• COVID-19: Mange af vores butikker holder lukket. Du kan stadig besøge de åbne butikker eller bestille online. Læs mere her.
  • Hvis du har købt en vare i en af vores butikker, så er retur- og byttefristen udvidet til at gælde 60 dage fra datoen på din bon. Læs mere.
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
95 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 95 produkter

Sandaler til mænd er perfekte til den danske sommer og ferier lidt længere mod syd hvor der er varmt mere end et par måneder om året. Herresandaler kan både være praktiske og været lavet til en vandretur og være lidt mere fashion forward og tiltrække flere misundelige blikke på stranden eller gaden.

Fælles for sandaler er at de er en slags åbne sko og at du typisk ikke behøver strømper. Så slip dine fødder fri i et par sandaler herre. Læs eventuelt mere om vores udvalg nederst på siden inden du foretager dit køb.

Sandaler er en helt fantastisk opfindelse. Det er en fantastisk mellemting hvis man gerne vil have fodtøj på, men ikke ønsker at ens fødder føles indelukkede og varme. Specielt i de varemere perioder er et sæt fede sandaler helt uundværlige, men som mange nok ved, og som det også fremgår af udvalget herover, kan det være svært at finde rundt i de tusindvis af sandaler der findes rundt omkring. Vi har derfor samlet et lækkert og bredt sortiment herover, hvor du kan finde sandaler fra nogle af Danmarks førende mærker, eksempelvis ECCO. Om du er mest til klassiske og enkle designs, eller om du er til de mere unikke og specielle sandaler er helt op til dig. Uanset hvad kan du helt sikkert finde en sandal til dig herover.