• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
38 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 38 produkter

LLOYD sko

Vil du heller ikke gå på kompromis med hverken kvalitet eller design, når du vælger fodtøj? Så behøver du ikke lede meget længere, hvis altså du er på udkig efter nye sko, der opfylder begge kriterier. Hos Skoringen tilbyder vi det tyske skomærke LLOYD, som er kendt for sine sko og skindartikler i højeste kvalitet. Find dine nye LLOYD sko lige her.

LLOYD varianter

På trods af at LLOYD er mest kendt for sine klassiske og eksklusive herresko i skind, så tilbyder LLOYD faktisk flere forskellige typer sko med hvert sit unikke udtryk. Hos Skoringen finder du derfor flere af LLOYD’s sko varianter - vælg i mellem:

  • Klassiske herresko - Helt perfekte til en dag på kontoret eller til et festligt arrangement
  • LLOYD sneakers - Til dig der elsker en sko, der både er klassisk og moderne i udtrykket
  • LLOYD støvler - Fantastiske støvletter der kan bruges hele året rundt og til enhver anledning

Uanset hvilken skomodel du er på udkig efter, kan du være sikker på, at du får sko i bedste kvalitet, når du vælger støvler, herresko eller sneakers fra LLOYD. Samtidigt kan du også få fingrene i nye LLOYD sko til fornuftige priser hver gang.

LLOYDS’ historie

LLOYD har i mere end 130 år udviklet fremstillingen af fantastiske sko med hensyn til både design, pasformer og materialer. LLOYD har derfor med god grund bevæget sig uden for de tyske grænser, og har siden begyndelsen af 00’erne etableret sig i mere end 60 lande med hastige skridt. LLOYD kunne derfor også modtage Gazelle prisen 2012 som en af Danmarks hurtigst voksende virksomheder – og samtidigt som bevis på brandets store succes på det danske marked.

Den røde stribe

Ikke nok med at LLOYD i 2018 kunne fejre 130 års jubilæum, var året også 50 års jubilæumsår for LLOYD’s karakteristiske røde stribe, der altså har været at finde under LLOYD sko siden 1968. LLOYD var derfor også en af de første skoproducenter, der synliggjorde sit varemærke direkte på produktet. Den røde stribe under sålen er i høj grad med til at understrege det stilrene og klassiske udtryk, der er gennemgående i LLOYD’s sko kollektioner.

LLOYD sko til den stilfulde og praktiske mand

Der er slet ingen tvivl om, at de helt klassiske LLOYD sko er en favorit hos stilfulde og praktiske mænd. LLOYD sko er nemlig ikke blot lækkert design, men også komfort i første klasse. LLOYD sko er derfor naturligvis blevet taget godt imod blandt eksempelvis forretningsmænd, der har et ønske om at fodtøj skal have flere funktioner.

Det ønske efterlever LLOYD i højeste grad, da de lancerer deres nye X-Motion modeller. De nye sko er nemlig en nytænkning af den traditionelle business-sko med fokus på, at komforten skal være endnu bedre, og at skoen skal skåne kroppen. Gummisålen på X-Motion modellerne sikrer derfor en god støddæmpning, der gør skoen fantastisk, hvis du vil have den bedste komfort, men samtidigt er ude efter en elegant sko. X-Motion skoene kommer desuden i flere forskellige farver, så du kan finde et par, der passer til netop din stil.

LLOYD skoene er altså perfekt fodtøj, uanset om du er på vej til bryllup, fødselsdagsfest, arbejde eller måske blot en gåtur. Skoene kan nemlig nemt dresses op eller ned, afhængig af om du skal være fin i tøjet eller ej. Brug eksempelvis et par af vores klassiske LLOYD herresko med et par lækre jeans på kontoret for et friskt og moderne look. Skal du i stedet bruge nye sko til et fint arrangement, så kan et par elegante LLOYD sko i Cognac eller sort være med til at sætte prikken over i’et til dit jakkesæt.

Danske mænd elsker sorte (LLOYD) sko

”Danske mænd elsker sorte sko” – sådan lød overskriften i en artikel om LLOYD’s succes blandt danske mænd. Men faktisk behøver du ikke ty til den sorte farve, hvis du vil gå i kvalitetssko fra tyske LLOYD. Hos Skoringen tilbyder vi nemlig LLOYD sko i flere forskellige og dog neutrale farver. Du kan blandt andet vælge mellem sko i lækre cognac farver, brune nuancer eller en frisk navy-blå farve. Hører du i stedet til den gruppe, der faktisk ikke kan få nok af sorte sko, så tilbyder vi selvfølgelig også helt klassiske LLOYD sko i sort.

Find dine favoritsko fra tyske LLOYD lige her

Står du og mangler nye sko til hverdagen, fest eller noget helt tredje? Og er du i tvivl om hvilke sko, der vil glæde og klæde dig? Hos Skoringen er vi slet ikke i tvivl. LLOYD sko er det perfekte valg til enhver mand, der virkelig sætter pris på pænt design og fantastiske pasformer. Her på siden finder du er godt udvalg af de tyske producerede LLOYD sko i flere forskellige modeller og farver.

Er du allerede tilhænger af de fantastiske LLOYD sko, så har vi med garanti også en ny model, du endnu ikke har i samlingen. Prøv eksempelvis en af vores LLOYD sneakers, der kombinerer det klassiske og moderne udtryk. De fine sneakers kan også være et oplagt skovalg, hvis du er på udkig efter en sko, der blot skal bruges til gåture og praktisk brug. Skoene er nemlig udstyret med PU såler, der dæmper stød og er utroligt slidstærkt.

Køb dine sko hos Skoringen

Synes du, at LLOYD skoene lyder som noget for dig, så har du mulighed for at bestille dine favoritsko direkte hjem til dig eller komme og besøge os i en af Skoringens mange fysiske butikker. Når du bestiller dine LLOYD sko direkte fra vores webshop kan du forvente at modtage dine nye sko i løbet af en til tre dage, så du hurtigt kan tage dine nye sko i brug. Vil du i stedet gerne prøve skoene, før du køber, kan du finde din nærmeste Skoringen butik lige her. Her står vi klar til at vejlede dig på bedste vis i din lokale Skoringen butik. Vi glæder os til at tage imod din bestilling, og vi håber du bliver glad for dine nye LLOYD sko.