælge de miljøvenlige skoplejeprodukter fra serien Touch Eco. Her finder du udelukkende bio-nedbrydelige produkter, som har en vandbaseret formel, og er uden fluorforbindelser og opløsningsmidler.

Hos Skoringen forhandler vi også bæredygtige sko, som er lavet af genbrugsmaterialer. Tag et kig på vores udvalg af bæredygtigt fodtøj her.

Andet tilbehør

Selvom sko kan være forskellige både i udseende og brug, kan de vedligeholdes og opfriskes efter dine ønsker. Forskellige mennesker bruger forskellige sko, i forskellige materialer. Hvad end det handler om støvler, sandaler eller sneakers, finder du et produkter eller tilbehør som matcher.

Hos Skoringen har vi et bredt udvalg af skotilbehør, som dækker:

  • Skocreme
  • Snørebånd
  • Indlægssåler
  • Svangindlæg
  • Deospray til sko
  • Skosværte
  • Sneaker cleaner
  • Imprægnering
  • Læderbalsam
  • Skøbørste

Udover det brede sortiment af skotilbehør, finder du også mere nichepræget tilbehør hos Skoringen. Dette gælder eksempelvis plejende spray til gummistøvler, thermosåler i 100% uld, smertelindrende vabelplastrer og påsættelige greb til aktiviteter på sne og is. Disse typer produkter er velegnet til fritidsaktiviteter og diverse sportsgrene.

Bestil online eller køb i butik

Ønsker du at få tilsendt dit produkt lige til hoveddøren? Når du har fundet en vare på vores hjemmeside, kan du frit vælge, om du vil have det sendt hjem til dig selv, eller du vil hente det i en af vores butikker. Hos Skoringen kan du få gratis fragt og leveringen er inden for 1-3 hverdage. Du kan kan bytte sko eller andre produkter i de fysiske butikker. Find din nærmeste butik og læs mere om vores åbningstider og yderligere informationer.