• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
36 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 36 produkter

Vores store udvalg af Adidas

Hos Skoringen kan du altid finde et stort udvalg af adidas-sko. Lige nu har vi fede sneakers og flotte badesandaler i både klassiske farver og i mere farverige varianter. På vores hjemmeside og i vores butikker sørger vi altid for at være opdateret på de aktuelle trends og ikke mindst på de nyeste kollektioner fra adidas. Vores udvalg af adidas-sko til damer er kendetegnet ved et let og feminint design. Du kan her finde sko, som kan bruges på arbejdet, på studiet, til sport og til afslapning. Alt efter skoens model har vi sko fra størrelse 36 til størrelse 48. Kontakt os gerne, hvis netop din størrelse mangler eller er udsolgt.

Adidas – til både sport og streetwear

De fleste ved, hvad adidas er – og med god grund. Det er nemlig et af de meste kendte mærker inden for sko til både mænd, kvinder og børn. De genkendelige striber på skoen blev i starten mest set på sportssko, men nu bliver der også designet sneakers til brug i dagligdagen. Selvom det er et mærke, som har eksisteret i mange år, formår de år efter år at forny sig og designe nye, spændende kollektioner. Det er kvalitetssko, som kan holde i lang tid – både på grund af gode materialer, men også på grund af et tidløst design, som kan bruges sæson efter sæson. Hvad enten du vælger et par adidas-sko til sport eller streetwear, så får du et fodtøj, som passer på dine fødder hver dag. Ligesom sportsstjerner vælger adidas for at kunne yde deres bedste i sporten – så kan du også få det helt rigtige fodtøj, som hjælper dig med at yde dit bedste.

Lige det par sneakers du drømmer om

Hverdagen kan være fyldt med mange planer, og nøglen til en effektiv dag er faktisk et par gode sko. Med adidas på fødderne er du klar til alle de ting, du gerne vil nå. De er nemlig praktiske, smarte og behagelige at have på. Sålen er en solid gummisål, der kan holde til slitage, og som nemt kan tørres af, hvis der skulle komme noget på. I et stilfuldt design kan man nemt bruge et par adidas-sneakers på arbejdspladsen – om det så er på et kontor eller på et arbejde, hvor man går meget rundt. Det er også en oplagt sko at bruge på studiet, da de signalerer en afslappet, casual stil. Sneakers fra adidas passer perfekt ind i garderoben, og med de små, fede detaljer kan de også bruges til at nedtone et outfit til en fest, hvis man gerne vil have et mere afslappet look. Derudover er de meget behagelige at have på, og det betyder, at du ikke behøver at tænke på ømme fødder, men i stedet kan koncentrere dig om andre og mere vigtige ting.

Badesandaler til enhver stil

Måske drømmer du allerede om en solferie nede sydpå med masser af varme og friske dukkerter. Eller også er du bare på udkig efter et par nemme sko at hoppe i derhjemme. Lige meget hvad du skal bruge dem til, har vi i Skoringen et pænt udvalg af badesandaler fra adidas. Her kan du finde den helt klassiske model i sort med tre hvide striber, som kan købes både med og uden logo. Vi har også nogle fine modeller i andre farver, for eksempel serien ADILETTE AQUA i lilla, dusty pink og blå. adidas-badesandalerne fås i forskellige prisklasser, alt efter design og komfort. Se også modellen ADILETTE CF+MO, som er en ultrablød badesandal. Den er nemlig lavet med en cloudfoam plus-fodseng, og det gør dem rigtig behagelige at stikke fødderne i. Ved nogle af modellerne kan du vælge mellem hvide striber eller matte striber i samme farve som sandalen, alt efter hvilket look du går efter. Generelt er badesandalerne fra adidas produceret med en skridsikker gummisål. Det gør skoen dejlig let, samtidig med at den passer godt til de glatte gulve i en svømmehal.

Nyheder og særlige tilbud

Hos Skoringen finder du altid de nyeste styles fra adidas. Vi har netop fået flotte nye sneakers hjem i en skøn, blå farve. Modellen hedder Grand Court og har et sporty og afslappet udtryk. Lige som nogle af de andre adidas-modeller er den lavet i ruskind, og vi anbefaler derfor at imprægnere skoen før brug. På den måde kan du passe godt på skoen, så den holder sig pæn i længere tid. Grand Court fra adidas har også en udtagelig Cloudfoam comfort-sål, som gør skoen behagelig at have på. Den nye Quadcube M fra adidas er en mere rå model med en grovere sål. Det gør den velegnet til udendørsbrug og for eksempel i naturen, hvor der kan være lidt ujævnt terræn. Vi kan også godt lide at forkæle vores kunder, og derfor kan du også nogle gange finde lækre adidas-sko til en ekstra-god pris. Lige nu har vi tilbud på modellen TERREX GTXK, som er en klassisk sneaker fra adidas. Den er designet til sjove outdoor-oplevelser, så du kan nyde naturen omkring dig. Skoen kan reguleres med en elastik-snøre, så man nemt og hurtigt kan stramme eller løsne. Derudover er skoen udstyret med en Goretex-membran, der kan holde skoen vandtæt og samtidig åndbar.

Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige sko

Hos Skoringen går vi op i at have glade kunder. Derfor gør vi vores bedste for at yde den bedste service til dig. Du kan derfor finde vores sko både på vores hjemmeside og i vores fysiske butikker, så du kan shoppe kvalitetssko, når det passer dig. Fra vores hjemmeside kan du bestille adidas-sko direkte hjem til din adresse, så du kan prøve dem i ro og mag. Vi tilbyder gratis levering og gratis returnering eller ombytning i alle vores butikker. Du er også meget velkommen i vores fysiske butik, hvor vi hellere end gerne vil hjælpe dig med at finde den helt rigtige sko til dig. Hvis der er en særlig model, som du ikke kan finde på hjemmesiden eller i vores butik, må du meget gerne kontakte os – så vil vi se, hvad vi kan gøre for dig.