• Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis levering ved køb over 499,-
  • Gratis retur og ombytning i alle butikker
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
130 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 130 produkter

Bliv klædeskabsklar med lange dame støvler

Lange støvler er blevet særdeles populære som modestøvler de seneste par år, både med og uden hæl. Støvlerne kan bruges under en kjole eller nederdel, over et par jeans eller til et par bare ben med elegante shorts.

Vi elsker lange støvler og overknee støvler! Derfor skal I ikke snydes for vores favoritter. I finder dem alle herover, og udvalget opdateres løbende, når vi får nye, lækre sager hjem. Hold derfor øje med vores sortiment af lange støvler til damer, så du aldrig går glip af de fedeste nyheder fra Skoringen.

Det starter lige over anklen

Som navnet indikerer, er lange støvler længere end korte støvler eller ankelstøvler. Lange støvler starter lige over anklen og fortsætter op på benet. Nogle af støvlerne går til midt på læggen, andre stopper lige der, hvor læggen slutter. Lange støvler fås også som overknee støvler, som er en støvle, der slutter lige over knæet. Thigh high boots stopper typisk midt på låret.

Der findes altså mange forskellige længder af lange støvler, og hvilke du vælger er udelukkende et spørgsmål om dine personlige præferencer og din stil.

Lange støvler til smalle og brede lægge

En ting, der er vigtig at være opmærksom på, når du køber lange støvler, er, at der er forskel på, hvor brede eller smalle støvleskafterne er. Der er nemlig ikke noget mere irriterende end at have købt et par sko, man ikke kan få på eller passe. Omvendt kan det også være træls og ubehageligt, hvis skoene er alt for store eller skaftet gaber.

Hvis du har brede lægge, bør du derfor kigge efter et par lange støvler med et større skaft eller med et skaft med elastik eller stretch. Har du derimod meget smalle lægge, kan du kigge efter modellerne med smalt skaft, så støvlerne ikke gaber i skaftet.

Du kan også gå efter et par snørestøvler med snørebånd langs fronten, så du kan løsne og stramme støvlerne, så de passer til dine ben. Alle snørestøvler har efterhånden en lynlås på indersiden, så du ikke skal binde snørebåndene hver gang, du skal have støvlerne på. Så du kan altså roligt købe et par lange støvler med snørebånd uden frygt for at skulle bruge en masse tid på at få dem af og på.

Forskellige lukkemekanismer på lange støvler

Når du skal vælge dine nye lange dame støvler, er der forskellige lukkemekanismer, du kan vælge imellem. Nogle af støvlerne, især de kortere modeller, kan let trækker på fødderne og har derfor ingen decideret lukkemekanisme. Blandt lukkemekanismerne er:

  • Lynlås på indersiden
  • Lynlås bagpå
  • Snørebånd
  • Snørebånd og lynlås
  • Velcro

Nogle støvler har desuden udvendige snørebånd, der er med til at stramme støvlerne og sørge for, at de sidder tæt om benet. Dette ses på mange vinterstøvler, der skal holde kold luft, vand og sne ude.

Perfekte til vinter

I årevis har lange støvler været brugt om vinteren, og det giver god mening. For selv de støvler, der ikke decideret kaldes vinterstøvler, kan stadig bruges. Det lange skaft holder nemlig benene varme i både efterårs- og vintermånederne og sikrer, at der ikke kommer vand ned til fødderne.

Når du skal vælge lange støvler til vinter, kan du vælge mellem et par moderigtige lange støvler, som du kan bruge til arbejde, møder og almindeligt hverdagsbrug. Du kan også købe et par med for, der kan holde dine fødder varme. Skal du derimod ud at gå længere i sne eller sjap, anbefaler vi et par vandtætte støvler eller et par termostøvler. Det kan være, hvis du skal ud at skovle sne, skal en tur på legepladsen med ungerne eller arbejder i en børnehave, hvor børnene leger udenfor i mange timer.

Det er altid en god idé med et par gode vinterstøvler i skabet, som du kan hive frem på de rigtig kolde dage.

Lange dame støvler fra dine yndlingsbrands

Der er en lang række kendte brands, der udvikler og designer lange dame støvler, der matcher tidens trends. Det er bl.a. brands som:

Hvert brand har deres eget særpræg, hvad end det er deres farveudvalg, unikke modeller eller bestemte materialer. Fælles for dem er, at de alle går op i høj kvalitet, god pasform og langtidsholdbare løsninger. Uanset dit budget kan du finde et par lækre, lange støvler blandt vores udvalg.

Læg en god bund med vores fodscanner

Det er altid supervigtigt, når du shopper sko og støvler, at du prioriterer en god bund for dine fødder. Med en god bund mener vi de rigtige såler. Sålerne er nemlig med til at aflaste dine fødder og give den rette støtte. En forkert pasform eller mangelfuld aflastning kan give smerter i fødderne, der derefter bevæger sig op gennem knæ, lænd, ryg, nakke og hoved. Hvis du døjer med smerter i et af disse områder uden at vide hvorfor, kan det være en idé at tage et kig på dit fodtøj og dine såler.

I Skoringen har vi fået fodscannere i en række af vores butikker, som betjenes af faglært personale med forstand på fødder og anatomi. Scanneren kan determinere, hvilken sål der kan aflaste dine fødder bedst muligt.

Du stiller dig op på scanneren med strømper på, og herefter foretager scanneren en scanning, der blandt andet finder frem til trykfordelingen under dine fødder. På baggrund af den foretagede scanning kan du finde den Aetrex-sål, der passer til din fod. Ved hjælp af Memory foam tilpasser sålerne sig dine fødder og giver optimal aflastning og støtte. Sålerne fås fra størrelse 36-47 og kan bruges i langt de fleste sko med udtagelige såler. Den smarte Copper Guard-belægning forebygger lugt og bakterier.

Sålerne kan naturligvis også bruges i dine nye lange støvler eller i andre lukkede sko, for eksempel. sneakers eller gummistøvler.