• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
157 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 157 produkter

Superfit

De små poders fødder er ikke som voksenfødder, og det ved Superfit. Derfor lægger brandet også særlig vægt på pasform og kvalitet i udviklingen af deres børnesko. Flere af deres design har et sporty udtryk, og det er ikke uden grund. Sneakers er nemlig utroligt populære i modebilledet, og det gælder altså også blandt de mindste. De lægger mindst lige så stor vægt på et cool og smart udtryk, når der skal vælges fodtøj.

Superfit skaber børnesko i finurlige silhuetter, slidstærke og fleksible materialer og med udgangspunkt i en frisk farvepalet. Fodtøj skal nemlig ikke være kedeligt, og det er Superfit i den grad heller ikke. Ved at investere i Superfit er du garanteret høj komfort og pasform samt nye, moderne og innovative design, der både appellerer til seje drenge og piger. Et cool look med grobund i lækre kvaliteter, pasformer og funktionalitet danner grundlaget for de sportslige sneakers, hjemmesko, støvler og sandaler hos Superfit. Dyk ned i udvalget nedenfor, og forkæl dit barn med smarte og lækre kvalitetssko året rundt.

Lad dit barn drage på eventyr året rundt i smart fodtøj fra Superfit

Fodtøj til børn skal ikke blot se smart ud; det skal også kunne modstå alle de forskellige eventyr, som børn drager ud på i løbet af en dag. I løbet af en dag kan børn udforske både indendørs og udendørs, men det stiller også krav til deres fodtøj. Det skal nemlig både være behageligt at have på, men samtidig også beskytte mod al slags vejr. Fælles for de forskellige Superfit-kollektioner og design er, at pasform og kvalitet er i fokus fra inderst til yderst.

Superfit har skabt et børneskounivers med sko, der både er uimodståelige for børn og forældre. De tilbyder ganske enkelt kollektioner med fodtøj til børn i alle aldre hele året rundt. Hvad end du er på udkig efter et par lune og isolerende Superfit vinterstøvler, et par Superfit sandaler, et par vandafvisende gummistøvler, et par bløde og tætsiddende Superfit hjemmesko, et par fede og stødabsorberende sneakers eller et par funktionelle sko til barnet, der først skal lære at gå, finder du det her på siden.

Superfit - fodtøj, der tilpasser sig foden og sikrer høj komfort

Udover at skabe sko i slidstærke og lækre kvalitetsmaterialer med sublime pasformer skaber Superfit også børnesko, der yder et fremragende greb og stabilitet omkring foden takket være deres avancerede snøring eller holdbare velcro-lukninger. Ved hurtigt at trække og stramme snørerne, giver den hurtige og smarte snøring en individuel og behagelig justering af pasformen. Snøringen tilpasser sig nemlig perfekt til foden. Med en ordentlig pasform fordeles trykket også jævnt over fodens bagside, hvilket øger komforten under ethvert eventyr.

Superfit fodtøj til børn er ikke blot kendetegnet ved deres smarte lukkemekanismer, men derimod også deres sublime kvalitetsmaterialer. Superfit benytter sig nemlig af GORE-TEX, som er en både vind- og vandtæt membran, der stadig yder optimal åndbarhed. De små poder bevæger sig meget, både når de boltrer sig indendørs og udendørs, og af denne grund er GORE-TEX et ideelt materiale til brug i børnesko. Især når børnene boltrer sig i vandpytter, vandløb eller i regnen, er det vigtigt, fodtøjet holder deres fødder tørre og lune. Den unikke kombination af GORE-TEX og Superfitmaterialer skaber et perfekt fodklima, der holder fødderne tørre i ethvert vejr samt behageligt tempereret grundet deres gode åndbarhed. Når dit barn hopper i vandpytter eller sne i efterårs- og vinterperioderne, bliver vand, fugt og sne holdt på afstand, mens sveden fordufter uhindret fra indersiden af fodtøjet.

Superfit er lig med farverige og cool design til både piger og drenge

Udover at Superfit har en vision om at skabe slidstærke og komfortable sko til børn i alle aldre, har de også et ønske om at skabe cool og moderigtigt fodtøj, der gør sig bemærket. Sprudlende farver samt finurlige motiver og prints til både drenge og piger bør ikke mangle, og derfor skaber Superfit naturligvis også sko, som dit barn vil elske at hoppe i igen og igen. Flere sneakers, støvler og hjemmesko er prydet med fine broderier eller cool motiver.

Hos modellerne henvendt til piger er det især glitrende stjernedesign og farverige blomster i feminine nuancer, der præger fodtøjet. Hos modellerne henvendt til drenge er det især det mere sporty design i glat læder, der fylder. Desuden fylder dyremotiver også en del hos Superfit, og derfor finder du et skønt udvalg af hjemmesko pyntet med alt fra elefanter til sommerfugle. Heldigvis er der ingen regler for, hvad hverken små piger eller drenge skal iklæde sig, så uanset om dit barn falder for det ene eller andet design, er de sikret komfortabelt og cool fodtøj.

Find fodtøj til børn fra Superfit hos Skoringen

Hos Skoringen finder du et bredt udvalg af Superfit børnesko til alle aldre og årstider. Hvad end du er på udkig efter et par Superfit sutsko, et par lette og luftige sandaler, et par komfortable og smarte sneakers eller et par forede og lune vinterstøvler, kan du finde det i vores sortiment her på siden. Lad dig inspirere af det skønne udvalg fra Superfit, og find måske netop dét par hjemmesko, sandaler eller sneakers, som dit barn mangler. Lad dit barn gå på opdagelse i Superfit, hvor der både er fokus på pasform, design og kvalitetsmaterialer. Med Superfit på fødderne er dit barn klar til at udforske verden både indendørs og udendørs, og de er uden tvivl det rette skomatch året rundt.