• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
680 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 680 produkter

Dametræningssko og sportssko

Find dine nye dametræningssko her hos Skoringen. Vi har et stort udvalg af træningssko og sportssko til damer i alle aldre. Vores træningssko er alle udført i et smart og moderigtigt design, og samtidig får dine fødder den støtte og stødabsorbering, som kroppen har brug for, når du træner. Uanset om din træning består af en tur i fitnesscentret eller en gåtur langs havet, kan du her finde de nye dametræningssko, du leder efter.

Stort udvalg af dametræningssko

Mangler du et par nye dametræningssko, kan du her finde hele vores udvalg, som byder på mange forskellige modeller, farver og stilarter. Nogle vil gerne holde træningsoutfittet diskret, mens andre er til masser af friske farver og fede detaljer. Uanset om du personligt er mest til det nedtonede eller det iøjnefaldende, så kan du finde dine nye træningssko til damer her.

Komfort og mode forenes

Hos Skoringen fører vi kun fodtøj af høj kvalitet og i et moderne design. Det gælder selvfølgelig også vores træningssko og sportssko til damer. Der er nemlig ingen grund til at give afkald på hverken stilfuldhed eller komfort, når du skal vælge dine nye sko til træningen. Tværtimod kan et par træningssko sagtens være både komfortable og samtidig se smarte ud og passe til din stil. Det beviser vores udvalg af dametræningssko. Se blot udvalget her på siden.

Træningssko fra kendte mærker

Alle dametræningssko, som vi fører her hos Skoringen, er fra kendte mærker. Vi har et bredt udvalg af brands, der henvender sig til kvinder i forskellige aldre, med hver sin personlige tøjstil, og med hver sin favoritsport. Så uanset hvilken træningsform, du dyrker, og uanset hvilken stil din garderobe ellers indeholder, kan du finde dine nye træningssko blandt de mærker, vi forhandler. Vi tilbyder træningssko fra blandt andre disse brands:

  • Hummel
  • Adidas
  • Fila
  • Puma
  • Skechers
  • Ecco

Det rigtige træningsudstyr kan være en stor motivation for at komme afsted til træning på de dage, hvor sofaen virker mere tillokkende; det gælder både gear, tøj og sko. Så find dine nye dametræningssko her, og kom nemt afsted.

Gode træningssko er vigtigt

Det er vigtigt at bruge gode, stødabsorberende sko, når du træner. Det er ikke kun for føddernes skyld, men for hele din krops skyld. Når du træner, belaster du nemlig hele kroppen, og den har derfor brug for støtte for at mindske risikoen for skader.

Et aktivt liv kræver derfor gode sko, som er særligt designet til netop dine behov. Selvom dine hverdagssko er rigtig gode at gå i, dur de ikke nødvendigvis til at træne i, hvis du vil passe bedst muligt på dine fødder og hele dit bevægeapparat. Så tag et kig på vores dametræningssko her på siden, og find dit nye par, så du kan træne løs.

Træningssko til mænd

Vi har ikke kun et stort udvalg af dametræningssko her hos Skoringen. Leder du efter træningssko til mænd, kan du også finde herretræninssko hos os. Se vores udvalg af herresko her, og find et par fede og behagelige træningssko i høj kvalitet.

Vi har naturligvis også et stort udvalg af sko til børn. Leder du efter et par gode sko til familiens mindste fødder, så tag et kig på vores børnesko her. Vi tilbyder sko til børn i alle aldre, fra babyer til tweens. Find gode tips til valg af fodtøj til de yngste her. Husk, at hvis du er i tvivl om, hvilke sko du skal vælge til dit barn, så kan du altid få kompetent rådgivning i vores butikker.

Få rådgivning i vores butikker

I Skoringens butikker møder du faguddanet personale, som ved, hvad de taler om, hvad angår sko. Ligegyldigt om du skal købe sko til dig selv eller til eksempelvis dit barn, vil vi med glæde hjælpe dig med at finde det rigtige par.

Vi har butikker spredt ud over det meste af Danmark. Find en Skoringen-butik tæt på dig, og find dine nye dametræningssko i butikken, eller gå på opdagelse i vores store udvalg af sko til enhver fod og enhver anledning.