• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
Ingen produkter fundet

Converse sko er et af de legendariske mærker, der bare bliver ved med at være ultracool. I løbet af 1920'erne blev amerikanske Converse synonym med basketballstøvler - sig bare navnet All Star!- Siden 1950-60'erne har All Star været et skødesløst fashion statement for både kendte rockstjerner og fotomodeller. Converse sko fås i et utal af farver. Find din yndlingsfarve i menuen til venstre og bestil dine Converse sko i dag til lave online priser. Du kan også læse endnu mere om dette fantastiske mærke på bunden af siden.

Læs mere om Converse sko og støvler her

Det er de færreste, der ikke kender det ikoniske skomærke, Converse. Converse er synonym med sneakers - men ikke hvilke som helst sneakers. Fede sneakers med et særpræget design, der gør at du aldrig er i tvivl mærket. Det hele startede med et par basketball sneakers, men i dag er Converse så meget mere. Selv om Converse sko og støvler er trendy og har et vis street vibe over sig, bruges de af alle slags mennesker, der sætter pris på det ikoniske look og en casual attitude.

Historien bag Converse sko

Med en historie der strækker sig helt tilbage til 1908, har Converse i mere end 100 år været med til at revoulutionere skomarkedet. I starten var det en forholdsvis lille virksomhed, men efter at de tog hele basketball-kulturen med storm tilbage i 1920'erne, begyndte de herefter at sætte sig på skomarkedet over hele verdenen. Sidenhen er Converse sko blevet et af de mest ikoniske brands i hele verdenen, og idag har de gennem deres samarbejde med Nike en kæmpe andel af det globale skomarked.

Køb Converse online

Hvad end du sværger til Converse sko og de er de eneste sko, du nogensinde kunne finde på at købe eller du blot elsker at have dem som en del af dit bredde udvalg i skoskabet, kan du finde Converse til dig hos Skoringen. Du er altid velkommen til at besøge Skoringens netbutik, som selvfølgelig holder åbent på alle tider af døgnet og tilbyder dig gratis fragt. Lad dig inspirere og brug timevis på at se alle de lækre modeller, eller gå direkte hen til din yndlingssko og bestil den - begge er muligt. Converse udvalget er helt i top, så vi er sikre på at du vil finde, det du leder efter.

Converse hos Skoringen

Hvis du foretrækker en skobutik, hvor du kan komme ind og prøve skoen og tjekke dine fødder ud i spejlet med flere forskellige varianter, findes der minds én Skoringen butik nær dig. I butikken kan du finde alt fra Converse til Vagabond og alle de andre skomærker, du allerede kender og elsker. I butikken kan du også få vejledning i pleje af dine sko, hvad end det er Converse eller et andet mærke.

Skoringen er for dig, der elsker sko og kan bruge timevis på dem og dig, som gerne vil gøre det nemt og hurtigt at få et par nye sko hjem. Hvis du ikke er sikker på om det skal være Converse denne gang, kan du se alle vores sneakers her og tage valget ud fra det.