• Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis levering ved køb over 499,-
  • Gratis retur og ombytning i alle butikker
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
126 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 126 produkter

Trendy og klassiske Chelsea boots til damer

Chelsea boots er en klassisk tætsiddende ankelstøvle, ofte med et stykke elastik i siderne, der gør støvlen let at tage af og på. Støvlen fik sit karakteristiske navn, Chelsea boots eller Chelsea støvler, fordi populariteten startede i Londons mode-højborg, Chelsea, tilbage i 50’erne og 60’erne. Siden dengang har støvlen været en fast bestanddel af modeverdenen og millioner af skoskabe verden over.

Chelsea boots er især elsket for deres alsidighed, og som de skofanatikere vi er, har vi selvfølgelig også taget den lækre støvle til os og inkluderet den i vores sortiment. Derfor kan du her på siden finde et hav af Chelsea boots til damer, så du kan blive klar til alle sæsoner og anledninger. Med sådan et par i garderoben går du aldrig galt i byen.

Chelsea boots til damer med og uden hæl

Den klassiske Chelsea boot er traditionelt en næsten flad sko, men i dag fås Chelsea støvler til damer også med hæl, der om muligt gør støvlen endnu mere attraktiv. Støvlen gør sig nemlig godt til både hverdag og fest, uanset om du er typen, der tropper op i kjole og strømpebukser, nederdel, jeans eller et matchende suit med eller uden nålestriber.

Et par Chelsea støvler til alle

En af grundene til, at Chelsea støvler til damer har vundet så stort indpas, er, at de fås i flere forskellige stilarter. Selvom modellen i sig selv er meget klassisk og består af nogle relativt faste elementer, er der mange brands, der har leget med og udfordret designet på den moderigtige støvle. Her er nogle af de elementer, du kan kigge efter, hvis du går efter et bestemt look:

  • Tyk og tynd sål
  • Forskellige skaftlængder
  • Med og uden hæl
  • Materialet
  • Farver
  • Mønster og tekstur
  • Rund eller spids snude

Nogle Chelsea støvler til damer har tilmed lynlås eller nittedetaljer, som kan give lidt ekstra kant til dine støvler og dit look, hvis du ikke er til det helt klassiske.

Støvler i læder og ruskind

Chelsea boots til damer er typisk udført i ruskind eller læder – eller imiteret ruskind eller læder. Og dette er også en af grundene til, at Chelsea støvler gør sig godt til det meste. Begge materialer understøtter nemlig skoens versatilitet, fordi det er klassiske materialer, der holder – og holder sig flotte – i årevis, og som bare passer til alt.

Nogle af vores Chelsea boots til damer har fået en omgang farvelade, så du kan stråle om kap med solen i et par gule eller røde støvler hele sommeren. Du finder også boots i helt klassiske naturfarver som sort og brun, der er et stensikkert valg til ethvert skoskab.

Bliv klar til alle sæsoner med Chelsea støvler til damer

Som et resultat af støvlens designmæssige alsidighed har mange brands også gjort Chelsea støvler til en sko, der kan bruges til alle sæsoner – måske lige pånær de sommerdage med 30 graders varme. Går du efter en god vinterstøvle, skal du vælge en model med for i. Modellerne uden for er til gengæld helt ideelle til forår og efterår.

Chelsea boots hos Skoringen

Her hos Skoringen har vi en stor forkærlighed for Chelsea støvler. Derfor har vi sørget for at samle boots fra alle vores yndlingsbrands, blandt andet:

Kig ind i en af vores butikker eller køb dit næste par her på webshoppen. Det er kun et par klik væk.