• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik

Espadrillos

Her på siden finder du vores udvalg af Espadrillos i lækre materialer og smukke farver. Med et par Espadrillos kan du nemt blive sommerklar og især klar til sommerens fester og begivenheder. Espadrillos er nemlig lette og elegante sko, som passer til ethvert sommerlook. Komforten er uden tvivl det mest væsentlige for vores espadrillos, og du kan også være sikker på, at kvaliteten af dine nye sko er helt i top. Se dem alle herunder og find dine favoritter med det samme.

Hvad er espadrillos?

Den populære sommersko er traditionelt lavet i lærred eller bomuld med den klassiske sål af flettet esparto reb. Skoen har dog udviklet sig meget, siden den også fik funktion som modegenstand, og skoen produceres derfor i flere forskellige materialer og farver.

Oprindelig blev espadrillos brugt som fodtøj for både bønder, præster og andre arbejdere. Skoen kan derfor også dateres langt tilbage i tiden, og et enkelt arkæologisk fund af et par espadrillos påskønnes at være ca. 4000 år gamle. Det er dog først mange år senere, at espadrillos går hen og bliver en modegenstand - særligt til sommerbrug. Espadrillen, som vi kender den i dag med dens store variation i både farver og pasformer, har derfor først sin oprindelse omkring 1960’erne, hvor espadrillos fik tilført farver og senere også forskellige såler. Det var altså også her, hvor espadrillos først fik tilført den elegante kilehæl.

Klar til sommer med espadrillos

Ser du også frem til lange sommeraftener og fede fester? Så er du måske også begyndt at kigge på fine sommerkjoler og sommersko. Men har du overvejet den smukke espadrille som et alternativ til de traditionelle sandaler eller klipklappere? Efter vores mening er espadrillos den perfekt sommersko, hvis du er ude efter en fin, men afslappende sko. Med smukke espadrillos er der mange muligheder for at skabe det perfekte sommerlook til både strand, fest eller hverdag.

Espadrillos til hverdag og fest

Her på siden finder du vores lækre espadrillos, der er det perfekte fodtøj til både fest og hverdag. Vi tilbyder derfor espadrillos med og uden kilehæl, så du nemt kan style dine favoritter til enten hverdag eller fest. Fælles for alle vores espadrillos er dog, at de alle styles fantastisk til let sommertøj. Brug med fordel dine flade espadrillos til et par lækre chinos eller hørbukser for et afslappende og stilfuldt look. Skal skoene i stedet bruges til festlige begivenheder, kan du med fordel style dine espadrillos med kilehæl med en smuk sommerkjole eller et par løse bukser og din favorit sommertop.

Bredt udvalg af lækre espadrillos med kilehæl

Her på siden finder du et bredt udvalg af farverige og klassiske espadrillos. Vi tilbyder flere kendte brands såsom Tommy Hilfiger, Gabor og Tamaris, og du er derfor sikret fantastisk kvalitet og altid lækre designs, når du køber dine nye espadrillos hos Skoringen.

Vælg mellem flere fine sommerfarver:

  • Gule espadrillos med kilehæl fra Tommy Hilfiger – den perfekte espadrille til festlige outfits
  • Blomstrede espadrillos fra Tamaris til dig der ikke kan få nok af print og fine farver
  • Sorte og navy blå espadrillos fra flere lækre mærker
  • Røde espadrillos der skiller sig ud fra mængden

Vores espadrillos kommer som nævnt også i flere forskellige modeller og med og uden hæl. Du kan blandt andet finde følgende modeller her på siden:

  • Kilehæl – Vi har et bredt udvalg af lækre espadrillos med kilehæl i forskellige højder. Flere af vores espadrillos med kilehæl kommer desuden også med plateau.
  • Flade såler – Hos Skoringen finder du også fine espadrillos med flade såler.

Find dine favoritter nu

Måske tænker du, at det kan være svært at finde de rette espadrillos, der passer til dine behov? Når du vælger dine nye sko, kan det derfor være en god ide at overveje, hvad de skal bruges til, og hvor længe du skal have dem på ad gangen.

Hvis du leder efter et godt alternativ til sommersandalen eller klipklapperne, så er de flade espadrilles helt sikkert noget for dig. Skoene er behagelige at have på, og så er de vigtigst af alt hurtige at tage på, præcis ligesom klipklappere. Et par gode espadrillos giver dog en bedre komfort end dine klipklappere, da de trods alt sidder fast på foden. Dermed er espadrillos også gode på en kombineret bade- og storbyferie, hvor fodtøjet både skal bruges til gåture og strandture. Espadrillen uden hæl er altså en helt oplagt sommersko til dig, der prioriterer komfort, lækkert design og en sko der er hurtig og nem at tage på. Skal du i stedet bruge en sko til finere brug, men som samtidigt skriger sommer, så er den espadrillen med den høje kilehæl din bedste ven.

Køb dine espadrillos hos Skoringen

Hos Skoringen tilbyder vi et bredt udvalg af flotte espadrillos. Find dine favoritter lige nu og bestil online. Vil du gerne prøve dine nye sko på forhånd, kan du også besøge os i en af vores fysiske butikker.