0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
314 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 314 produkter

Sneakers holder, og vi forstår godt hvorfor. I Skoringen finder du et stort udvalg af cool sneakers, der giver dit outfit lidt ekstra kant - uanset om du er til de klassiske, old school eller skæve og farverige sneakers. Er du på jagt efter et par nye sneakers til samlingen? Der er nok at vælge i mellem, når du skal finde dit favoritpar. Se selv de mange sneaks igennem herunder, og find dine favoritter idag. Ellers kan du læse mere om vores udvalg nederst på siden.

Mere om vores sneakers

Sneakers er den mest udbredte skotype, og man forstår udmærket hvorfor. Det er en sporty skotype, og udvalget er hen over årene blevet så bredt og varieret, at du med garanti altid kan finde en sneaker der passer til lige netop dine præferencer. Som du også kan se på udvalget herover, har vi også et kæmpe sortiment af sneakers til mænd. I udvalget kan du bl.a. finde brands som Adidas, Reebok, Tommy Hilfiger og ECCO. Med andre ord har vi sneakers fra alle de fede mærker, som alle står for nogle vidt forskellige udtryk og designs.

Fandt du ikke det du søgte?

Hvis du ikke fandt de herre sneakers du søgte, kan du se hele vores udvalg afsneakersher. Du er også altid velkommen i en af vores mange butikker fordelt over hele landet, hvor du kan komme ned og prøve de mange sneakers, og få hjælp af vores venlige personale til at finde det helt rette par til dig.