• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
668 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 668 produkter

Støvletter og støvler

Når vinterkulden kommer, er det vigtigt at have det rigtige fodtøj. Vinteren bliver nemlig lang, hvis du har kolde tæer. Hos Skoringen finder du altid et stort udvalg af den nyeste mode inden for vinterfodtøj. Se udvalget af f.eks. moon boots, støvler med pels, sorte støvler, vandtætte og vandafvisende støvler og støvletter med frynser. Valget er dit!

Støvler dame – det er der mange, der søger på, når de skal finde et par nye støvler. Uanset om det er til dig selv eller måske en gave til en god veninde, kæreste, mor, datter eller andet. Det er også altid godt at have mere end ét par i garderoben. Forskellige situationer kræver nemlig forskelligt fodtøj, og det er rart at have noget at vælge imellem.

Hos Skoringen har vi et kæmpe udvalg af dame støvler. Derfor vil du med sikkerhed kunne finde lige netop dem, du leder efter. Uanset om det er til dig selv, eller om det er som gave, til en du kender. Vi sørger desuden for altid at opdatere sortimentet med de nyeste trends, så hold øje med hjemmesiden.

Vælg de rigtige dame støvletter

Der findes mange modeller at vælge imellem, når det kommer til vintersko. Er du tvivl om, hvilke du skal vælge? Så kan du overveje følgende:

  • Skal de være forede? Overvej, hvornår de skal bruges. Hvis de er til kølige efterårs- og forårsdage, kan du måske nøjes med et par uden for. Er de derimod til vintermånederne, bør du klart overveje støvletter med for. Så er du nemlig sikker på ikke at få kolde tæer. Du kan også overveje et par termostøvler til damer for ekstra isolering.
  • Hvad skal de bruges til? Der findes vinterstøvler, der er speciallavet til bestemte formål. Hvis du f.eks. ofte går lange ture, bør du vælge nogle trekking støvler. Skal de derimod bruges på motorcyklen, kan du med fordel vælge nogle Daytona støvler.
  • Skal de være med eller uden hæl? Hvis du gerne vil have et par støvletter til damer til særlige lejligheder, bør du overveje et par med hæl. De giver illusionen af ekstra lange og slanke ben. Overvej f.eks. nogle wedge boots eller wedge sneakers.
  • Foretrækker du en bestemt stil eller trend? Støvler findes i alle afskygninger, og i løbet af årene har der været mange fede trends. Vælg f.eks. et par bumper boots, hvis du er vild med et vintagelook. Overvej også de populære moonboots, en fed støvle med frynser eller nogle rockede støvler med kæde.

Uanset hvad du er til, kan du helt sikker finde det hos Skoringen. For vi har et kæmpe udvalg af fodtøj for at dække så mange behov som muligt. Også dine!

Køb din støvlet til den bedste pris

Er du også vild med at gøre en god handel? Hos Skoringen har vi altid mange forskellige billige støvletter og billige støvler til kvinder. Vi bestræber os nemlig på at give vores kunder den bedste service og de bedste priser.

Vil du gerne spare penge? Så tjek vores restsalg og outlet. Her tilføjer vi løbende forskellige modeller af billige støvler til damer. Det gælder både moon boots til damer, modeller med hæl og andre modeller, der er ved at udgå. På den måde kan du være heldig at finde nogle gode støvler til en endnu bedre pris.

Vi opdaterer hele tiden vores restsalg med nye modeller. Derudover kører vi ofte forskellige kampagner og tilbud. Så hold øje med hjemmesiden for at gøre en ekstra god handel.

Beskyt dine støvletter, så de holder længere

Dit fodtøj udsættes for lidt af hvert, når du har dem på ude i vintervejret. Væde, mudder, snavs og salt slider på skoene og kan forringe deres levetid. Hvis du behandler dem godt, kan du dog forlænge dit fodtøjs levetid med flere år. Herunder er nogle af de tiltag, du kan gøre for at passe på dine vintersko:

  • Opbevar dem rigtigt: Sko der står udenfor eller i et koldt rum, holder ikke længe. Det er derfor vigtigt, at du opbevarer dit fodtøj rigtigt. De skal helst stå tørt og luftigt, og stil dem ikke under din våde og dryppende regnjakke.
  • Brug imprægnering: Når du bruger dine støvler med foer i det danske vejr, vil de uden tvivl blive slidt. Ved at bruge en god imprægnering kan du dog beskytte dem mod det værste vand og skidt. Husk at vælge en imprægnering, der passer til støvlernes materiale.
  • Brug en skolæst: Hvis du ikke bruger skoene hver dag, er det en god idé at investere i en skolæst. Den holder på fodtøjets form og kan forlænge dets levetid meget.
  • Brug skoplejemidler: Alt efter hvilket materiale dine støvler er lavet af, kræver de en bestemt form for pleje. Har du et par i læder, bør du f.eks. bruge en god læderbalsam. Har du et par flotte i skinnende lak, bør du bruge et middel til lak. Find alle de forskellige plejemidler i vores store sortiment af tilbehør til sko.

Støvler dame online

Her på websiden vil du kunne få inspiration til at udvælge det par dame støvler, som du leder efter. Vi har opdelt websiden i en række forskellige kategorier. Det er derfor nemt og hurtigt at få et godt overblik og finde det, du søger efter.

Vores støvler er opdelt i forskellige kategorier således, at du vil kunne finde korte støvler, lange støvler, varme støvler osv. Vores webshop har desuden åbent døgnet rundt. Dermed slipper du for at bøvle med parkeringsbøder eller åbningstider og kan i stedet handle, præcis når det passer dig.

Få rådgivning om dine dame støvler

Vil du gerne have personlig betjening og rådgivning omkring dit køb af støvler? Så kan du altid komme ned i din lokale Skoringen butik. Her står vores smilende, kompetente personale altid står klar med vejledning til dig. Dermed kommer du derfra med lige netop det par dame støvler, som er de helt rigtige for dig.

Udvalget er stort. Der er nemlig meget stor forskel på, hvordan de enkelte modeller passer til den enkelte fod eller den enkelte læg. Der er meget stor forskel på udformningen af fødder, lægge og ben. En god rådgivning kan derfor være med til at sikre, at du foretager det rigtige køb.

Skulle du være uheldig, at købet ikke var det helt rigtige, kan du altid benytte dig af Skoringens landsdækkende bytteservice. Den gør, at du nemt og bekvemt kan få byttet dine damestøvler til noget andet.

Find dit nye par støvler hos Skoringen

Uanset om du er til moon boots, sorte støvletter eller frække lakstøvler, kan du finde dem hos os! Vi har altid et stort udvalg af støvler til gode priser, og vi opdaterer løbende vores sortiment. På den måde er du sikker på altid at se de nyeste trends, så du kan være med på moden.

Bestiller du online, tilbyder vi desuden levering direkte til din dør eller til din nærmeste Skoringen-butik. Og passer størrelsen ikke, får du gratis returnering eller ombytning i en af vores 120 Skoringen-butikker. Så bliver det ikke meget nemmere

Gå vinteren i møde med selvsikkerhed, og slip for kolde tæer! Find dine nye støvletter i vores store udvalg nu.