0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
9 produkter
Sorter efter:
Du har set 9 ud af 9 produkter

Merell har gennem mere end 30 år været kendt for deres trendsættende løsninger inden for kvalitet og komfort. Bl.a. står Merrell bag den såkaldte Q-form en helt unik mellemsål, der er fuldstændig skræddersyet til kvinders måde at bevæge sig på.

Med rødder i den amerikanske stat Vermont, har Merrell siden 1981 leveret kvalitetsfodtøj i Green Mountains. Bag det kæmpe store brand står Randy Merrell, som selv designede det første par støvler. De blev af Backpacker Magazin kåret som de mest komfortable og funtionelle støvler i Nordamerika, og siden da er udvalget vokset enormt, til bl.a. et lækkert udvalg af Merrell sandaler. Ligesom det var tilfældet med de første støvler for mere næsten 40 år siden, er det stadig funktionalitet og de komfortable elemnter der er i højsædet. Derudover har Merrell stor fokus på at verne om den natur, hvori deres fodtøj skal bruges. Det betyder bl.a. at deres indpakning er lavet i genbrugsmaterialer, og at deres produktionsprocesss bliver grønnere og grønnere for hver dag der går.

Vores Merrell sandaler er derudover designet med stor fokus på, at de er til for at blive brugt. Du får derfor ud over et super flot design også en sandal, som har fokus på at være tærrengående med stødabsorbering og ekstra svangstøtte. Se alle de mange Merrell sandaler herover med det samme, og opnå maksimal komfort i dag.