• Gratis levering ved køb over 499,-
 • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
 • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
492 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 492 produkter

Stiletter

Et par fine højhælede sko er et musthave i de fleste kvinders garderobe, og mange kvinder kan heller ikke nøjes med et enkelt par på hylderne. Hvis du netop nu er på udkig efter nye stiletter til den kommende fest, sommerbrug eller blot til arbejde, så er du heldigvis landet det rette sted. Hos Skoringen tilbyder vi nemlig et bredt udvalg af stiletter til enhver smag. Her på siden finder du derfor stiletter i flere forskellige højder, stiletter der er ekstra gode at gå i og stiletter i alverdens fine designs der uden tvivl kan pifte dit outfit op. Tjek vores udvalg ud lige nu og find dine yndlings stiletter.

Varianter af højhælede sko

 • Pumps – Hos Skoringen finder du et yderst varieret udvalg af pumps i forskellig højder og smukke farver.
 • Slingback stiletter – Slingback stiletten er en klassiker, der er både komfortabel og elegant. Vi tilbyder Slingback modellen i forskellige farver og materialer – alle sammen i yderst lækre kvaliteter.
 • Stiletter med kilehæl – Kilehælsstiletten er en vinder, hvis du gerne vil have stilettens højde og elegance, men ikke er verdensmester i at gå i tynde stiletter.
 • Slip-in stiletter – Højhælede slip ind sko er en fantastisk sommersko, der giver luft til foden. Slip-in stiletterne har typisk en bred hæl, der gør skoen nemmere at gå i – ikke dårligt.
 • Højhælede støvler – Når efteråret nærmer sig, er det ikke sikkert, at de er særlig fristende at hoppe i traditionelle stiletter. Vælg da et par højhælede støvler, der giver samme sofistikerede look, men med bedre varme.
 • Peeptoe stiletter – Som navnet næste afslører, så er peeptoe stiletten med kig til tæerne. Skomodellen er utroligt populær til sommer, hvor det kan være ekstra rart med luft til fødderne.

Lækre stiletter til sommeren

Et par fine stiletter er det perfekte tilbehør til smukke sommerkjoler og fine festoutfits. Mange vil nok også mene, at stiletter er gode til at pifte et outfit op, hvis det skal være en anelse mere formelt. Det kan derfor være en god ide at få fingrene i et par højhælede sko, der både fungerer godt til kjoler, shorts og bukser, så du altid kan hoppe i stiletterne, hvis du mener, at dit outfit kunne bruge et ekstra pust. Du kan eksempelvis vælge mellem vores mange højhælede festsko , der er perfekte til ethvert outfit og oser af sommer.

Højhælede sandaler er derudover helt oplagte, hvis du også elsker at lufte fødderne, når vi bevæger os ind i sommerhalvåret. Den højhælede sandal kan anses som en opgradering af den traditionelle sandal – i hvert fald hvis vi tager udgangspunkt i design. Sandalens hæl giver nemlig skoen et ekstra touch, der gør skoen god til finere brug om sommeren.

Style dine stiletter

Dine nye stiletter kan bruges i mange forskellige anledninger og outfits. Der er altså rig mulighed for at style dine stiletter med både bukser og kjoler.

Dine stiletter kan selvfølgelig bruges, når du skal dresse dig ekstra meget op. De er derfor et helt oplagt skovalg, hvis du er inviteret til bryllup, fest eller en fin reception. Dine stiletter kan blandt andet bruges til at binde alle dine accessories sammen for at skabe et fuldendt outfit. Vælg eksempelvis et par røde stiletter med en rød læbestift, taske eller øreringe for et gennemført udtryk – pas dog også på med at overgøre det. Har du valgt en kortere kjole, så vil høje hæle også være med til at sætte fokus på dine ben og få dem til at syne længere.

Er du i stedet trukket i habitsættet eller dine yndlingscowboybukser, så kan et par nye stiletter uden tvivl være med til at sætte prikken over i’et i sådan et outfit. Vælg eksempelvis et par løse cowboybukser, en neutral t-shirt og en fin blazer og sammensæt tøjet med et par fine højhælede sandaler med en bred hæl. Dette outfit er perfekt på hverdage og på arbejde, hvor det gerne skal være både komfortabelt og sofistikeret på samme tid.

Hvis du slet ikke kan få nok af smukke habitsæt, så kan du garanteret også bruge et par nye sorte pumps – skoen der ikke kan undværes.

Skal du bruge nye højhælede sko til arbejde?

Har du et arbejde, der kræver en lidt finere påklædning? Eller kan du bare slet ikke få nok af højhælede sko? Hos Skoringen tilbyder vi smukke og komfortable højhælede sko, der er til at holde ud at have på hele dagen.

Vi forhandler også skomærker, der har ekstra fokus på komfort:

 • Gabor – Hos Gabor har man ekstra fokus på, at skoen skal give en god støtte. Når du vælger højhælede sko på Gabor, kan du være sikker på at få en sko med ekstra god komfort.
 • Ara – Skoene fra Ara har fokus på at aflaste forfoden og tåpartiet, som ellers er udsat, når du går i høje hæle. Derudover laver Ara smukke højhælede sko med lave hæle, der gør skoen ekstra god at gå i.
 • Vagabond – Vagabond er kendte for at lave sko i gode materialer og fantastisk kvalitet. Desuden har Vagabond altid styr på de nyeste tendenser.

Find dine favorit stiletter lige her

Når du skal finde dine nye favoritstiletter, er der god grund til at overveje, hvad dine nye sko skal bruges til.

Du kan eksempelvis overveje om anledningen kræver en højhælet sko med ekstra komfort og støtte. Hvis du skal bruge dine stiletter på arbejde, kan der være ekstra god grund til at vælge et par med god støtte og i gode materialer.

Skal skoen i stedet bruges på enkelte aftener, kan du også vælge at udforske de helt høje og vilde stiletter. Tag eksempelvis et kig på vores smukke festsko lige her.

Køb stiletter hos Skoringen

Find dine nye stiletter lige nu på Skoringen og bliv klar til den kommende fest. Når du handler hos Skoringen, sender vi din pakke hjem til dig eller en pakkeboks i nærheden helt gratis. Vi står også klar til at tage imod dig i en af vores fysiske butikker, hvis du gerne vil prøve skoen på først.