• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
29 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 29 produkter

New Balance Sneakers til damer

New Balance er specialister til at designe og fremstille sneakers, der kombinerer funktionalitet med æstetisk sans, så du kan tilpasse dine nye sneakers til din egen stil. Den nyeste teknologi i fodtøjet sørger for, at du får en optimal beskyttelse af fødderne, når det er tid til at præstere.

New Balance sneakers til damer kan fås i mange spændende farvekombinationer, så du kan skabe sammenhæng mellem dit løbetøj eller din hverdagsgarderobe og dine sneakers.

Hos Skoringen kan du let kigge vores sortiment igennem og udvælge de designs, der tiltaler dig mest. Du kan blandt andet vælge imellem klassiske designs med nedtonede farver og de mere ‘modige’ og friske farver. Uanset hvad du vælger, så signalerer du til dine medmennesker, at du både har sans for æstetik og funktionalitet med sneakers fra New Balance.

Når funktionalitet, design og komfort går op i en højere enhed, så kan du være sikker på, at New Balance står bag. Hvem siger, at mode ikke både kan være smart, pænt og praktisk på samme tid? Det beviser New Balance i hvert fald med deres mange seje kreationer. Gang på gang formår brandet at leve op til de høje standarder. Du kan jo prøve selv - dine fødder vil garanteret takke dig for det.

Atletiske sneakers til damer

Uanset hvor dine fødder fører dig hen, så er New Balance til for at give dig en behagelig oplevelse. Det gælder lige fra træningsdagene i fitnesscenteret til løbetræningen på landevejene. New Balances kollektion af sneakers til damer giver nemlig den ideelle balance mellem æstetik, komfort og funktionalitet.

Udover den vidunderlige komfort i deres sneakers så er materialernes kvalitet i et par New Balance sneakers også værd at nævne. Når du tager deres sneakers på, så kan du være sikker på, at de lever op til dine krav - både hvad angår komfort og design.

New Balance har et ønske om at fremstille sko og sneakers, der følger tidens modetendenser. Af den grund kan du sagtens finde sneakers, der efterhånden er blevet ægte modeikoner - det gælder blandt andet deres 990’er kollektion.

Sneakers til damer fra New Balance fås i mange flotte farver, så du kan garanteret finde en model, der passer til din stil. Du kan få sneakers, der specifikt er designet til løb, og så kan du finde sneakers, der kan bruges til både hverdag og festlige begivenheder.

Pas godt på dine nye sneakers

Efter at du har fundet dine yndlings sneakers, så kan det være fornuftigt at overveje vigtigheden i vedligeholdelse, rengøring og hygiejne af sneaks. Hvis du tænker over det, så giver det god mening at sørge for den helt optimale pleje af dine sko, så de kan holde sig flotte og præsentable i lang tid fremover.

De kan hurtigt blive medtaget, slidte eller få tydelige brugsspor, hvis du ikke passer godt på dem. Hos Skoringen synes vi, at du skal have de bedste forudsætninger for, at du kan holde dine New Balance sneakers til damer så funktionsdygtige som muligt. Det er essentielt, at du har mulighed for at udnytte det fulde og maksimale potentiale, når du køber produkter hos Skoringen.

Du kan derfor udforske vores tilbehørsprodukter, der kan hjælpe dig på rette vej inden for blandt andet rengøring og hygiejne. På samme måde kan du overveje vigtigheden i at give dine sko den rette forebyggelse som de fortjener, nemlig ved en imprægnering.

Køb New Balance sneakers hos Skoringen

Synes du, at et par smarte sneakers fra New Balance lige er noget for dig, så kan du nemt og hurtigt bestille dine favoritter direkte hjem til dig via vores webshop. Så behandler vi din ordre så hurtigt som muligt og sender dine nye sko hjem til dig - vi ved nemlig, at du er spændt på at tage skoene i brug. Vi opdaterer hele tiden vores sortiment, så du altid har mulighed for at få de nyeste sneakers.

Alternativt har du jo også altid mulighed for at komme og prøve skoene i en af vores mange fysiske butikker. Her er en oversigt over vores butikker. Vi står parate til at guide dig til de helt rigtige sneakers i din lokale Skoringen-butik. Vi ser frem til at modtage din ordre, og vi håber, at du bliver glad for dine nye sneakers fra New Balance.