Privatlivspolitik

Hvilke oplysninger indsamler vi?

Hos Skoringen.dk indsamler vi alene persondata for at give vores brugere nogle bedre tjenester og en bedre brugeroplevelse.

Vi indsamler persondata på følgende måder:

Oplysninger, som du giver til os; fx i forbindelse med en ordre afgivet på skoringen.dk, tilmelding til et nyhedsbrev eller en konkurrence.

Oplysninger, som vi får gennem din brug af vores tjenester; fx din søgeadfærd på vores webshop, eller når du interagerer med vores digitale annoncer.

Når der er tale om oplysninger, du giver os i forbindelse med ordre, vil vi bede om følgende oplysninger:

- Navn
- Adresse
- E-mailadresse
- Telefonnummer

Skoringen.dk foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere den vare, du har bestilt samt overholde kravene for elektroniske fakturaer.

Når der er tale om oplysninger, du giver os i forbindelse med konkurrencer eller tilmelding til nyhedsbreve, vil vi bede om ovenstående oplysninger samt i nogle tilfælde også om oplysninger omkring køn, interesser, børn, skostørrelse etc.

Vi registrerer disse oplysninger for at sikre, at vi kan få kontakt til eventuelle konkurrencevindere og for at udsende nyhedsbreve og annoncer med relevant og tilpasset indhold. Oplysningerne benyttes desuden til at føre statistik omkring fx skostørrelser.

Cookies

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er.

På Skoringen.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Cookies, som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende nemt slettes. Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete

Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link:

Ønsker du en uddybning af hvilke cookies, vi benytter, så klik her.

Enheds- og logoplysninger

Vi indsamler enhedsspecifikke oplysninger som fx operativsystem, om du besøger os fra en PC eller en mobil, og vi logger din IP-adresse og dine søgeforespørgsler.

Placeringsoplysninger

Når du bruger Skoringen.dk, kan vi indsamle og behandle oplysninger om din aktuelle placering. Vi anvender forskellige teknologier til at fastlægge placering, herunder IP-adresse og GPS.

Hvordan anvender vi de oplysninger, vi indsamler?

Vi anvender indsamlede oplysninger til at tilbyde dig skræddersyet indhold – fx for at give dig de mest relevante søgeresultater eller annoncer.

For at kunne lave disse skræddersyede løsninger videregiver vi personlige oplysninger til en række af vores betroede samarbejdspartnere. Disse samarbejdspartnere behandler data fra os baseret på vores instrukser og i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Alle samarbejdspartnere er underlagt databehandleraftaler som følger EU reglementet for persondata. Disse samarbejdspartnere vil ikke kunne kontakte dig direkte, anvende dine data til andre formål eller videregive disse til andre.

Vores automatiske systemer analyserer dit indhold for at give dig produktfunktioner, som er relevante for netop dig – fx. produkter, som vi ud fra din tidligere adfærd tror, er relevante for dig fx i nyhedsbreve eller ved tilpasning af webshoppens forside.

Vi beder altid om samtykke, før vi anvender dine oplysninger til andet end det, som er angivet her i privatlivspolitikken.

Vi opbevarer kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer kundeoplysninger krypteret.

Hvis du gerne vil have indsigt i de oplysninger, vi har om dig

Som bruger af Skoringen.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen af data om dig. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du i henhold til persondataloven. Skulle du ønske data slettet, gør vi dog opmærksom på, at forskellige funktioner på Skoringen.dk og andre tjenester ikke længere vil fungere eller være tilgængelige.

Såfremt du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, så vil dine oplysninger blive slettet automatisk, såfremt du ikke har åbnet et nyhedsbrev i 6 måneder. Skulle du ønske at framelde dig nyhedsbrevet, kan dette ske ved at klikke på Afmeld nyhedsbrev nederst i det tilsendte nyhedsbrev.

Henvendelse i forbindelse med persondata rettes til Skoringen.dk via [email protected]. Vi gør opmærksom på, at henvendelse om indsigt jf. loven skal være besvaret inden 30 dage fra henvendelsen.

Skoringens kundeklub

Vi er den dataansvarlige – hvordan kontakter du os?
Skokompagniet Smba er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget i forbindelse med dit medlemskab af vores kundeklub. Du finder vores kontaktoplysninger her:

Grenåvej 637
8541 Skødstrup
CVR: 19536203
Mail: [email protected]

Formålene med og retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger
Vi behandler dine personoplysninger til følgende formål:

  • Markedsføring om sko og skotilbehør på mail, på sociale medier i form af tags, notifikationer, privatbeskeder, opslag og kommentarer og i den enkelte Skoringen-butik.
  • Markedsføring gennem konkurrencer, du kan deltage i.

Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger følger af:

  • Vi behandler dine personoplysninger på baggrund af dit samtykke.

Kategorier af personoplysninger
Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger om dig:

  • Almindelige personoplysninger: E-mail, navn, telefonnummer, om du har børn og hvilke varer, du har købt samt oplysninger om dine enheder og internetforbindelse, så vores hjemmesider kan genkende dig ved besøg (onlineidentifikator)
  • Vi anvender sociale medier til at målrette markedsføring mod dig. I den sammenhæng sikrer vi os, at vi ikke målretter vores markedsføring ved at bruge følsomme personoplysninger om race eller etnisk oprindelse, politisk, religiøs eller filosofisk overbevisning eller fagforeningsmæssigt tilhørsforhold, helbredsoplysninger eller oplysninger om seksuelle forhold eller seksuelle orientering.

Modtagere eller kategorier af modtagere
Vi videregiver eller overlader dine personoplysninger til følgende modtagere:

  • Sociale medier, herunder blandt andet Facebook og Instagram
  • Skoringen-butikker i hele Danmark
  • Den enkelte medarbejder i de enkelte Skoringen-butikker, du ekspederes af
  • Databehandlere (it-leverandører)

Hvor dine personoplysninger stammer fra
Dine personoplysninger kommer fra din indmeldelse i vores kundeklub i en af vores Skoringen-butikker eller på vores hjemmeside. Vi samler løbende de personoplysninger ind, som du indtaster på din kundeprofil samt oplysninger om dine køb i de enkelte butikker.

Opbevaring af dine personoplysninger
Vi behandler dine personoplysninger, indtil du trækker dit samtykke tilbage. Du trækker dit samtykke tilbage ved at slette din konto i vores kundeklub. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at afmelde nyhedsbreve.

Vi opbevarer i alle tilfælde dokumentation for dit samtykke, så længe vi anvender samtykket og indtil fem år efter, at det har været anvendt sidste gang. Det skyldes, at et eventuelt strafansvar efter databeskyttelsesreglerne forældes efter 5 år.

Automatiske afgørelser, herunder profilering
Når vi markedsfører på sociale medier, sker der profilering af dig. Du vil således kunne opleve at se flere reklamer for vores produkter på sociale medier, efter du har meldt dig ind i kundeklubben.

Retten til at trække samtykke tilbage
Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte os på de kontaktoplysninger, der fremgår ovenfor eller ved at slette din konto direkte i kundeklubben.

Dine rettigheder
Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig.

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os direkte. Se kontaktoplysningerne ovenfor.

Ret til at se oplysninger (indsigtsret)
Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.

Ret til berigtigelse (rettelse)
Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

Ret til at blive glemt (sletning)
Du har ret til sletning. Du kan slette dine personoplysninger ved at trække dit samtykke tilbage.

Ret til begrænsning af behandling
Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

Ret til indsigelse
Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)
Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Klage til Datatilsynet
Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk. Vi anbefaler dog, at du først tager direkte kontakt til os: [email protected]