• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
25 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 25 produkter

Fila-sneakers: Unikke og spændende designs

Går du op i mode og stil? Så er et par Fila-sneakers lige sagen for dig. Det italienske mærke har mere end 100 års erfaring i modeverdenen, og deres sko har erobret skoskabe verden over hos alle generation af kvinder, mænd og børn. Fila har en unik evne til at kombinere et klassisk sportslook med nye trends, hvilket resulterer i unikke og spændende designs. Hos Skoringen bugner det med Fila-sneakers, så gå blot på opdagelse i sortimentet, og find dine favoritter.

Fra en legendarisk klassiker til nye, cool kicks

Fila kan lidt af det hele. Med Disruptor-modellen får du eksempelvis en af de mest legendariske klassikere, når det kommer til sneakers fra Fila. Der er ingen tvivl om, at Disruptor-modellen har været - og stadig er - en af de mest indflydelsesrige sneakers, der nogensinde er blevet designet. Ja faktisk, er modellen en af de absolut bedst sælgende sneakers i verden, og her snakker vi ikke bare inden for Fila-sneakers men sneakers generelt. Her får du en sneaker med et robust look og en tyk sål.

Du finder naturligvis også mange andre cool Fila-sneakers udover den legendariske Disruptor-model. Du finder et væld af farverige og flotte sneakers, hvor fællesnævnerne er en lækker kvalitet, en god komfort, en super pasform og selvfølgelig et cool design. Med Fila-sneakers behøver du ikke at gå på kompromis med noget som helst.

Oplev en verden af Fila-sneakers

Hvis du elsker kombinationen af et sporty look, lækre materialer og god komfort, så er Fila-sneakers lige, hvad du er på udkig efter. Fila har et væld af forskellige sneakers og sko, såsom:

  • Flade sneakers
  • Chunky sneakers
  • Badesandaler/slippers
  • Klipklappere

Mange Fila-sneakers kommer desuden i mange flotte farver, såsom hvid, sort, navy og pastel, så der er sikkert også et par Fila-sneakers, der vil passe til din stil. Fila sko findes desuden fra størrelse 28 og helt op til størrelse 47, så der burde være en sko til selv den mindste og den største fod.

Shop dine nye Fila-sneakers hos Skoringen

Hos Skoringen er vi pjattede med det italienske brand, der har rødder, der går helt tilbage til 1911, hvor Fila brødrene startede deres eventyr i en lille italiensk by i Alperne. Du finder derfor et stort udvalg af sneakers fra det kendte brand både online hos Skoringen i vores mange butikker. Hvis du har brug for råd og vejledning til at finde dine nye sneakers, står vi naturligvis klar til at hjælpe dig. Kig blot forbi en af vores butikker, eller kontakt os, hvis du har brug for hjælp. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde det perfekte match til dine fødder.