• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
756 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 756 produkter

En sneaker med kilehæl pifter din garderobe op

En sneaker med kilehæl er en genial kombination af den traditionelle, sporty sneaker og den mere feminine høje støvle eller sandal med hæl. Du kan bruge sneakers med kilehæl som en del af et afslappet outfit til hverdag – eller du kan give et klassisk, stilrent festantræk lidt kant ved at hoppe i en sneaker med kilehæl.

Det fantastiske ved traditionelle sneakers er, at de er stjernegode at have på og samtidig meget flotte at se på. Det fantastiske ved stiletter, pumps og andre sko med hæl er, at de giver din krop en smuk, rank holdning og ved et trylleslag altid forvandler et middelmådigt outfit til et festfyrværkeri.

Alt det, du elsker ved dine sneakers, og alt det, der gør dine sko med hæl geniale, er som en smuk symfoni kombineret i sneakers med kilehæl. Hos Skoringen er vi vilde med kombinationen af den rå sneaker og den feminine kilehæl. Så selvfølgelig finder du et stort udvalg af sneakers med kilehæl i forskellige farver og materialer fra både kendte og mindre kendte mærker.

Hvad er en kilehæl – og hvorfor skal den sidde på dine sneakers?

En kilehæl er en trekantet hæl, der går som en kile under svangen. Det gør den til en helt genial sko for alle os magelige kvinder, der gerne vil have højden fra en klassisk pump eller stilethæl, men ikke er villige til at gå på kompromis med komforten og stabiliteten. Når kilehælen kombineres med sneakerdesignet, får du en sporty og komfortabel sko med feminine undertoner.

Det er ikke kun designet på kilehælen, der er skønt. Historien bag kilehælen er også lidt finurlig. Den får du her. Kilehælen blev opfundet af skodesigneren Salvatore Ferragamo i 1930’ernes Italien. Designet så dog ikke dagens lys, fordi Salvatore Ferragamo gik rundt og bekymrede sig om, hvor komfortabelt det egentlig var for et par kvindefødder at blive klemt ned i et par højhælede sko.

Faktisk blev kilehælen opfundet, fordi Italien i 1930’erne var underlagt økonomiske sanktioner, hvilket betød, at skodesigneren Salvatore Ferragamo ikke kunne importere materialer til sålerne på de damesko, han designede. Løsningen på Salvatore Ferragamos importproblem blev, at han limede kork sammen, hvilket blev til de nu meget kendte og populære kilehæle.

Så når du i dag hopper i en sneaker med kilehæl, kan du sende en kærlig tanke til verdenssamfundets økonomiske sanktioner mod Italien i 1930’erne. Og til Salvatore Ferragamos opfindsomhed, selvfølgelig.

Fra klassisk sandal til sneaker med kilehæl

Siden de første kvinder iklædte sig kilehælen i 1930’erne, er desginet blevet varieret i uendeligheder, blandt andet i kombinationen kilehæl sneakers. Du kan også få mange andre sko med kilehæl:

  • Feminine sandaler med kilehæl
  • Chunky wedges
  • Tårnhøje støvler med kilehæl og plateau
  • Diskrete, lave sandaler med en lille kilehæl

Feminine sandaler med kilehæl er det klassiske og sikre valg, mens sneakers med kilehæl er et mere moderne og modigt valg. Vælg den kilehæl, der passer til din stil, og brug den både til hverdag og festlige anledninger.

En sneaker med kilehæl er som skabt til en kreativ og legende garderobe, hvor der er plads til at kombinere farver, stilarter og designudtryk på kryds og tværs. Men sneakers med kilehæl kan også være helt rigtige til at pifte en klassisk og simpel skandinavisk garderobe fyldt med stilrene bukser, blazers og kjoler op.