• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
73 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 73 produkter

Solide støvler fra Timberland

Hvis du leder efter nogle solide og pålidelige støvler, så kan du sagtens vælge støvler fra Timberland, som altid er lavet i høj kvalitet. Dermed er du altid klar til vandreturen og andre udendørs aktiviteter, der kræver et solidt fodtøj.

Det er netop udendørslivet, der har gjort Timberland til det brand, som vi alle sammen kender, og som vi værdsætter. Dertil innoverer og forbedrer Timberland hele tiden deres støvler, så du kan få den bedste oplevelse, når du bevæger dig ud i verden.

I tre generationer har amerikanske Timberland produceret lækre og holdbare støvler. I 1973 lancerede de den første vandtætte skindstøvle af samme navn som virksomheden, og satte dermed en ny, høj standard for holdbarhed og funktionalitet.

Uanset om du leder efter støvler til mænd, kvinder eller børn, så er Timberland støvler altid skabt med passion for friluftslivet. Den høje læderkvalitet og unikke stødabsorbering giver foden en god støtte og et perfekt afsæt til lange gåture - både i skovene og i storbyjunglen. Så find din indre eventyrer frem med et par lækre støvler fra Timberland.

Timberland - kvalitet i mere end 45 år

Første gang verden kunne få glæde af Timberland var i 1973, da Timberland introducerede deres første støvle. Det blev starten på et af de mest ikoniske brands inden for udendørs fodtøj - og her 45 år senere er Timberland blevet endnu større og mere populær. Og så er brandet blevet endnu bedre til at levere kvalitet i topklasse.

Med et par Timberland støvler får du et fodtøj, der holder på varmen og en komfort, der ikke kan matches af mange andre brands. Og med deres unikke designs så er det let at forstå den enorme succes, som Timberland har opnået. Støvler til udendørsbrug behøver nemlig ikke at være kedelige, og derfor prioriterer Timberland at designe deres støvler således, at du kan vælge en smart stil, der passer til dig.

Timberland er ikke bare et almindeligt skobrand. Udover deres mange lækre støvler i flotte designs, så er Timberland også meget aktiv, når det kommer til at tage sig af vores alle sammens natur. De forsøger hele tiden at gøre verden til et grønnere sted.

Faktisk er Timberlands mål at være verdens største og mest bæredygtige udendørs livsstilsbrand, og her hos Skoringen er vi meget begejstrede for at have dette brand i vores sortiment.

Find Timberland støvler hos Skoringen

Hos Skoringen vil vi gerne gøre din shoppingoplevelse så nemt som muligt. Derfor kan du bruge vores søge- og filtreringsfunktioner, så du let kan finde de rette Timberland støvler for dig. Du kan vælge at sortere din søgning ud fra disse faktorer:

  • Størrelser
  • Farver
  • Materialer
  • Pris
  • Køn

Derudover har vi også et bredt sortiment af Timberland støvler til børn. Du kan derfor let shoppe fodtøj fra Timberland hos Skoringen til hele familien, så alle er godt forberedt til udendørs aktiviteterne. Vi forhandler primært støvler fra Timberland, men du kan også finde et udvalg af sneakers fra dette brand hos Skoringen.

Der er mange gode grunde til at vælge Timberland, og hvis klima og bæredygtighed er vigtigt for dig, så er der endnu flere grunde til, at Timberland er brandet for dig. Timberland fokuserer nemlig meget på klimaet, og derfor plantede brandet i slutningen af 2019 10 millioner træer. Nu satser de på at plante 50 millioner træer på verdensplan inden 2025.

Desuden benytter brandet genanvendelige materialer i deres produktion af støvler. Læder er en stor del af materialet i støvlerne, så Timberland gør brug af genanvendeligt læder og læder fra bæredygtige kilder. Generelt arbejder Timberland flittigt på at reducere deres CO2-aftryk. Det betyder for dig, at du let kan shoppe støvler fra Timberland med god samvittighed.

Få mest ud af dine Timberland støvler

Dine Timberland støvler er en del af udstyret på vandreturen og ligesom alt udstyr, så er det nødvendigt med den rette vedligeholdelse, så du kan få glæde af dem i længere tid. Det behøver ikke engang at være svært eller besværligt at holde støvlerne rene.

Med de rigtige produkter er det enkelt og ligetil. Først og fremmest er det altid fornuftigt at give dine støvler den bedste start med en omgang imprægnering. Her finder du vores produkter til imprægnering. Så er du klar til at tage på eventyr og udforske verden med dine Timberland støvler.

Efter en vandretur så er det oftest også nødvendigt at rengøre dine Timberland støvler - og så er det jo heldigt, at Skoringen har et udvalg af forskellige produkter til rengøring og hygiejne af sko og støvler. Du kan se vores produkter til rengøring og hygiejne her. Dermed er dine støvler altid flotte og præsentable.

Køb Timberland hos Skoringen

Synes du, at et par støvler fra Timberland lyder som noget for dig, så kan du nemt bestille dit yndlingspar her hos Skoringen via vores webshop. Vi sørger for at levere hurtigt og effektivt direkte hjem til dig i løbet af 1-3 hverdage, så du så hurtigt som muligt kan tage dine nye Timberland støvler i brug og tage ud i naturen.

Du har naturligvis også altid mulighed for at komme og besøge os i din lokale Skoringen, så du kan se og prøve støvlerne, inden du vælger at købe dem. Du finder en oversigt over Skoringens butikker her. Her står vi klar til at svare på dine spørgsmål og vejlede dig til de rette støvler. Vi glæder os til at modtage din bestilling, og vi håber, at du bliver glad for dine nye støvler fra Timberland.