• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
50 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 50 produkter

Unikt hverdagslook med New Balance

Med sko fra New Balance kan du få et helt unikt hverdagslook. Du får et stort udvalg af smarte sko og sneakers, der giver dig en trendy og afslappet stil. Deres unikke farvekombinationer gør skoene let at genkende, og måske af den grund er brandet blevet så populært. Kig bare vores sortiment igennem, og udvælg dine favorit sneakers blandt de mange lækre designs.

Hvad er New Balance?

Med et par sneakers fra New Balance bliver du en del af et globalt hold af atleter og modefolk, der vil forkæle sig selv med et trendy og sporty look. Med de letgenkendelige initialer ‘NB’ på skoene så signalerer du til omverden, at design og kvalitet er vigtig for dig.

Selve grundstenen for New Balance er komfort og innovation med henblik på at fremstille sneakers, der giver dig optimal velbehag. New Balance er et brand for dig uanset, om du er fritidsmotionist eller professionel atlet. Det er således et godt brand for dig, der skal til at starte løbetræningen, men det er i høj grad også et fornuftigt valg for den rutinerede sportsudøver.

En af styrkerne ved New Balance er at kombinere funktionalitet med æstetik - og derfor kan disse sneakers bruges til meget mere end sport.

Find New Balance hos Skoringen

Hos Skoringen gør vi det nemt for dig at finde de rette New Balance sko for dig, så du får mest muligt ud af din shoppingoplevelse. Her på siden benytter du blot vores søge- og filtreringsfunktioner. Du kan filtrere din søgning efter disse variabler:

  • Størrelser
  • Farver
  • Materialer
  • Pris
  • Køn

New Balance har specialiseret sig inden for løb, og hvert år designer de sneakers, der kan tilpasses din egen stil. Deres nyeste teknologi indbygget i fodtøjet gør, at du får den optimale beskyttelse, når du skal præstere. Sneakers fra New Balance til både herrer og damer fås i flere forskellige farvekombinationer, som du kan matche med dit træningstøj eller dit hverdagslook.

Blandt Skoringens sortiment finder du både klassiske designs med nedtonede farver samt friske farver, der kan pifte dit outfit op. Man kan sige, at med sko fra New Balance så er du med på moden samtidig med, at du får en god beskyttelse af fødderne. Få mere ud af din dag med nogle gode sko fra New Balance.

Der er flere grunde til at vælge New Balance. For eksempel sørger brandet for at alle folkene, der fremstiller skoene, bliver behandlet med værdighed og respekt - det gælder uanset, hvor i verden de befinder sig. Dertil leder New Balance konstant efter nye metoder til at minimere og undgå de negative påvirkninger af miljøet.

New Balance ejer deres egne fabrikker, hvor de selv fremstiller mange af de sko, som de sælger. I den forbindelse kan brandet bedre håndtere de miljømæssige påvirkninger. Hvis du er interesseret i et brand, der er seriøs med de klimamæssige udfordringer, så er New Balance et godt brand for dig.

Sådan vedligeholder du dine sko

Når du har fundet nogle sko fra New Balance, der er lige noget for dig, så vil du garanteret gerne passe godt på dem. Det behøver ikke at være besværligt at vedligeholde dine sko eller sneakers - med de rette produkter det enkelt og ligetil. Og så sørger du tilmed for at skoene forbliver funktionsdygtige og holdbare i længere tid.

Hos Skoringen finder du alt det tilbehør, som du har brug for at vedligeholde dit fodtøj. Du kan eksempelvis give dine sko en omgang imprægnering, så de kan klare alt slags vejr og får en ordentlig beskyttelse fra start. Her er vores produkter til imprægnering af sko.

Vi tilbyder også et udvalg af produkter til rengøring og hygiejne af sko, så dine sko altid er flotte og præsentable. Du finder vores produkter til rengøring og hygiejne her.

Køb New Balance sko hos Skoringen

Er et par sko fra New Balance lige noget for dig, så kan du nemt bestille dine favoritsko direkte hjem til dig fra vores webshop. Vi sørger for, at du får en hurtig og effektiv levering, så hurtigt kan få et smart og trendy look.

Du har jo også altid mulighed for at komme og besøge os i en af Skoringens mange fysiske butikker. Så kan du dermed se og prøve skoene, før du vælger at købe dem. Her finder du en oversigt over vores butikker.

I Skoringen er vi altid parate til at hjælpe dig med at finde frem til de rette sko og svare på dine spørgsmål. Vi glæder os til at modtage din ordre, og vi håber, at du bliver glad for dine nye sko fra New Balance.