• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
53 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 53 produkter

Adidas til børn i alle aldre

Trænger dine børn til nye sko? Fodtøj som både kan anvendes til sport og til hverdagsbrug? Adidas producerer børnesko til alle formål. Et par sko fra Adidas kan også bruges til mange af hverdagens gøremål i sig selv. Sneakers fra Adidas passer f.eks. både til at have på i skole og til at spille bold i fritiden. Sko fra Adidas har mange kvaliteter og findes i alle prisklasser. At udstråle glæde for at være aktiv er mærkets helt store evne.

Der er garanteret et par nye sko til dig med børnefamilien. På denne side finder du vores store sortiment af børnesko fra Adidas. Alt fra støvler til badesandaler. Adidas rammer plet – også for dig.

Et brand i verdensklasse

Adidas er et globalt brand med rødder i Tyskland. Virksomheden producerer hvert år over 900 millioner sports- og livsstilsprodukter med partnere verden over. Herunder ca. 409 millioner par sko. Adidas har en mission om være det bedste sportsfirma i verden. At sport har kraften til at ændre liv – det er firmaets centrale motto. Desuden arbejder Adidas på at gøre produkterne bæredygtige samt at udrydde brugen af éngangsplastic. Mere end 5 millioner par sko fra Adidas er ligeledes lavet af genbrugsplastic.

Sport er det centrale i alle sko fra Adidas. Designe, producere og sælge de bedste sportsprodukter i verden med den bedste service og oplevelse. Kernen er at gøre sport til en central ting i folks livsstil. Det aktive udtryk i brandets tøj, sko og udstyr signalerer ambition, kvalitet samt stil. At have lyst til at være proaktiv og optimistisk i sit møde med verden. Det er, hvad produkterne fra Adidas har til hensigt at give følelsen af.

Adidas til hele året

Sko fra Adidas kan købes til hele året rundt. Her på siden finder du bl.a. et bredt udvalg af Adidas støvler til de kolde vintermåneder. Brandet har et svar til alle behov for fodtøj til børn. Det er ikke kun sko til sportsaktiviteter om sommeren. Selv i mærkets vinterstøvler er sportstemaet meget synligt, da den tunge vinterstøvle er farverig og moderne. Se selv i vores store sortiment af støvler til de kolde og mørke måneder. Støvlerne kommer i alle størrelser fra 20 til 38. Der er således rig mulighed for at få et par gode støvler, til når sneen falder inden længe.

Adidas designer og producerer også badesandaler til stranden om sommeren. Design til både piger og drenge. At have muligheden for at bruge Adidas til strandturen eller til svømmehallen er en luksus for brugeren. Badesandaler fra Adidas er forkælelse for din fødder og holder i mange år. Sandalerne findes i flere former og farver, således at barnet får sine specifikke ønsker opfyldt. I vores sortiment findes badesandaler i alle størrelser – se derfor efter par, der passer til ferien eller til badeværelset hjemme i boligen.

Sneakers fra Adidas er en produktgruppe med mange muligheder for børn og unge. Sneakers fra Adidas kan bruges året rundt og til flere formål. Prisen på et par sneakers til børnene ligger i en prisklasse på 300-400 kr. i vores sortiment. Et produkt med stor værdi. At være iført et par Adidas sneakers til et par jeans går til de fleste sammenhænge såsom familiefødselsdage og hverdagen i skolen. Sneakers fra Adidas giver et frisk pust for øjnene med en hvid sål i kombination med en anden stærk farve såsom blå, rød eller grå. Kig selv igennem vores enorme udvalg af sneakers, og find det perfekte par til børnene. Sortimentet byder både på sko til drenge og piger – og sælges i mange størrelser. Find dit næste par yndlingssko til dit barn i dag.

Adidas under fødderne - tekstil og plastic

Fodtøj fra Adidas produceres både i tekstile og syntetiske materialer. Sko fra Adidas produceres ofte i syntetiske materialer. Vores udvalg af sko fra Adidas har derfor også en klar overvægt mod syntetiske sko, der både tæller badesandaler og sneakers. Syntetiske materialer er nødvendige for at gøre skoene lette til sport og fritid. Den lette og behagelige sko er, hvad Adidas ønsker at designe til sine brugere. Syntetiske sko er ligeledes ofte billigere, da materialet ikke er lige så dyrt som tekstil. At vedligeholde et par sko i syntetisk materiale er ligeledes lettere end tekstil. Materialet kan f.eks. i de fleste tilfælde tåle en tur i vaskemaskinen. Syntetiske sko er lette, men knap så varme som tekstil. Det er vigtigt at overveje formål, hvis der skal købes sko til vintermånederne.

Vores udvalg af vinterstøvler fra Adidas er f.eks. lavet i tekstile materialer. Ligeledes er enkelte af vores sneakers lavet i tekstil for at gøre overfladen mere klassisk i udseende og mere hårdfør overfor alverdens underlag. Tekstilsko kræver ofte mere vedligeholdelse end syntetiske og må ikke vaskes i maskine. Tekstilsko skal modsat behandles med et renseprodukt. At imprægnere tekstilsko er ligeledes en god idé for at gøre dem ekstra modstandsdygtige overfor vejr og underlag. Det gør ligeledes, at skoen holder i længere tid. Tekstil er godt til, hvis børnene skal med på vandretur eller ud at lege i sneen. Fødderne holdes varme i tekstilmaterialet – til stor glæde om vinteren.

Adidas for altid

Vi er rigtig glade for vores store udbud af sko fra Adidas. Det er vores erfaring, at skoene er populære herhjemme. Brandet fornyer sig hele tiden, hvilket fremgår tydeligt af firmaets enorme investeringer i udvikling. Sneakers kommer med nye farver og former, som skaber fornyelse og glæde hos os og forbrugerne. Vores udvalg har et par sko til dine børn på alle tider af året. Vi giver dig muligheder for overblik og gennemsigtighed i produkterne ved at kunne tilbyde et så bredt udvalg af Adidas.

Vi håber, at du på denne side er blevet mindst lige så hooked på Adidas, som vi er hos os. Kig efter dit favoritdesign her – så står vi klar til at hjælpe i forretningen, når børnene skal prøve skoene på fødderne.