• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
36 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 36 produkter

Funktionelle sko og sandaler fra Merrell

Merrell har gennem mere end 30 år været kendt for deres trendsættende løsninger inden for kvalitet og komfort. Sko og Merrell sandaler er designet med stor fokus på, at de er til for at blive brugt ude i naturen. Du får derfor ud over et superflot design også en sko eller en sandal, som er bygget til terrængående med stødabsorbering og ekstra svangstøtte.

Fodtøj fra Merrell passer til mange forskellige formål og anledninger. Det er eksempelvis optimalt at tage dem på, når du skal på vandretur eller blot ud i naturen. Merrell giver dig en høj grad af både funktionalitet og komfort, og derfor er Merrell også et mærke med stor alsidighed.

Merrell overfører egenskaber som funktionalitet og komfort fra vandring og trekking til deres øvrige produkter som sko og sandaler. Du får dermed de samme gode egenskaber til et fodtøj, som du kan bruge til hverdag, hvor der også er fokus på designet. Se hele vores udvalg af fodtøj fra Merrell herover og opnå maksimal komfort i dag.

Historien bag Merrell

Med rødder i den amerikanske stat Vermont har Merrell siden 1981 leveret kvalitetsfodtøj i Green Mountains. Bag det kæmpe store brand står Randy Merrell, som selv designede det første par støvler. De blev af Backpacker Magazin kåret som de mest komfortable og funktionelle støvler i Nordamerika, og siden da er udvalget vokset enormt til bl.a. et lækkert udvalg af Merrell sandaler.

Ligesom det var tilfældet med de første støvler for mere næsten 40 år siden, er det stadig funktionalitet og de komfortable elementer der er i højsædet. Derudover har Merrell stor fokus på at værne om den natur, hvori deres fodtøj skal bruges. Det betyder bl.a. at deres indpakning er lavet i genbrugsmaterialer, og at deres produktionsprocesser hele tiden bliver grønnere og grønnere for hver dag.

Merrell sætter stor fokus på bæredygtighed, når det kommer til både deres materialer og deres produktion, så du kan bare shoppe løs med god samvittighed i forhold til klimaet.

For Merrell er der tre faktorer, der gør et par sko fra Merrell til en helt unik oplevelse. Det er nemlig deres fokus på komfort, præstation og pasform. Merrell kalder det selv for ‘Merrell magi’ - og det kan i høj grad mærkes, når du tager dine nye sko i brug.

Find sko og sandaler fra Merrell hos Skoringen

Hos Skoringen hjælper vi dig med at gøre din shoppingoplevelse så nem og effektiv som muligt. Du kan nemt sortere i vores udvalg for at finde de sko eller sandaler fra Merrell, som du leder efter. Du kan sortere efter disse faktorer:

  • Størrelser
  • Farver
  • Materialer
  • Priser
  • Køn

Dermed vil du hurtigt finde de produkter, der lever op til dine krav og behov, så du kan finde de helt rigtige sko eller sandaler til dig fra Merrell.

Uanset, hvilke modeller du vælger fra Merrell, så kan du være sikker på at dine nye sko eller sandaler har teknologien indbygget, der giver den velkendte ‘Merrell magi’. Når det gælder komfort, får du derfor altid sko og sandaler med den rette isolation, ventilation, vægt og pude i skoene. Hertil får du også sko, der giver god præstation, og som er vandtætte, åndbare og holdbare.

Med sko og sandaler fra Merrell bliver der også taget højde for formen af fodtøjet, stabiliteten og indersålerne, så du kan bruge fodtøjet dagen lang til dine specifikke formål. Alt dette gør et par sko fra Merrell til en sand fornøjelse at have på, og dine fødder vil takke dig for at vælge Merrell næste gang, du skal have nye sko eller sandaler.

Det er vigtigt med den rette vedligeholdelse

Det er altid en god ide at sørge for, at dit nye fodtøj fra Merrell får den rette rengøring og hygiejne. Heldigvis er det nemt for dig at vedligeholde dine sko og sandaler. Hos Skoringen har vi nemlig samlet et bredt udvalg af produkter, der kan gøre arbejdet for dig. Du kan se hele vores udvalg af produkter til rengøring og hygiejne her.

Inden du tager dit nye fodtøj i brug, er det også altid fornuftigt at give dem en omgang imprægnering. På den måde er du nemlig sikker på, at dine sko eller sandaler kan klare det ustadige, danske vejr. Find vores udvalg af produkter til imprægnering her. Så er du garanteret, at dit nye fodtøj får den bedste start og er klar til at blive taget i brug - for eksempel når du skal på vandretur i naturen næste gang.

Køb online hos Skoringen med hurtig levering

Hvis et par sko eller sandaler fra Merrell er noget lige for dig, så har du mulighed for nemt og effektivt at bestille dine nye sko direkte hjem til dig via vores webshop. Når du bestiller online kan du altid forvente en nem ekspedering og en hurtig levering i løbet af 1-3 hverdage. Vi ved nemlig, at du er spændt på at tage dine nye sko i brug. Hvis skoene ikke passer, kan du returnere og ombytte dem i alle vores butikker.

Vil du hellere prøve skoene, før du køber dem, kan du også altid komme forbi en af Skoringens mange fysiske butikker. Du kan se en oversigt over vores butikker her. Vi er parate til at hjælpe dig og svare på dine spørgsmål. Vi ser frem til at tage imod din bestilling online eller at se dig i din lokale Skoringen-butik. Vi håber, at du bliver glad for dine nye sko og sandaler fra Merrell.