• Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis levering ved køb over 499,-
  • Gratis retur og ombytning i alle butikker
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
241 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 241 produkter

Flotte sandaler med hæl til sommervarmen

Hvis du gerne vil se festlig ud og samtidig slippe for varme tæer, bør du overveje et par sandaler med hæl. De er nemlig både behageligt luftige og findes i et væld af flotte farver og design. Tjek det store udvalg hos Skoringen.

Sandaler med hæl er perfekte til fester og mere formelle anledninger i løbet af sommeren. De kan selvfølgelig også bruges til hverdag, hvis du godt kunne bruge lidt ekstra i højden eller måske bare gerne vil have et finere look.

De findes desuden i mange forskellige varianter. Vælg f.eks. et par blå sandaler med hæl eller nogle sorte sandaler med kilehæl. Det er helt op til dig. Find dem, der passer præcis til din stil, i vores store udvalg, og få dem til en god pris.

Fordelene ved at par højhælede sandaler

Der er flere forskellige typer af fodtøj, og der findes mange typer af sommersko. En sandal med hæl er til dig, der:

  • Gerne vil føle dig feminin til alle sommerens fester
  • Ønsker at se festlig ud og samtidig slippe for varme fødder
  • Elsker at kunne vælge mellem flere flotte farver og design
  • Godt vil have flotte sko, der både passer til hverdag og fest

Hos Skoringen har vi altid et stort udvalg af forskellige sommersko. Vi har både åbne og lukkede sandaler, så valget er dit. Kig sortimentet igennem, og find dit nye par sko!

Føl dig selvsikker og tilpas hele sommeren

Når det bliver varmt, er det en god idé at have det rigtige fodtøj. På den måde kan du nemlig føle dig tilpas både i hverdagen og til fest. Det er desuden godt at have nogle forskellige sko at vælge imellem, så du har et par til ethvert outfit. Høje sandaler er det ideelle valg til særlige begivenheder i sommermånederne.

Dit fodtøj kan også gøre en stor forskel for hele dit look. Vælger du f.eks. at matche din sorte kjole med en sort sandal med kilehæl, vil du føle dig lækker. Du kan også matche kjolen med sarte sølv sandaler og få et andet udtryk. Der er også en vis forskel på disse modeller. En kilehæl sandal er perfekt til fester og byture, men egner sig knap så godt til dage på stranden. Sandalens kilehæl er nemlig superflot, men kan godt være besværlige at gå i på f.eks. sand. Det er derfor vigtigt, at du vælger det par, der passer til den given situation.

Vælg de rigtige hæle til dine behov

Forskellige situationer kræver forskelligt fodtøj. Når du skal vælge det helt rigtige par sko, er der nogle ting, du bør overveje:

  • Hvilken størrelse hæl? Kan du bedst lide høje hæle, der får dine ben til at se lange og slanke ud? Eller foretrækker du sandaler med en lille hæl, der giver et mindre løft? Overvej også, hvor lang tid, du skal gå i skoene. Hvis du skal være lang tid på fødder, er en flad hæl som regel mere behagelig end en høj.
  • Hvilken type hæl? Der findes flere forskellige typer af hæle. Hvis du ikke er vant til hæle, men gerne vil have en høj hæl, bør du overveje kilehæl sandaler. En sandal med kilehæl giver nemlig ekstra støtte, så du kan føle dig tilpas uanset størrelse på hælen. Alternativt kan du overveje sandaler med robust blokhæl, der har samme effekt.
  • Med eller uden hælkappe? Sandaler med hælkappe giver god støtte, selvom de er højhælede. Overvej, hvor bred hælkappen skal være. Jo bredere den er, jo mere støtte giver den. Så hvis du skal have dem på en hel dag, bør du vælge et par med en solid hælkappe. Sko uden hælkappe er bedst til korte ture, eller hvis du ikke er på benene hele tiden.
  • Hvilket design og farve? Der findes et væld af variationer, når det kommer til sommersko. Vælg den, der passer bedst til din stil eller behov. Vælg f.eks. et par hvide sandaler med hæl til den unge student eller konfirmand. Eller overvej et par sorte sandaler med hæl, der passer til næsten ethvert outfit.

Uanset om du mangler en sort sandal med hæl eller nogle blå med kilehæl, finder du et godt udvalg hos Skoringen. Vi opdaterer sortimentet løbende, så hold øje med vores hjemmeside.

Handl online eller i butik

Du kan selv vælge, om du vil prøve skoene i en fysisk butik eller handle på nettet. Hvis du har travlt, er det nemt at handle i webshoppen. Her er åbnet døgnet rundt, så du kan handle både dag og nat. Derudover slipper du for at tænke på parkeringspladser eller åbningstider.

Når du handler på nettet, kan du uden problemer bestille dit nye par sko. Vi lever dem direkte til din dør eller til din nærmeste Skoringen-butik. Og så får du selvfølgelig gratis returnering eller ombytning i en af vores butikker, hvis størrelsen ikke passer.

Har du brug for råd og vejledning? Så bør du besøge en af vores 120 Skoringen-butikker. Her står vores professionelle og venlige personale altid klar til at hjælpe dig godt på vej.

Find dine nye sko hos Skoringen

Hos Skoringen har vi altid et stort sortiment. Så uanset om du er til sandaler med kilehæl eller stilethæl, har vi et par til dig. Sandalerne kan gøre din sommer lidt sjovere, så find dit drømmepar her.