• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
131 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 131 produkter

Mest populære

Loafers til herrer

Loafers - eller hyttesko - er sko, du nemt kan smutte ned i uden at skulle bekymre dig om snørebånd eller lukninger med velcro. Loafers kan fungere som behagelige weekend- og fritidssko, men de findes også i lækre materialer som for eksempel skind og er udformet i en stil der gør, at de kan bruges til finere brug. Skal du købe nye hyttesko eller loafers, skal du huske at tænke over, om de skal bruges på kontoret, fester, eller om de bare skal frem i hverdagen.

Loafers til herrer er mødet mellem komfort og elegance

Det bedste ved et par loafers til herrer er, at skoene har et stilfuldt design, der samtidig ikke går på kompromis med hverken komfort eller anvendelse. Hos os finder du loafers i mange forskellige materialer, farver og størrelser, og det er det perfekte par sko til både udendørs og indendørs brug. Vores store udvalg af loafers er både online, men du kan også finde dit foretrukne par i en af vores butikker.

Hvorfor skal du anskaffe dig et par loafers til herrer?

  • Loafers kan bruges til formelle og uformelle begivenheder
  • Loafers fås i flere forskellige materialer som for eksempel tekstil og skind
  • Loafers findes i flere forskellige prisklasser
  • Loafers kan bruges i flere sæsoner

Vi har loafers til herrer fra mange af de mest populære brands på markedet. De forskellige brands har forskellige stilarter, hvilket gør det muligt for dig at vælge lige præcis det par loafers, du synes matcher dine behov. Hvis du har spørgsmål vedrørende loafers til herrer, er du altid velkommen til kontakte vores kundeservice.

Du kan få loafers i mange farver og materialer

Vores store udvalg af loafers indeholder sko i mange forskellige farver og materialer, så du selv kan vælge efter din egen smag. Vi har alt fra en lys brun til en mørk navy blå, så der er ingen grænser for, hvordan du kan sammensætte dine loafers med dit outfit. Du finder også andre materialer som for eksempel knitted tekstil, der er luftigt og let.

Hos os finder du også et stort udvalg af tilbehør, som du for eksempel kan bruge, når du skal pleje dine loafers. Vi har materialer som for eksempel waterblock og spray, der opretholder glansen på læder. Hvis du anvender vores tilbehør, kan du være sikker på, at du kan forlænge levetiden på dine loafers betydeligt.

Reservér dine loafers til herrer og afhent i butikken

Med vores click and collect service kan du reservere din loafers online, inden du henter dem i butikken. På den måde er du altid sikker på, at du kan få det produkt, du ønsker. Det kan gøres med et hurtigt klik på hjemmesiden, og så kan du have dine nye loafers til herrer i hånden indenfor meget kort tid.