• Gratis levering ved køb over 499,-
 • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
 • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
28 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 28 produkter

Vær klædt på med Timberland støvler til herrer

Timberland er på en mission: De vil udstyre folk til at kunne gøre en forskel i verden. Det gør de ved at designe helt enestående produkter, der er kendt for deres høje kvalitet. Med et par Timberland sko får du sko, der kan holde til lange vandreture i ujævnt terræn. Dette er skoene til dig, der elsker et aktivt udendørsliv. Hos Skoringen finder du et stort udvalg af Timberland støvler til herrer, damer og børn.

Kærlighed til udendørslivet

Lige siden starten har Timberland haft en passion for at lave sko og støvler af høj kvalitet til eventyr i det fri. Hårdt arbejde, innovation og en kærlighed til naturen har altid været en stor del af Timberlands historie. Med Timberland støvler til herrer skal du ikke bekymre dig om at få vabler og gnavesår. Du kan i stedet for koncentrere dig om din vandretur og blot nyde at være i naturen. Støvlerne er også ideelle til dig, der bor på landet og har brug for praktisk og solide sko til livet på landet.

Timberlands historie starter tilbage i 1952, hvor stifteren Nathan Swartz købte sig ind skovirksomheden Abington Shoe Company. Her arbejdede han sig vej op i virksomheden og endte med at købe sin partner ud af virksomheden. Samtidig blev hans sønner en del af virksomheden. Herefter flyttede virksomheden til Newmarket i New Hampshire, der er kendt for majestætiske bjerge, kyster med klipper, tætvoksende skove, floder og søer.

Området er udsat for alt slags vejr: Kolde vintre, hedebølger og snestorme.

Og det er lige præcis dette, der inspirerede virksomheden til at skabe de sko og støvler, vi alle kender i dag. Brandets originale vandtætte støvler fra 1973 blev kaldt “Timberland”. Det var de ikoniske gule støvler, som alle kender. De blev hurtigt populære blandt friluftsentusiaster. Støvlerne blev så betydningsfulde for virksomheden, at virksomheden i 1978 skiftede navn til Timberland.

Bedre produkter, en grønnere verden og et stærkere fællesskab

Ikke blot har Timberland en mission om at designe virkelig gode sko af høj kvalitet; de vil også inspirere til at bruge tid udendørs, arbejde sammen og skabe en bedre verden. De vil skabe positive forandringer. Uanset om det er på landet, i naturen eller i storbyen.

Timberland er dedikeret til at hjælpe med at gøre vores verden grønnere, gøre vores fællesskab stærkere og skabe produkter, der har har et grønnere fodaftryk på miljøet. Det gør Timberland blandt andet ved at prøve at gøre en forskel de steder, hvor de bor og arbejder. Eksempelvis får hver fuldtidsansat ved Timberland 40 timer, der er betalt, de kan bruge til at arbejde frivilligt i deres lokalsamfund.

Timberland sko til herrer er kvalitetssko, hvor der er brugt miljøvenlige materialer, og du kan være sikker på, at der er lagt både hjerte og sjæl i hvert eneste par sko. Timberland ved, at grønne områder - også i byen - kan forbedre livskvaliteten. Derfor har virksomheden plantet millioner af træer verden over, og de arbejder konstant på at gøre verden grønnere.

Derfor skal du vælge Timberland støvler til herrer

Der er rigtigt mange gode grunde til, at du skal vælge et par Timberland sko eller støvler.

 • Høj kvalitet
 • Arbejder for en grønnere verden
 • Fodtøj, der kan holde til udendørslivet
 • Flot design
 • Holdbare
 • Funktionelle
 • Komfortable

Timberland har mange års erfaring med at lave fodtøj til udendørs aktiviteter, og derfor kan du være sikker på, at du får et par sko, der altid er lavet af høj kvalitet. Her får du et par pålidelige og solide støvler, der kan klare selv det mest udfordrende terræn. Virksomheden innoverer hele tiden, og derfor er du også sikret fodtøj i verdensklasse. Så kan du bare vandre løs i naturen eller gå storbyens gader tynde.

Ikke blot er Timberland fodtøj af høj kvalitet: Fodtøjet er også komfortabelt. Faktisk har Timberland et komfort, som ikke mange andre brands kan måle sig med. Designet er ligeledes heller ikke overladt til tilfældighederne, og du kan sikkert finde et par sko fra Timberland, der passer til din stil.

Pas godt på dine Timberland støvler til herrer

Vi er klar over, at du sikkert bare gerne vil hoppe i dine nye Timberland støvler, men vent lige et øjeblik. Dine sko skal givetvis kunne holde til både sne, slud, regn, mudder og sol, og fodtøj til brug i det aktive udendørsliv er ekstra udsatte. Derfor er det vigtigt, at du starter med at give dit nye Timberland fodtøj en god omgang imprægnering. Det sikrer nemlig, at dit nye fodtøj kan holde til alt slags vejr. Husk, at imprægnering er vigtigt, uanset hvor god kvaliteten på fodtøjet er.

Derudover er det vigtigt, at du løbende vedligeholder dit fodtøj med den rette rengøring. Dine sko bliver helt sikkert udsat for lidt af hvert, og derfor er det også vigtigt, at du løbende plejer dine sko, så de holder så længe som muligt. Hos Skoringen finder du heldigvis en lange række plejeprodukter. Hvis du har spørgsmål til, hvordan du skal pleje dine nye Timberland sko til herrer, står vi altid klar til at vejlede dig.

Shop udvalget af Timberland sko til herrer hos Skoringen

Hos Skoringen er vi stolte over at kunne tilbyde et stort udvalg af Timberland sko til både herrer, damer og børn. Så kan hele familien tage på eventyr i det blå i rigtig godt fodtøj, der giver jeres fødder den komfort, de har brug for.

Det er nemt at shoppe i vores webshop. Du har mulighed for at filtrere din søgning, så du hurtigt og let finder lige præcis det fodtøj, du er på udkig efter. Du kan bruge disse fire filtre til at søge:

 • Farve
 • Størrelse
 • Materiale
 • Mærke

Så skal du ikke bruge unødvendig tid på at finde dine nye sko. Du kan også ganske nemt søge efter lageret i en specifik butik. På den måde er du sikker på, at du ved, om skoene er på lageret, inden du tager ind i butikken.

En god shoppeoplevelse både online og i vores butikker

Hos Skoringen er det meget vigtigt for os, at du får en rigtig god shoppeoplevelse, uanset om du handler i vores webshop eller i en af vores butikker rundt om i landet. Vi har designet webshoppen, så du hurtigt kan finde, hvad du er på udkig efter. Du finder et stort udvalg af produkter til både herrer, damer og børn i både vores webshop i vores butikker.

Hvis du foretrækker at shoppe i en fysisk butik, kan du finde en liste over vores butikker på vores hjemmeside. Her har du mulighed for at søge på postnummer eller by, så du hurtigt finder en butik nær dig. I alle vores butikker står vi naturligvis klar til at yde en personlig og kompetent vejledning, og vi hjælper dig med at finde det helt rette fodtøj. Vi har mange års erfaring indenfor branchen.

Foretrækker du at shoppe online, tilbyder vi selvfølgelig også en god service her. Vi tilbyder altid en hurtig ekspedering og levering, så du får dit nye fodtøj hurtigst muligt. Vi ved nemlig godt, at du ikke har lyst til at vente længere tid end højst nødvendigt. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.