• Gratis levering ved køb over 499,-
 • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
 • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
23 produkter
Sorter efter:
Du har set 23 ud af 23 produkter

Oplev Vans: Kult-sneakers, der har taget modeverdenen med storm

Leder du efter et par gode sko, du både kan bære til hverdag og mere festlige lejligheder? Måske et par sneakers til hele familien, som giver en uovertruffen komfort samtidig med, at de ser fantastisk flotte ud? Løsningen hedder Vans – det tidligere sports- og skatermærke, som har charmeret sig ind på modeverdenen med unikke sneakers, du ikke finder magen til andre steder. Se det store udvalg af Vans sko til mænd, kvinder og børn her hos Skoringen.

Vans til alle uanset køn og alder

Vans er kort fortalt kendt for at producere moderigtige og pasforms-kærlige sneakers til mænd, kvinder og børn, så du kan finde noget til alle i familien. Hos Skoringen får du sæsonens udvalg, så du kan finde netop det par, der passer til dig og dine personlige præferencer.

I vores sortiment kan du selvfølgelig få den klassiske Vans sko, som er kendetegnet ved følgende:

 • Sål med et mønster, der ligner små vafler
 • Komfort i mesterklassen
 • Design med et skakternet mønster

Skoen er skabt i blødt tekstil, der giver en dejlig komfort for fødderne uden at stramme, klemme eller på anden måde hindre dig i bevægelse. Som et plus får du derfor en høj åndbarhed, der giver den bedst mulige hygiejne uanset årstid. Skoen er fremstillet i stof med tykt for, for at højne smidigheden, og du vil opleve, at den smyger sig om dine fødder. Sammen med den tykkere sål, der ligeledes er skabt med komfort in mente, vil du kunne bære dine Vans sko i timevis uden at få ømme fødder.

Hvis du synes, at det ternede mønster er lige lovligt festligt, og du mere er til det klassiske look i et par sneakers, kan du i stedet vælge de designmæssigt mindre larmende modeller, der blandt andet tæller de blå Vans, de grå Vans eller den sorte variant. Du vil stadig kunne se, at du bærer Vans sneakers, men de vil være en del mere neutrale i stilen. Alle farvenuancerne er dog holdt mod de roligere farver, som ligger i den mørkere ende af skalaen, så du vil kunne bære skoene sammen med det outfit, du foretrækker.

For at kunne tilgodese flere typer af forbrugere har brandet fremstillet Vans med snørebånd såvel som Vans slip-on. Snørebåndene gør det let at spænde skoene fast på fødderne, mens slip-on er uden snørebånd, men elastiske i siderne. Du slipper derfor for at skulle binde snørebånd med et par Vans slip-on, og du kan hurtigere lige hoppe i dem. Smart, hurtigt og enkelt i en travl hverdag. Er du blevet nysgerrig? Så kan du få dine nye Vans sko som:

 • Sneakers med snørebånd
 • Sneakers med slip-on

Vans til alle lejligheder

Noget af det, som gør Vans unikke, er, at her er tale om gummisko, der har vundet modebilledets hjerte. I dag er det meget normalt, at trendsætterne leger med stile og mikser og matcher efter behov. Derfor er de traditionelle sneakers blevet så bredt accepterede, at du nu sagtens kan bære dem til lejligheder, hvor du tidligere skulle bære ”pæne” sko. Hos kvinderne betød det f.eks. stiletter, sandaler eller støvler, og for mænd kunne det være de klassiske herresko eller støvler.

Vans tager det fashionable element i de moderne gummisko et skridt videre, hvor de formår at bibeholde den originale profil, men samtidig gøre den så moderne, at skoene sagtens kan gå til jakkesættet, kjolen eller nederdelen. Du kan style dine Vans sko eller Vans slip-ons, som du vil, og der er ikke noget rigtigt eller forkert. Du kan selv bestemme, om du ønsker at anvende dem som fashion-statement eller som blot et praktisk element i hverdagen.

Bruger du dem som fashion-statement, kan du med fordel vælge Skoringens ternede udgaver, som gør meget opmærksom på sig selv, mens du kan tage de mere neutrale, hvis du generelt er til det klassiske look. Du bestemmer selv. Tag et kig her på siden, og lad dig inspirere.

Det kan du bruge dine Vans til:

 • Hverdag
 • Skole
 • Arbejde
 • Vandreture
 • Festlige lejligheder
 • Sport

Vans sko og arven fra sejlerverdenen

Oprindeligt stammer Vans fra sejlsportsverdenen, hvor de blev opfundet af to brødre. Der var behov for sko, som kunne stå ekstra godt fast på det til tider glatte dæk ombord på skibet, og derfor skabte brødrene den i dag ikoniske vaffelmønstrede sål. Mønstret giver en bedre skridsikkerhed, end du ser hos flere af de øvrige mærker, og det gør dem også ideelle til vinterbrug med is og sne eller til sport.

Før Vans blev populære i modebilledet, var de meget anvendte i skatermiljøet, hvor det var vigtigt at kunne stå fast på skateboards eller BMX. Eftersom skaterkulturen blev integreret i populærkultur i især 1990’erne, tog Vans samme tur, og i dag er Vans sko, slip-ons og sneakers lige så populære som for eksempel Tommy Hilfiger, Converse eller Adidas. Gå på opdagelse hos Skoringen, og lad Vans vinde dit hjerte.

Kom ind til Skoringen og få tjekket dine fødder

Du kan købe dine Vans slip-ons eller sneakers direkte her på hjemmesiden, men du kan også komme ned i en af vores mange butikker og se udvalget. Når du besøger os, kan du i udvalgte Skoringen-butikker prøve vores fodscanner, som er et værktøj til at måle, hvordan du belaster dine fødder.

Du skal blot stille dig op på maskinen, og så laver den din helt egen personlige ”fod-profil”. Ud fra den kan du se, om du har brug for f.eks. såler eller indlæg. Det går hurtigt og let, så du på kort tid kan lære mere om, hvordan du bedst passer på dine fødder. Vores personale står klar til at hjælpe med både salg og vejledning, så vi sammen kan finde det skarpeste match til dig. Vi glæder os til at lære dig og dine fødder bedre at kende.