• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
187 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 187 produkter

Loafers

Er du på udkig efter en nye sommersko, der både er lette og lækre i designet? Så skal du tage et kig på vores fine udvalg af traditionelle og moderne loafers. Hos Skoringen tilbyder vi et bredt udvalg af fine loafers i flere forskellige farver og materialer. Loafers er uden tvivl den perfekte sommersko til dig, der helst ikke vil lufte tæerne, men gerne vil have en sko, der er lettere i udtrykket end almindelige lukkede sko. Find dine nye loafers her, uanset om du er ude efter de helt klassiske modeller i skind eller en praktisk loafer med ekstra god støtte.

Hvad er loafers?

Loafers er en klassisk sko, der i almindelig dansk tale også bliver kaldt hyttesko. Skoen er karakteriseret ved ikke at have snørebånd, og den er derfor også en populær forårs og sommersko. Traditionelle loafers er lavet i skind og er en lav skomodel med blottede ankler. Loafers er derudover kendte for at være utroligt nemme af hoppe i, og skoen er af den årsag et elsket skovalg om sommeren, hvor det gerne må være nemt, når man suser ind og ud.

Loafers oprindelse

Loafer skoen har to oprindelseshistorier tilknyttet, hvoraf den ene historie peger på, at norske Nils Tveranger fik sin inspiration til skoen fra indianernes traditionelle mokkasiner. En mindre udbredt teori siger i stedet, at skoen blev lavet specielt til en engelsk konge, som ønskede sig en hjemmesko, der var nem og hurtig at få på. Begge historier peger dog på, at loafers har sin oprindelse i begyndelsen af 1900-tallet, mens skoen for alvor blev en udbredt skomodel i årtierne efter anden verdenskrig.

Loafers blev altså hurtigt mere end blot en afslappet hjemmesko, og flere vil endda mene, at skoen blev en fast del af de unges universitets eller college uniformer i perioden 1950-1990 – I hvert fald på de såkaldte IVY-League universiteter i det nord østlige USA. Ofte blev loafer skoen sat sammen med et par lækre chinos, en skjorte eller en collegetrøje med universitetets logo. Stilen har sidenhen overlevet i bedste velgående, og det er altså ikke kun de unge universitetsstuderende, der hopper i lette loafers.

Loafers i dag

I dag bliver loafer fortsat brugt flittigt både som sommersko eller til mere formelle outfits. Skoen har altså et utal af muligheder for styling, og du kan derfor trygt anskaffe dig et par klassiske loafers uden at være nervøs for, om de kommer til at samle støv. Læs med videre her, hvor du kan blive klogere på, hvordan loafers kan styles og anvendes.

Skal loafers være dine nye sommersko?

Loafers er uden tvivl en vindersko om sommeren, hvor stilen gerne må være lidt lettere end normalt. Så hvis du fortsat er på udkig efter nye sommersko, der kan bruges til flere forskellige formål, så er loafers måske din nye sommersko?

Style dine loafers

Der er rig mulighed for at style dine loafers med både sommertøj eller mere klassisk kontortøj. Dine loafers kan således både bruges til at style dit outfit op eller ned, afhængig af hvilken stil du vil opnå.

Loafers kan først og fremmest bruges som alternativ til en traditionel og lukket sko eller stiletter, når du er trukket i habitbukserne og blazerjakken. Klassiske loafers har stadig et elegant udtryk, men de er ikke desto mindre også afslappede i udtrykket. Derfor er de også helt perfekt, hvis du gerne vil dresse dit ellers fine outfit en anelse ned. Sæt dine loafers sammen med et par fine habitbukser, en simpel t-shirt og en blazer for at opnå et stilet og casual udtryk.

Dine nye loafers er også gode til en let sommerkjole, og de kan være med til at give lidt kant til et meget feminint outfit.

Der er dog ingen tvivl om, at dine loafers også går helt perfekt sammen med et par lyse jeans og din yndlingsbluse. Top dit outfit med en sort blazer for et utroligt stilfuldt look.

Varieret udvalg af loafers

Hos Skoringen finder du et bredt og varieret udvalg af loafers. Vi tilbyder loafers fra flere kendte mærker såsom Vagabond og Ecco, og du er derfor garanteret lækre materialer og god kvalitet, når du køber dine sko her.

Her på siden finder du følgende varianter af loafers:

  • Klassiske loafers – Her på siden finder du selvfølgelig de helt klassiske loafers i skind, som er perfekte til både jakkesæt, kjoler eller cowboybukser.
  • Praktiske loafers – Vi tilbyder praktiske loafers, der er dit foretrukne skovalg, hvis skoen både skal være pæn, god at gå i og behagelig på foden. Vores praktiske loafers kommer i forskellige materialer og designs.
  • Slip on sneakers – En moderne udgave af de traditionelle loafers. Slip on sneakers er hurtige at komme i, og de har et ungdommelig udtryk. Her på siden finder du slip on sneaker i flere forskellige farver og materialer.

Find dine favorit loafers her

Når du skal finde dine favorit loafers, er det vigtigt, at du overvejer, hvilke forventninger du har til dine nye sko. Hvis du primært skal bruge skoene til at gå i haven eller til gåture, kan du med fordel kigge nærmere på vores loafers med PU såler. Vores praktiske loafers giver mere støtte og kan også beskrives som en blanding mellem en loafer og en løbesko. Denne type loafer kommer i lækre designs og fine farver, og de er vigtigst af alt nemme af få af og på.

Skal du i stedet bruge dine loafers på kontoret eller til lidt finere brug, så er vores traditionelle loafer garanteret noget for dig. Denne type loafer er desuden perfekt til dine yndlings sommeroutfits.

Køb loafers hos Skoringen

Er du helt overbevist om, at dit næste køb skal være et par nye loafers? Hos Skoringen tilbyder vi et bredt udvalg af fine loafers i lækre designs og materialer. Find dine nye loafers til dame lige her på siden og bestil nu. Når du bestille hos Skoringen sender vi dine nye sko direkte til din dør eller til din nærmeste pakkeboks – helt gratis. Vil du hellere prøve skoene på, før du bestiller, så er du meget velkommen til at besøge os i en af vores fysiske butikker nær dig. Find din nærmeste butik her.