0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
26 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 26 produkter

I tre generationer har amerikanske Timberland produceret lækre og holdbare (vandre)støvler. I 1973 lancerede de den første vandtætte skindstøvle af samme navn som virksomheden, og satte dermed en ny høj standard for holdbarhed og funktion. Om det er til mænd, kvinder eller børn, er Timberlands støvler skab med passion for friluftslivet.Den høje læderkvalitet og unikke stødabsorbering giver foden et perfekt afsæt til lange gåture - både i skovene og storbyjunglen.

Timberland - Kvalitet i mere end 45 år


Første gang verden kunne få glæde af Timberland var i 1973, da Timberland introdecerede den første støvle. Det blev starten på et af de mest ikoniske mærker inden for udendørs sko, og her 45 år senere, er Timberland blot blevet endnu større, samt endnu bedre til at levere markedets bedste kvalitet. Med et par Timberland sko får du dig en varme og en komfort, der ikke kan matches af mange mærker, og når du dertil lægger deres super fede designs, forstår man godt den enorme succes de har opnået.

Timberland - Mere end bare fodtøj


Timberland er ikke bare et skomærke. Ud over deres mange lækre sko, er Timberland også meget aktiv, når det kommer til at tage sig af vores alle sammens natur. De forsøger hele tiden at gøre verden et grønnere sted, og selvom man selv benytter sig af naturens materialer i sin produktion, forsøger man hele tiden at genskabe hvad man tager, således planeten stadig bibeholder sine fantastiske kvaliteter. Deres mål er at være verdens største og mest bæredygtige udendørs livsstilsmærke på jorden, og her på Skoringen er vi meget begejstrede for at have mærket i vores sortiment.