• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
531 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 531 produkter

B&CO

B&CO er et brand, der forener og forenkler mode og tidens trends. Mærket byder på et bredt udvalg af nye, spændende styles indenfor alt i sko til damer i alle aldre. Gå på eventyr i vores store sortiment af B&CO sko, og find inspiration til dit næste køb. Brug eventuelt filtrene øverst på siden til at sortere, hvis du er på udkig efter noget bestemt.

Skoene har et superattraktivt prisniveau, der betyder, at alle kan være med. Du behøver altså ikke lade dig ruinere for at få et par nye lækre sko. Faktisk mener vi, du bør nyde lidt selvforkælelse med god samvittighed. Du fortjener det.

B&CO – alt i sko

B&CO er et stærkt, spændende og alsidigt brand, og sortimentet spænder vidt og bredt – men hele tiden med blikket rettet mod det trendy og moderne blandet med det elegante og klassiske. Du finder blandt andet:

Hver kategori byder på et hav af valgmuligheder, herunder støvler med chunky eller tynd sål, cowboystøvler og Chelsea boots, sko med og uden hæl, og open toe eller lukkede stilletter med og uden ankelrem. Du kan mikse og matche dine outfits med forskellige sko og skabe helt forskellige udtryk til en given anledning.

Bliv dus med tidens trends – B&CO hjælper dig på vej

Mode er en skøn størrelse, der udgøres af mange forskellige elementer; skoens pasform, længden på skaftet, mønstre og farver, sålens tykkelse og tekster, formen på snuden og en masse andre ting. Sat sammen på de bestemte måder danner disse elementer fundamentet for mode.

B&CO er på pletten hvad angår trends, og de lancerer flere kollektioner årligt. Derfor kan du altid være sikker på at finde lækre modesko blandt deres mange forskellige design. Nogle af dem er også tilført flotte farver og ekstra lir, så der også er noget til dig, der gerne vil skille dig en lille smule ud.

These boots are made for walking

Og det er det, du gør. Går. Og det kan du gøre i mange timer i skoene fra B&CO. Brandet har en særlig forkærlighed for flotte og lækre damestøvler i alle afskygninger, så hvis du er en kvinde med hang til sko med skaft, så kan det godt betale sig at kigge i denne retning.

Et par lange knæstøvler i skind er en tidløs klassiker, der aldrig går af mode. De kan bruges til jeans, kjoler, nederdele, shorts og habitbukser. Uanset hvordan du anvender dem, kan du give dine støvler en frisk start på deres nye tilværelse ved at vælge den rette imprægnering.

Forlæng levetiden på dine B&CO sko med den rette imprægnering og pleje

Produkter til imprægnering, vedligeholdelse og rengøring af sko kan være lidt af en jungle at finde rundt i. Men det er vigtigt, fordi imprægnering forlænger levetiden på dit fodtøj betydeligt. Det giver nemlig pleje i dybden, og sikrer at dine sko er beskyttet mod skidt, snavs og vand.

Først skal du finde den rette imprægnering til dine sko. Der er forskellige typer imprægnering til forskellige materialer, men også til forskellige formål. Det kan f.eks. være et ønske om, at skoene skal være ekstra vandafvisende.

Imprægnering bør altid foregå udendørs! En god idé er at starte med at tage snørebåndene ud af skoene. Derefter sprayer du skoene på 20-30 centimeters afstand. Sørg for at dække hele skoen med imprægnering. Optimalt bør skoene have lov at trække og tørre natten over.