• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
146 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 146 produkter

Babys første sko

Babys første sko er noget helt specielt. Den lille har lige lært at gå, og derfor skal de første skridt selvfølgelig tages med de rigtige sko. Ordentligt fodtøj er noget af det vigtigste for en baby, da de skal være både komfortable og skridsikre. Hos Skoringen finder du sko til små børn, der yder god støtte og samtidig har den helt rette pasform til små fødder.

Find de rigtige sko til din baby

Når dit barn skal have sine første sko, kan det være svært at finde frem til den rette begyndersko. Dit barns fødder skal selvfølgelig være tilpas i skoene, men ikke alle sko er ens, og alle babyfødder er forskellige.

Det vigtigste er, at de første sko yder støtte til barnets fod, når barnet går. Når barnet skal lære at gå, er det vigtigt at have fleksible sko, hvor dit barns fødder har mulighed for at flytte sig en smule i skoene. Desuden kan et par skridsikre sko være smarte, da en baby kan glide og falde, når de første skridt skal tages.

Hos Skoringen finder du alle typer sko til de små fødder

Skal du bruge robuste vinterstøvler, åndbare sandaler eller varme hjemmesko? Hos Skoringen finder du alle typer sko i forskellige størrelser. Vi sørger for, at dit barns fødder er komfortable året rundt, og når det er ved at være tid til at skifte sko, har vi også sko til børn på to år.

Så længe dit barn tumler rundt, er såkaldte begyndersko de bedste, da de hjælper med at holde balancen. Mange begyndersko har en fast hælkappe, så skoene ikke falder af, når din baby tager sine små skridt. Hvis du er i tvivl om den rette størrelse, kan du finde en guide til baby- og børnesko her.

Find små sko i forskellige materialer hos Skoringen

Når din baby skal have en almindelig sko til hverdagen, er materialet yderst vigtigt, så foden er komfortabel i skoene. Hos Skoringen finder du begyndersko i flere forskellige materialer, der hver især yder høj komfort og støtte til børnefødder.

Skind er et eksempel på et godt materiale, der ideelt til det første par sko. Skind er både slidstærkt og åndbart, og det er varmeregulerende, så fødderne bliver hverken for varme eller for kolde. Du kan læse mere om sko til institutionsstart og de kolde måneder her.

Babys første sko: Snørebånd eller velcro?

Skal der være snørebånd eller velcro på dit barns første sko? Førhen havde mange børn snørebånd, men i dag er velcro blevet en populær lukkemetode blandt de små. Den største fordel ved snørebånd er, at de giver en mere omsluttende pasform. Velcro tillader enkel og justerbar lukning, der giver mulighed for, at barnet kan tage skoene hurtigt af og på.

Så længe dine begyndersko støtter barnets fod, er der ikke nødvendigvis ét valg, der er bedre end et andet. En god begyndersko er et par behagelige par sko, der kan tåle mange timers løb og leg. Hvis du vil vide mere om snørebånd og velcro, kan du læse vores guide her.

Vi hjælper med at finde ordentligt fodtøj til dit barns fod

Har du spørgsmål til begyndersko eller børnesko generelt? Hos Skoringen hjælper vi dig hele vejen. I vores børneunivers guider vi dig til en god begyndersko, og du kan også finde hjælp til at identificere den rigtige størrelse.