• Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis levering ved køb over 499,-
  • Gratis retur og ombytning i alle butikker
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
658 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 658 produkter

Her finder du vores store udvalg af flade støvler, som er støvler uden hæl af nogen slags. De er perfekte til hverdag, hvis du går eller står meget. De er også ideelle til de kolde og glatte dage, hvor du ikke vil byde dine fødder høje hæle, men samtidig ikke vil gå på kompromis med lækkert design.

Flade støvler kan være alt fra luksuriøse og elegante til både by og hverdag, til mere komfortorienterede støvler, som sikrer varme og komfort i mange timer ad gangen. Tænk over hvor tit og til hvad du skal bruge dine flade støvler, og køb ud fra det. Ellers er det blot at gå på opdagelse i det store udvalg herunder, eller læse mere om vores mange flade støvler nederst på siden.

Enhver kvinde med der gerne vil forkæle sig selv, er her kommet til den perfekte side. Her finder ud nemlig vores store udvalg af flade støvler, som er det mest ideelle valg til kvinden, som gerne vil se helt fantastisk ud, men samtidig gerne vil have en god komfort. Fordelen ved at købe en flad støvle, er at du slipper for høje hæle og stilletter. Det giver en markant bedre komfort, i og med at din fod holder sig vandret, hvilket både ergonomisk bedre, samtidig med at det resultere i du kan have dine støvler på i meget længere tid af gange. Det betyder også at støvlerne herover er det perfekte valg til dig, som gerne vil se godt ud hele dagen, både på arbejde og til fest.

Flade støvler hos Skoringen

Som det fremgår af udvalget herover, så har vi rigtig mange flade støvler hos os. Det kan ofte være uoverskueligt, og man kan hurtigt godt blive forvirret. Skulle du ende med at købe et par flade støvler, som du alligevel ikke ønsker, eller som ikke passer i størrelsen, så kan du altid komme ned til din lokale Skoringen, og bytte den til en ny. Husk at være opmærksom på vores krav til returvarer, hvor der står at den skal leveres i samme stand som ved modtagelse.