• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
19 produkter
Sorter efter:
Du har set 19 ud af 19 produkter

FILA-sneakers til damer

FILA er kendt for at producere tøj, sneakers og accessories i mange år, og brandet er især kendt for at give både voksne og børn et sporty look. I dag ses FILA-sneakers overalt i det danske modebillede, og det karakteristiske logo er nærmest ikke til at tage fejl af. Klik dig rundt her på siden, og find et par fede FILA-sneakers, der matcher din stil.

FILA-sko bringer et sporty look ind i hverdagen

FILA designer og producerer alt fra chunky sneakers til hvide sneakers, og i Skoringens udvalg kan du finde flere smarte modeller. Hver type sko tilbyder noget forskelligt. Et par chunky sneakers giver dig eksempelvis fylde, men flade sneakers giver et mere minimalistisk look.

FILA har i mange år været frontløber på det globale marked inden for sportstøj og sko, og det afspejles i høj grad i de innovative designs og komfortable materialer. I Skoringens udvalg finder du også modeller til herrer fra FILA.

Find et bredt udvalg af produkter i flere farver fra FILA

FILA har altid været kendt for at designe sko i udfordrende designs. FILA er derfor et oplagt valg for dig, der er på jagt efter et par sko, der skiller sig ud. Fra FILA kan du blandt andet forvente innovative farvemønstre og god støtte til alle typer fødder.

Uanset hvilke FILA-sko du vælger, kan du også forvente materiale i højeste kvalitet. Skoene tager udgangspunkt i sportsverdenen, og det betyder lette sko, du kan bruge på hverdage og til fest.


Hvis du har brug for hjælp til at finde de rigtige sneakers, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores kundeservice kan hjælpe dig med alt fra størrelser til levering, og vores fokus er altid, at du får et produkt, der passer til dine behov.