• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
41 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 41 produkter

ASICS: Unikt og genkendeligt design

Elsker du også ASICS og deres unikke design og komfortable fit? Eller leder du efter en ny sneakers, der lever op til dine høje forventninger til netop design og komfort? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos SNEAX Store har vi samlet et stort udvalg fra ASICS med de nyeste og mest populære modeller, så du kan få lige den sko, du leder efter.

Klik rundt i udvalget, og find dine nye yndlingssko.

Prøv de kendte sneakers fra det japanske brand

ASICS bygger på det japanske udtryk: “Anima Sana In Corpore Sano”, der på dansk betyder: “Bed for en sund sjæl i et sundt legeme”. Netop dette er grundlæggende for hele brandets identitet, da et sundt sind hører sammen med en sund krop, som du opnår gennem bevægelse - og når du bevæger dig, har du ofte brug for sko i høj komfort. Og her leverer ASICS altid varen.

ASICS designer komfortable, sporty sko, som du kan bruge til på hverdag, sport og fest. Hertil er de kendetegnet ved de meget karakteristiske striber på siden af deres sneakers. Du kan altså altid identificere de kendte, japanske sko ved blot at kigge på dem.

Lyder det som noget for dig? Hos SNEAX Store finder du dine favoritter her:

ASICS: Komfort og stil i én sko

Med en sneakers fra ASICS får du en stilet sko i et kendt design, samtidig med at du får en sko med høj komfort, og som dermed er god for foden. Du får altså fodtøj i den højeste klasse.

Det betyder, at du kan bruge dine ASICS til både hverdag og fest, da de altid er moderigtige. Du kan altså have skoene på på arbejdet og til den fine middag i byen. Du kan hertil også bruge dem som løbesko eller andet relateret til sport. Der er altså mange fordele ved at vælge de trendy sko fra ASICS.

Udtryk din personlige stil med ASICS

Sneakers er meget mere en blot moderne og behagelige sko. Sneakers er en måde, hvorved du kan udtrykke din personlige stil. Du kan for eksempel vælge sneakers i bestemte farver, så de matcher dit tøj, eller så de står i kontrast til dit tøj. Du kan også vælge farve ud fra, om de skal være neutrale, eller om de skal lave et statement. Det samme gælder mønster og det overordnede design.

Du får altid de karakteristiske striber på siden, men ved nogle modeller er de tydeligere end ved andre. Du kan eksempelvis vælge en model, der umiddelbart synes ensfarvet, eller en model der har flere farver på én gang.

Hvad du vælger, er helt op til dig og din stil. Du kan med fordel også vælge flere modeller, så du har noget at skifte mellem. På den måde kan du matche dine sko til dit outfit eller humør. Én dag elsker du måske farver, hvor du en anden gerne vil være mere afdæmpet. Lige meget hvad, får du sneakers, der er gode for fødderne, og som udtrykker stil.

Forlæng levetiden på dine ASICS-sneakers

Selvom ASICS altid leverer holdbare sneakers i gode materialer, kan det være nødvendigt at pleje dem fra tid til anden. Du kan for eksempel imprægnere dine ASICS, når de er helt nye, ligesom du kan rense dem, hvis de bliver beskidte. På den måde mindsker du slid på stoffet, ligesom du fastholder det stilfulde udtryk. Med den rette pleje, kan dine ASICS-sneakers nemlig virke nye i længere tid.

Er du interesseret i at forlænge levetiden på dine ASICS, foreslå vi, at du dykker ned i vores tilbehør bestående af:

  • SNEAX-skopleje
  • Imprægnering
  • Rengøring og hygiejne
  • Miljøvenlig skopleje

Tilbehøret er selvfølgelig ikke begrænset til ASICS, og du kan derfor roligt benytte plejen på dine andre sko og sneakers - hvad end det er løbesko eller almindelige kondisko.

Bestil dine ASICS hos SNEAX Store

Har du fundet det perfekte par ASICS-sneakers? Og er du klar til at bestille dem? Du kan købe din sko fra ASICS allerede i dag. Hos SNEAX Store tilbyder vi nemlig onlinehandel, så du nemt kan finde lige de sneakers, du går og drømmer om. Det betyder, at du kan shoppe hjemme fra din egen sofa, eller når du er på farten med eksempelvis toget.

Vil du gerne prøve ASICS på først? Eller har du spørgsmål til størrelse, materialer er lignende? Du er altid velkommen i vores SNEAX Store. Her vil du blive mødt af specialiseret personale, der kan hjælpe med alt fra størrelser og pasform til stil og udtryk. Men vi advarer dig - der er stor sandsynlighed for, at du finder flere favoritsko i butikken. Vi har nemlig samlet de bedste og mest populære modeller fra alle de anerkendte brands.